Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Zpeter Mixsy i Therapyair

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Zpeter Mixsy i Therapyair

Da li netko ima iskustva sa tim proivodima? Namjeravam to uzeti, ali želim čuti nekoga tko to ima prije nego grunem toliku lovu (čak ni ne znam koja je cijena, ali nagađam ) Therapyair nam je zbog jake alergije, naše mlađe kćeri, na grinje, a Mixsy bi bio za moju malenkost

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mixsy mi je bez veze, ima dosta mana, mislim da je bolje kupiti neki drugi stapni mikser.
    Ima kratak kabl, nije nesto snazan, prljavstina se skuplja u navojima i u unitrasnjosti posude...
    Kod nas se svelo da ga koristim samo da sameljem lesnike, bademe i slicno.

Therapyair imaju moji, cini se ok, ali o tom uredjaju zaista ne mogu nista da kazem, jer nama nije potreban, pa nikad nisam ni razmisljala.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    Mixsy mi je bez veze, ima dosta mana, mislim da je bolje kupiti neki drugi stapni mikser.
    Skoro pa tako. Znam da je dosta skup, a nije posebno bolji od drugih štapnih miksera. Npr. za kašice mi je bolji Braunov ili Philipsov. Jedino je nezamjenjiv u mljevenju lana, sezama i sl. I šećera.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

therapyair je blagodat za alergicare! Vrijedi svaku kunu :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ti imam Mixsy i nije loš..(što se tiče miksanja)
    kod moga je problem(već dva puta sam mu mjenjala donji dio)
    što metalni sjaj opada i crni(a samo ga operem sa vodom i mekanom spužvicom)

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Nakon svih skupljenih ocjena i mišljenja, definitivno odustajem od Mixsy-ja . Imam osjećaj da je to porez na budale i da je moj Bosch štapni mixer 10 puta jeftiniji i 10 puta bolji . Sad me zanima Therapyair ili Therapion.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Što se tiče Mixya ja sam svoj spremila u staru kramu nakon što sam vidjela da mu je snaga samo 170W i onda mi je bilo jasno zašto s njim ne mogu ništa izmiksati.
    Kćerki sam kupila Braunov i kako je ona bila prezadovoljna, kupila sam i sebi isti i mogu reći da je odličan.
    Snaga mu je 600W i melje i sjecka sve.
    Sa Zepterovim nisam mogla ni peršin isjeckati kako treba.

Kako budalu nije teško natjerati da kupuje budalaštine, tako sam i ja dok sam radila ostavila puste novce jednoj prezentatorici-davežu.
    Ona je sebi kupila stan, a ja sve posuđe odnijela u vikendicu gdje skuplja prašinu, jer mi treba pomoćnik snagator da ga opere.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Jedna baka prvotno napisa
    Što se tiče Mixya ja sam svoj spremila u staru kramu nakon što sam vidjela da mu je snaga samo 170W i onda mi je bilo jasno zašto s njim ne mogu ništa izmiksati.
    Kćerki sam kupila Braunov i kako je ona bila prezadovoljna, kupila sam i sebi isti i mogu reći da je odličan.
    Snaga mu je 600W i melje i sjecka sve.
    Sa Zepterovim nisam mogla ni peršin isjeckati kako treba.

Kako budalu nije teško natjerati da kupuje budalaštine, tako sam i ja dok sam radila ostavila puste novce jednoj prezentatorici-davežu.
    Ona je sebi kupila stan, a ja sve posuđe odnijela u vikendicu gdje skuplja prašinu, jer mi treba pomoćnik snagator da ga opere.
    baš mi je žao

baš čitam ove dane da se ljudi žale na snagu i nespretnost tog Mixsy-ja

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sanjas33 - totalno se slažem. Prava je stvar.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Ivani prvotno napisa
    sanjas33 - totalno se slažem. Prava je stvar.
    Ivani ti ga imaš?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

imamo mixsy već 5-6 godina i meni je super, ali samo za određene stvari-mljevenje mesa, luka, orašara, voća i povrća

snjeg mi još niti jednom nije dobro ispao

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

iridana da, therapy imam već 2 godine. mogu ti reći da je stvarno super stvar. puno lakše dišem i podnosim astmu i alergije. ali je dobar i za one koji nisu bolesni. buraz i šogorica ga imaju iako nisu alergičari i više im služi kao osvježivač zraka.
    imam i onu njihovu lampu, ali je nisam nikada otvorila (uzela sam je pod prisilom kolegice koja dila zepter - još uvijek je odplaćujem, ali je iz principa ne želim otvoriti pa ti tu ne mogu dti ocjenu).
    ako razmišljaš o nabavci više stvari - razmisli o tutto **** usisavaču, pegli i čistaću u jednom. to je isto ludilo stvar. šogorica ga ima, pa ga tu i tamo posudim dok ne kupim svoj. od odmašćivnja, pranja radijatora, starih fuga, pa do ispeglanih košulja u zraku... ludilo od aparata.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nije mi bila namjera napisati grubu riječ :D nego se taj aparat zove TUTo ĐEBO ali se đebo piše sa j :D

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

konacno da netko dijeli moje misljenje o tutto jebbu . Odlican je i vrijedi svaku kunu. U upotrebi je svaki dan i cisti doslovce sve. Zaista kucna pomocnica. I sa svim ciscenjem sam prije gotova. A znam da je sve dezinficirano i to bez ikakvih sredstava. Stvarno je super!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Smiju li se znat cijene tih proizvoda?

