Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Nasa curica danas dobila pisu

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Nasa curica danas dobila pisu

Eto neznam sto bi na ovo prokomentirala i dali sam normalna....
    Moja curica 2 mjeseca prije poroda postala decko :shock:

E sad-moja reakcja na to je totklni sok i nevjerica-jedva sam izasla iz ambulante....bili na 3D uzv-u u bolnici i doktorica kaze "a ne,nece tu biti pisura nego mali pisonja"....uh dva puta nam vec rekli da je cura....sve sam roza pokupovala tj. vise dobila nego kupila ali....
    Od soka sam plakala cijeli dan...moram reci i da sam se lagano razocarala...joj grozna sam osoba...
    Znam nije bitno jel cura ili decko samo da je zdravo,ali ja se tako izblamirala....
    Sad imam griznju savjesti sto mi je krivo zbog spola...eto opet cmoljim
    Jel to cure normalno?? Mislim takva moja reakcija?
    Uh tako sam htjela malu curicu....

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sigurno ti je veliki šok. Tvoja bebica je u tvojoj glavi već imala identitet jedne male pišuljice. Sigurno si oko sebe upijala pogledom sve male curice koje su se tu našle i zamišljala kako će i tvoja tako jednog dana, dečkiće nisi ni primjećivala. I onda šok! Nije cura već neko "novo" dijete, muško. I sada ti treba malo vremena da se "prešaltaš", da beba dobije novi identitet, da počneš zapažati male haharčiće po cesti...
    A onda ćeš se toliko saživiti sa svojim dečkićem da si drugo nećeš moći ni zamisliti

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Eto, lijepo ti je Brunda objasnila
    NIsi ni pod razno loša osoba, daj ne pričaj bedastoće
    Strefio te šok i kad se oporaviš ide nova runda sanjarenja o budućnosti - ovaj put s pišulincem u glavnoj ulozi

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa dobit ćeš dječaka jepog heej :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zato mi ne zelimo znati spol.
    Zelimo ono staromodno-Cestitamo,dobili ste...

Ali to sto pises je normalna reakcija. Ne brini,sazivit ces se s tim vec za koji dan

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:shock: ma daj...šta je dečko!! Da znaš da sam i ja u šoku!!
    Ali to je zaista tvoja normalna reakcija i za koji dan,kad se "navikneš" na pišulinca,bit ćeš i opet najsretnija na svijetu!!

Ma bitno da je sve kako treba :D

Ajde....bit će drugo curka

Uživaj draga !! Šta kaže ponosni tata?

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisi ti uopce losa, sasvim si normalna.

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ali to je zaista tvoja normalna reakcija i za koji dan,kad se "navikneš" na pišulinca,bit ćeš i opet najsretnija na svijetu!!

Ma bitno da je sve kako treba :D

Ajde....bit će drugo curka
    Potpisujem, da ne ponavljam istu stvar.

Meni se dogodila ista stvar. Do 30.-og tjedna imali smo curicu, kad ono odjednom doktor kaže: Evo malog dečkića!
    :shock: Ne mogu reći da sam bila šokirana, ali nije mi baš bilo svejedno. Nakon par dana sam bila presretna zbog te vijesti.
    A nakon 3 godine dobili smo i malu curicu

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Joooj ma u soku sam totalnom....nisam nocas spavati mogla,bas me zateko mali pisonja!! Eto vec sokira sve oko sebe a nije jos ni izasao ...
    Traktorka- pa tata je isto bio u soku ali on se za razliku od mene cerekao ko budala...vice da mora skloniti njegovu lemilicu i sve one fine djelove i opremu kojom se bavi ili jos bolje nabaviti jos jednu lemilicu!!!

bolje je to primio nego ja-daleko lakse,....njemu je kod curice jedini problem bio taja kako se ju obraniti za 15-ak godina od muskica koji ce ju saljetati.....to mu je bio problem,ali u biti smo oboje navijali za curicu...jednu malu slatku sa dugom kosicom, loknicama i haljinicom....
    Kad eto soka umjesto moje MAI dolazi nam NOA!!!
    Stvarno mislim da mi treba neko vrijeme da naviknem....

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ah da jos nesto....koliko su nam ultrazvuci tocni i precizni mozda na kraju jos i rodim curicu :D :D :D
    Pustit cemo se iznenaditi....pa na porodu vidjeti sta je na kraju ispalo!!!

