Prvih par puta me nekad bolilo da sam šepala, no u međuvremenu sam čudom ostala tr i rodila. Ti moji famozni bolovi su se javljali i u tr, pa mislim da su to više neke priraslice od lpsc, nego od ciste. ciste su sesmanjivale i rasle neprimjetno, ali znalo je biti i luđačkih bolova.

Odgovori s citatom

i nadam se da uskoro krećeš bella
, a od udarca moje glave o okvir vrata i ormar MM mislio da us lopovi hihihi), obli me hladan znoj i treskavica te sam se jedva digla. Tijekom dana sam imala vrtoglavicu i ležala, te sam konzultirala liječnika koji mi je rekao da idem na hitnu. Bila sam na hitnoj na Rebru od 5 popodne do 2 ujutro
i da skratim izvozali me, načekala se (bio je i rentgen trbuha), bol se počela mijenjati prema gore u trbuhu i ništa mi nisu našli i ništa mi od inekcija protiv bolova nije pomoglo pa sam rekla da više neću čekati ...a oni da vjerojatno je ginekološki i da probam što prije ići nekom ginekologu...a zamislite oni na hitnoj nemaju gin ili da su me uputili u Petrovu ili sl. ...Sutradan sam uspijela preko privatnog osiguranja odmah upasti na sistematski i tamo mi gin kaže ....ne može do biti ginekološki, vjerojatno crijeva i ništa mi na uzv nije vidila....internistica je bila iskusna i sumnjala je na sliejpo crijevo ili jajnik ... i tako ja kući drugi dan i opet ništa neznam...bol se opet promijenila...sada samo na pritisak i ja sutra 3. dan na posao... i poćenm osjećati temperaturu i odme oko 14h po nalaze u privatnu kliniku i kažu da me internistica želi vidjeti i opet me pregleda i izmjeri temperaturu (cca 37,4) i simptomi na pritisak slično slijepom crijevu i kaže ona da odem hitno na hitni kirurški opet ne rebro... i dođem ja tamo opet i od 3 popodne do 21h me ispregledavali od mlađih do iskusnijih i uspiju na uzv vidjeti neku slobodnu tekućinu itd kaže meni kirurg previše se ovo kuha par dana idemo pod nož
i tako ja završim na operaciji u 22h i dobijem "impresivan rez preko cijelog trbuha da bi otkrili da mi je pukla cista i da imam cca 5 dcl krvi u trbušnoj šupljini.... oporavak je bio gadana, a ožiljak je eto isto tako još tu....kako sam u istoj bolnici operirala žuć laparaskopski došao me vidjeti i taj doktor i rekao da su me mogli laparoskopski ...naravno da su znali što je