sita i presita finih juhica domaćeg pileta junetine na kockice dijelim s vama moj najnoviji recept za predobre hamburgere


junetina mljevena, ulje, sol, papar - oko 40 deka ispalo mi 6 šnicli
malo bijelog luka
crvenog luka za meso i za kasnije stavit na hamburger
premekana bijela okrugla hambi peciva iz pekarnice


junetinu začiniti, dodati malo bijelog luka, crvenog npr. pola glavice na 40 dgk mesa, malo ulja i malo vode. sve dobro izmjesiti. joše s emože dodati začina po želji.
napraviti rukama šnicle i lagano stanjiti lupanjem onim batom za meso.

veliku tavicu s debelim dnom ili još bolje ko ima roštilj tavu samo premazati s uljem taaanko.

na vrelo ugrijanu tavu staviti te hamburgere koji moraju biti tanki oko pola cm u promjeru 8-10 cm-računajte da se u pečenju dosta smanje.

hambi peciva prepoloviti i svaki dio ugrijati vrlo kratko u tosteru.

redati: pecivo, dva list zelene salate, žlicu ajvara, krastavce svježe, meso, isjeckani crveni luk, kečap ili majoneza ili ništa, pa pecivo.
jesti vrelo dok ti pecivo prži prste.

dobar tek.