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma mogu mislit kak ti je bilo, kad vec cijelo vrijeme kontas da je cura... mi smo rano vec jasno vidjeli pisu, al osim toga rezultati sa amnio su nam rekli da je xy. super mi je sto 100% znam. ili ne bi htjela znati uopce - ima i u tome neke cari - ili sa 100%tnom sigurnoscu

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam do zadnjeg trena bila dečko,
    a moj brat sa sigurnošću curica.

rezultat-na svakoj slici iz djetinjstva ja grlim svoju plavu dekicu,
    a on svoju rozu

kad je mama s trećim bila trudna, zanimalo ju je čisto informativno
    i na jednom ultrazvuku je mislila pitati, ali kao neće, pa nije i kad je došla roditi, veli doktor, evo nam malog dječaka, a ona sva :shock: pa kako znate da je dječak, pa evo ovdje na kartonu piše

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ah melange nadam se da je moguće tako pogriješiti... Meni su rekli da su oba dečka, ali ja još uvijek živim u nadi da je jedan curka. Za prvog su mi rekli sa 17 tjedana da je dečko, a za drugog tek sa 24, pa se stalno nadam da kad im je tako dugo trebalo da su i fulali...

I ja sam bila pomalo razočarana... Ma Bitno da su oni ok i zdravi

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

sve citam i mislim si kak se nadam da se nasa "dijagnoza" curice nece promijeniti. danas evo vec 2 put na 3D UZV se vidjelo da je curka i valjda ce tako i ostati jer se u 24tj testisi i pisonja vec poprilicno razlikuju od crte male pisulinice 8)
    osim toga, cim sam dobila potvrdu (jer se nadam od prvog dana ovulacije da ce biti curka) kupila sam, sve po 1-2 stvarcice (sad vec punu vrecu) roza zutih i rozo-zutih bodica kombinezonica, malih carapica i sl za curu

tkonjuh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Da,da tako sam i ja..od prvog dana govorila da je curica!! "Ma zna mama sta nosi u stomaku ,to je ono nase zensko 6 culo " !!

Dva uzv-a potvrde da je cura...ja sretna do neba....sve sto imam je roza...malene slatke kapice,trakice sa cvjeticima,cipkaste carapice i divne haljinice.....kad ono pisonja medju nogicama :shock: :shock:

Bit ce baletan u roznome !!!!!

Jos nisam dosla k sebi od proslog tjedna i te vjesti....ali kao sto sam rekla...nevjerujem dok mi bebicu nestave na prsa....

Jos malo....jos samo malo....

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To se i meni dogodilo, ali ja sam doktoru rekla da ne želim znati (jer za Kiana nisam znala do momenta kda se nije rodio), a on se sprovalio da nosim curu (mada sam ja imala osjećaj da je dečec,a i moj Kian je rekao da bi bracu).
    Već na drugom pregledu je rekao da je ipak dečko, a ja već našla ime za curu, i nekak se pripremila
    Kroz koji dan ćemo definitivno znati, jedino kaj još ime nemamo,za dečka!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mi zelimo curicu.. i bila je curica.. pa decko.. pa curica.. a danas 34.tj i dr. veli 50/50.. vec sam prosla sve faze prilagodbe

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja frendica je nosila curu i uzv sat vremena prije poroda...
    kad je rodila muško rekla je dr da nek joj pokaže njeno dijete i pitala ga čije je ovo
    A dr je trebalo malo duže da joj objasni da je rodila sina a ne kčer...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E, ovu sam temu citala prije nego sto sam se uclanila na Rodin forum.
    I bila je razlog da proslog mjeseca na pregledu pitam dr da mi pokaze uz da vidim i ja bebu.
    Naime, u 5. mjesecu smo ustanovili da je decko i to 4D UZ i sama sam vidjela jasno i glasno sta je i ko je, ali...
    I pokazuje on meni - evo glava, tu je srce, evo vidis kicmu i rebra, evo ovdje butine, evo testisi...
    Na sta ja viknem "Aha, jos je decko!"
    "Znas, to se ne mijenja bas u hodu..."

Ma, hajde ti, sve mi se cini da se nekad i mijenja.
    Muz sestricne moga muza dobio polubrata, mada su mu ocu i macehi jasno rekli da je cura i oni kupili na tone ruzicastog... Tako da, nije na odmet priupitati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je sa 17 tjedana gin rekao da je dečko i stvarno se na ekranu lijepo vidio da ima nešto među nogama, uhvatio ga je u odličnoj pozi za procjenu. Ali svejedno sam čak i na zadnjem uzv u 32 tjednu pitala da li je još uvijek dečko. Što mogu - vjerujem tek kad vidim. Do tada još uvijek škicam slatke suknjice po trgovinama a ne samo hlačice.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mm je od samog pocetka tvrdio da on osjeca da je decko, mada nam je bilo svejedno, ali smo mozda vise naginjali curici kao prvom djetetu.
    Da ne narusavam intimu mog sincine, pa da ne postavlljam ove vrlo upecatljive slike koje potvrdjuju spol

Od tada trazim samo "musku" bebecu garderobicu I, eto, kao sto rekoh, to da je decko je potvrdjivano na svakom UZ. Ne kosta me da pitam, pa neka se dr smije koliko hoce 8)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: Nasa curica danas dobila pisu

Citiraj tkonjuh prvotno napisa
    Eto neznam sto bi na ovo prokomentirala i dali sam normalna....
    Moja curica 2 mjeseca prije poroda postala decko :shock:

Uh tako sam htjela malu curicu....
    i moj B isto... mm je bio razočaran jer je htio curicu...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam otpočetka bila uvjerena da je dječak, kao moja ženska intuicija, no bebica se skrivala sve do 19.tj. kad je lijepo raširila nogice kao da govori: "Evo mama, gledaj" i ja gledala zajedno s gini., ali nigdje nije bilo testisa i piše, tako da sam umrla od smijeha jer sam se isto iznenadila.
    Sad na sljedećem uzv-u, ako dopusti,vidjeti ćemo je li se što promijenilo. Iako mislim da bi se pišulinko teško sakrio u toj bebinoj pozi, ipak ostavljam 10% mogućnosti da bude dječak, za svaki slučaj- da ne bi bilo iznenađenja kao kod Gagrine prijateljice

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Ljuta sam...

Čitam početni post od Tkonjuh i ko da sam ga ja napisala, od riječi do riječi: prije par dana nam je u 32. tj (!) druga doktorica na drugom UZV pokazala da je dečko, a ne cura. Doktor koji mi vodi trudnoću do sad je već 2 puta rekao da misli da je cura, tak da sam u popriličnom šoku - na stranu to kaj smo oboje htjeli da prvo bude cura, stvar je u tome da smo zadnja 3 mj. zamišljali bebu ko curu, imala je ime i razgovarali smo s bebom ko da je cura i sad te cure nema :/ . Ne znam kak bi objasnila. Malo mi se teško prešaltat. A prijatelji kojima kažemo za novost uopće ne kuže i dižu mi tlak s nekim glupim komentarima. MM se odmah priviknuo pa mi se tim više čini ko da me nitko ne razumije. Ljuta sam na doktora koji je pogriješio (ova druga doktorica je komentirala da ne bi smio govorit ništa dok nije 100% siguran, već treba jednostavno reći da se ne vidi, jer inače dovodi buduće roditelje u ovakvu situaciju i kompromitira svoju profesiju jel ispada da je to fakat ko bacanje graha); ljuta sam na nas dvoje jer smo se prepustili ideji kao da je 100% cura (ja sam isprva svima koji su me pitali za spol govorila ''navodno je cura'', a onda su mi nakon 2 mjeseca ljudi počeli govorit da nek prestanem više govorit ''navodno'' jer je doktor već 2 puta rekao da misli da je cura); ljuta sam na sebe jer me peru hormoni i jasno mi je da nema racionalnog razloga da budem tužna, znam da će me proć i da ću se priviknut, al dok me ne prođe, osjećam se tak kak se osjećam i ne želim da netko to omalovažava, pa sam ljuta i na druge jer istovremeno ispada da sam jedino ja svjesna da sam trudna i da me peru hormoni, a ostali se iščuđavaju da kaj ja dramim (a uopće ne dramim nego sam tužna jer onakve bebe koja je u mojoj glavi imala jedan identitet više nema) - i sipaju glupe komentare. Ne želim čut da nije važno jer meni trenutno je važno, jer se ne mogu nakon 3 mjeseca prešaltat u roku od 2 dana, i ljuta sam jer ja ovakva s hormonima do zuba moram sama sebi racionalizirat stvari i uvjeravat se da je to normalno i prolazno, jer nitko oko mene nije u stanju reć ''razumijem te'' i ''proći će''.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

potpuno kužim sve one kojima su fulali...
    "plod", "bebač", "dijete" u trenutku kada nam kažu/naznače spol postaje "cura" ili "dečko", a onda odjednom BUM, te naše bebe kao takve više nema...
    i prirodno je da nas to ljuti... mene bi... zato me niti strah pitati sljedeći put...
    ali, nadam se ipak da će se na 3D jasno vidjeti i da neće biti "možda"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •