-
i mi u rodilistu 24 sata bez bebe
Tena se rodila u 4.55 u Merkuru također u ogromnoj guzvi i jos su preuredjivali dio bolnice pa je bila koma.
Na hodniku sam bila do pet popodne nitko me nije sljivio ni dva posto. pitala sam za tenu da mi ju donesu. rekli su mi kad se ustanem, pa sam se ja ustala, pa sam opet pitala pa je bilo kad se istusirate ali nemojte jos, pa sam onda molila cure da se tusiram u njihovoj sobi jer svoju nisam imala.
pa sam ju tek onda dobila. sva sretna i ponosna i prematala ju kad se pokakila i sve i tako i drugi dan i spakirale se za doma i slijedece jutro dodje gda pedijatrica i kaze gospodo dijete vam je zuto i ide na suncanje.
ja bi pitala jos sto pitanja ali ode ona. izdajala sam kao blesava i nosila svaka dva sata svojoj bubici i plakala i plakala kad sam ju vidla sa povezima i iglama u glavici i rukici, a pedijatri kad su dosli svaki put sam htjela pitati nesto a odgovor je bio da na meni nije da brinem nego da izdajam i mislim samo na mlijeko. ah tada sam se osjecala kao kravica nema nikakvog kontakta. u dva ujutro sam se svadjala sa sestrom da mi kaze koliki je onaj bilirubin da znam i dal je palo ili raste ili koji vrag a ona je odgovorila da sta mi brojevi znace pa je tu bilo i vrijedjanja i svacega.
bio mi je tezak porod a kreveti koma a nemas bebu kao da si imala prometnu i sad si u bolnici sve te boli. u sobi se u tjedan dana promijenilo deset cura i mirnih i divljih i smirenih i histericnih i sve smo prosle isto malo smo se jadale, smijale ismijavale same sebi. sjedile na krevetima jedna iza druge i izdajale istovremeno. natjecale se tko ce prije napuniti bocicu. grozno mi je bilo ali je proslo i sada se jos znam smijati i plakati koliko smo tam u toj bolnici svi bili jadni, ali je proslo i bilo je ok sestara i doktori super, jedino su mi ti pedijatri bili fuj fuj. ali eto valjda sam im mast izvadila pa su nas na kraju pustili u ponedjeljak u pola osam ujutro nismo cekale vizitu.
ma sve je to bljak ali uglavnom traje dosta kratko i samo treba plakat, smijat se, vristat jer uvijek imas izgovor da si rodila pa nisi urancunljiva.
pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma