Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bljckanje, trbušnjaci i ruke u ustima?

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Bljckanje, trbušnjaci i ruke u ustima?

B. ima 3 mj i 7 dana. Super dobiva na težini (rođen 4.4 kg, sa tri mj imao 7.5 kg). Bljucka od kad je napunio 1 mj

Međutim, zadnjih deset dana pojačano bljucka. Bez obzira da li mu dajem jednu ili dvije strane prsa. Dobila sam komentar sa strane da je mozda od toga sto nakon obroka gura ruke u usta (mislim da ga gnjave zubici) i sto se pokusava dici u sjedenje.

Sto da radim?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

koliko mu to smeta?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i moja princeza ima 4 mj, a bljuca sve u 16!!!

svi smo uprljani bljuvotinicama, trosjed nam je katastrofa, non stop ju presvlačim jer je mokra, pa sebe jer sam mokra, pa svuda krpice za brisanje, pa to više nije humano...
    osim toga, zbog toga baš i ne nabira, iako je ona jedna jako zadovoljna beba, jako žilava, baš je čvrsta, non stop se diže sama u sjedeći pa opet bljucka, pa gura ruke u usta, opet bljucka, pa pokušava pričati, pa opet bljucka...

od obroka do obroka ona bljucka...

hranimo se samo na prsima, obavezno podrigujemo (osim noću), dojim je u blago nakošenom položaju... ne znam više što bismo mogli učiniti da se to bljuckanje smanji...

do kada to obično traje?

luce potpuno te razumijem, ali vi ste barem uredno dobivali na težini!
    kada mala princeza ne bi toliko bljuckala mi bismo sigurno bili teška kategorija!

pusa svim bljuckalicama....

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

kako napreduje?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pitanje je bilo za principessu
    povraca li u luku ili bljucka?

BTW, Ledi je povracanje trajalo do 5.5 mjeseci, a bolovi u stomaku (bez povracanja) do godinu i 9 mjeseci

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

napisala cijelu storiju i sad me obrisalo...

NatašaM, ak će bljucati još samo mjesec dana, potpisujem, uzimam!

sad u srijedu idemo kod pedice, pa ćemo vidjeti kako napredujemo, inače, malo smo sporije napredovali jer smo koristili šeširiće za bradavice, jer sam imala vrlo kvalitetne ragade, pa je i moju krv bljuckala :/
    a sada ćemo vidjeti! nadam se da je sve ok,
    inače da nema vage ja ne bih znala da ona ne napreduje dobro, jer je ona jedna jako zadovoljna beba, a i nema na koga biti debela, hehehhe

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

nema na koga biti debela
    blago vama

glede bljuckanja, to je individualno, ali trebalo bi prestati tijekom 1 godine
    lose napredovanje (i jos neke komplikacije) su znak da mozda treba lijeciti
    ali ako napreduje barem minimalno, onda je OK

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo sest mjeseci i tek sada manje povracamo.
    Isto tako je pocela povracati (u luku, puno i konstantno - od dojenja do dojenja) sa mjesec dana i samo se pogorsavalo. Nisam se previse brinula jer je dobro napredovala a i pedica ju je ispipala i rekla da je sve ok.
    I mi smo bili isfrustrirani, mokri, oblozeni tetra pelenama, 50ak extra velikim podbradnjacima, cak sam bila kupila i onu ogromnu plasticnu majicu za stariju djecu (pa smo se zekili da joj je to ronilacko odijelo..). Kad bi spavala ja bi pala na koljena i ribaj tepih pa brzo oprati podove. Kronicno prljavi i izbljucani, mirisljavi (od ukiseljenog mlijeka)... Cak su nam se i gosti prestali dolaziti
    Sve u svemu, ja bi 10 dana bila ok i jednostavno sam prihvatila situaciju a onda bi jedan dan sizila. I non stop sam govorila: dobro od slijedeceg mjeseca ce se to smiriti. Ali nije i kako je vise jela tako je bilo samo sve gore i gore. Do prije 10 dana to je bilo nesto strasno. Bili smo na ultrazvuku kukova. Oko mene lokva!!!!!
    Poceli smo s kasicama u nadi da ce se malo smiriti i neznam da li je to razlog ali stvarno se smanjilo. Svejedno, bez obzira na povracanje nisam htjela poceti s nadohranom do sestog mjeseca a srecom i pedica je isto rekla.
    Tako da vam zelim puno strpljenja!!!! Znam koliko to frustrira ali i tome ce doci kraj!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E i jos nesto
    Nama nikakvo podrigivanje i nikakvi polozaji nisu bili od pomoci. Znala sam je nositi sat vremena okomito, hodati puzevim koracima, po prstima da ne bi bilo turbulencija ali ona bi svejedno izbacila svoje!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Moja najstarija je stalno bljuckala. Cijela kuća nam se čula po mlijeku . Sa oko 6 mj je prestala, a evo ovo dvoje mlađih nisu nikada bljuckali zato mali baliiiiii do basvjesti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •