-
Hamburger
sita i presita finih juhica domaćeg pileta junetine na kockice dijelim s vama moj najnoviji recept za predobre hamburgere
junetina mljevena, ulje, sol, papar - oko 40 deka ispalo mi 6 šnicli
malo bijelog luka
crvenog luka za meso i za kasnije stavit na hamburger
premekana bijela okrugla hambi peciva iz pekarnice
junetinu začiniti, dodati malo bijelog luka, crvenog npr. pola glavice na 40 dgk mesa, malo ulja i malo vode. sve dobro izmjesiti. joše s emože dodati začina po želji.
napraviti rukama šnicle i lagano stanjiti lupanjem onim batom za meso.
veliku tavicu s debelim dnom ili još bolje ko ima roštilj tavu samo premazati s uljem taaanko.
na vrelo ugrijanu tavu staviti te hamburgere koji moraju biti tanki oko pola cm u promjeru 8-10 cm-računajte da se u pečenju dosta smanje.
hambi peciva prepoloviti i svaki dio ugrijati vrlo kratko u tosteru.
redati: pecivo, dva list zelene salate, žlicu ajvara, krastavce svježe, meso, isjeckani crveni luk, kečap ili majoneza ili ništa, pa pecivo.
jesti vrelo dok ti pecivo prži prste.
dobar tek.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma