Bok Marta, ja sam u 14-tom tjednu i također su mi otkrili cistu na desnom jajniku. Kroz 3-4 tjedna je rasla a zadnja dva stagnira. Sad je negdje oko 7-8 cm. Doktorica mi preporuča operaciju kroz ožiljak od carskog reza. Jako sam zabrinuta za svoju bebu. Danas idem na pregled pa će mi valjda reći što dalje. Doktorica mi je Košec iz Vinogradske, ona mi je radila carski prvi put i imam dosta povjerenja u nju. Kod koga si ti bila? Znaš li možda koja je opasnost od pobačaja? Sve informacije su dobrodošle. Hvala ti.

Odgovori s citatom

i nadam se da uskoro krećeš bella
, a od udarca moje glave o okvir vrata i ormar MM mislio da us lopovi hihihi), obli me hladan znoj i treskavica te sam se jedva digla. Tijekom dana sam imala vrtoglavicu i ležala, te sam konzultirala liječnika koji mi je rekao da idem na hitnu. Bila sam na hitnoj na Rebru od 5 popodne do 2 ujutro
i da skratim izvozali me, načekala se (bio je i rentgen trbuha), bol se počela mijenjati prema gore u trbuhu i ništa mi nisu našli i ništa mi od inekcija protiv bolova nije pomoglo pa sam rekla da više neću čekati ...a oni da vjerojatno je ginekološki i da probam što prije ići nekom ginekologu...a zamislite oni na hitnoj nemaju gin ili da su me uputili u Petrovu ili sl. ...Sutradan sam uspijela preko privatnog osiguranja odmah upasti na sistematski i tamo mi gin kaže ....ne može do biti ginekološki, vjerojatno crijeva i ništa mi na uzv nije vidila....internistica je bila iskusna i sumnjala je na sliejpo crijevo ili jajnik ... i tako ja kući drugi dan i opet ništa neznam...bol se opet promijenila...sada samo na pritisak i ja sutra 3. dan na posao... i poćenm osjećati temperaturu i odme oko 14h po nalaze u privatnu kliniku i kažu da me internistica želi vidjeti i opet me pregleda i izmjeri temperaturu (cca 37,4) i simptomi na pritisak slično slijepom crijevu i kaže ona da odem hitno na hitni kirurški opet ne rebro... i dođem ja tamo opet i od 3 popodne do 21h me ispregledavali od mlađih do iskusnijih i uspiju na uzv vidjeti neku slobodnu tekućinu itd kaže meni kirurg previše se ovo kuha par dana idemo pod nož
i tako ja završim na operaciji u 22h i dobijem "impresivan rez preko cijelog trbuha da bi otkrili da mi je pukla cista i da imam cca 5 dcl krvi u trbušnoj šupljini.... oporavak je bio gadana, a ožiljak je eto isto tako još tu....kako sam u istoj bolnici operirala žuć laparaskopski došao me vidjeti i taj doktor i rekao da su me mogli laparoskopski ...naravno da su znali što je