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Therapyair je oko 5500 kn i dobiješ neki popust ako organiziraš prezentaciju, Mixsy je oko 500€, a ovo drugo ne znam. Na tutto jebbo ne bi utrošila ni kune jer imam već Kaercherov čistač na paru i Tefalovu peglu na paru (koju ne dam ni za suho zlato). Po meni, osim ovog Therapiyair-a, na ovo drugo ne bi dala ni lipe.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ma daj, Mixsy košta 500 eura, cca. 3500 kn? :shock: :shock: :shock:
    Ja to imam, dobila kad smo se ženili, i da sam ga kupila sama ne bi dala više od 200 kn. Jedino za kaj ga koristim je mljevenje oraha, šećera i sl. kad radim kolače. Mislim da će poslužiti i kad budemo radili kašice za bebu.
    Probala sam napraviti snijeg od bjelanjaka, nema šanse

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mixsy mi uopće ne ulijeva povjerenje. ove druge stvari da.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Ma daj, Mixsy košta 500 eura, cca. 3500 kn? :shock: :shock: :shock:
    Ja to imam, dobila kad smo se ženili, i da sam ga kupila sama ne bi dala više od 200 kn. Jedino za kaj ga koristim je mljevenje oraha, šećera i sl. kad radim kolače. Mislim da će poslužiti i kad budemo radili kašice za bebu.
    Probala sam napraviti snijeg od bjelanjaka, nema šanse
    sa Mixsy-jem ne možeš istući bjelanjak, a to će ti priznati i prezentatori nakon što ih malo pritisneš. Te priče da ga moraš držati pod određenim kutem i bla bla ne drže vodu.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Therapie smo platili 3400 kn,Aquinu 5100kn,super smo zadovoljni.Još otplačijemo tutto jebu oko 12000kn.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Therapie smo platili 3400 kn,Aquinu 5100kn,super smo zadovoljni.Još otplačijemo tutto jebu oko 12000kn.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Za te pare ni jedan od njih mi ne bi usao u kucu.

12000 kn - pa da me poslije ciscenja jos i izmasira ne bi mi toliko vrijedio. Ko voli, nek izvoli, ali ja ne bih, hvala.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj mamalela76 prvotno napisa
    :shock: :shock: 12000 kn - nema teorije!!!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

moja mama se razočarala (a i ja skupa sa njom), njenom Mixsyju je pro popucala sva ina plastika od štitnika za mljevenje, pa je kupila novu, pa joj je od štapnog dijela sva metaqlna drška popucala, tko zna koliko smo se željeza ponajedali, pa joj je onda skroz riknuo. neće ga niti popravljati. :/

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    moja mama se razočarala (a i ja skupa sa njom), njenom Mixsyju je pro popucala sva ina plastika od štitnika za mljevenje, pa je kupila novu, pa joj je od štapnog dijela sva metaqlna drška popucala, tko zna koliko smo se željeza ponajedali, pa joj je onda skroz riknuo. neće ga niti popravljati. :/
    ljudi se jako jako žale na taj Mixsy

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    pa jel nema neku doživotnu garanciju ili nešto?
    imamo i mi miksija ali za sada radi...

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

doživotnu

ne znam tko bi ti ju dao, jedino usmeno

zamijenili su joj taj plastični poklopac, al je opet odmah i novi popucao, al ga je morala palatiti nešto! :/ loše!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da li Therapyair i ovlažuje zrak?
    i koliko točno košta?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mixsy mi je zakon, imam ga dugo i stalno je u pogonu,
    jedino nije za snijeg od bjelanjka (ali to može mikser od 100 kuna, pa mi nije napeto),
    ono što meni najviše treba je onaj mali mlinac za sezam, lan i sl. ni jedan štapni mikser koji sam imala u ruci nije to mogao (treba mi još jedan, pa ne znam što bih kupila-nemam love za Zepter)

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mixsy moje mame je koma.
    Bio je na popravku 4-5 puta, poklopac je pukao, oni nožići na štapnom padaju dolje...

Mi imamo Braunov koji je barem dva puta jeftiniji a baš mi je ok

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj hildegard prvotno napisa

Melje li taj Braunov sezam i lan?
    Bilo koji? Javljajte....

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa
    Citiraj hildegard prvotno napisa

Melje li taj Braunov sezam i lan?
    Bilo koji? Javljajte....
    Imam ja _Braunov štapni i melje sve redom - i sezam i lan i orahe i kesten i kekse... sve sve 8) ... (radi usporedbe sa Zepterom - Braun me stajao nekih 130-tak kn!)

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Isprobano na lanu?
    Lan mi je najvažniji-orahe melju svi koji imaju te dodatke-probala sam neke modele, ali lan nikako da samelju kako treba-iako piše da može.
    Ima li taj model kakav naziv ili slično?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mixsy - OK, nemam većih pritužbi. Doduše, nemam neke kriterije koje mora zadovoljiti i ne upotrebljavam ga puno.Teško se čisti.
    Imali smo neki no name aparat i bio mi je isti tako da ne kužim razliku u cijeni.
    Sama ga ne bih kupila, ovako na poklon je u redu.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Da se i ja javim na ovu moju staru temu

Kupovinu Therapyair-a smo rješili sa jednom posjetom doktoru. Malena je dobila pravu dijagnozu i terapiju i alas!
    Mixy - kažu ovdje cure da melje ok, ali da za orahe, bjelanjak i ostalo imaju drugi mikser. Čemu imati dva ako možeš kupiti jedan za 300 kni taj radi sve?!

Odustajem od Zeptera u svakom pogledu. Imam posudje (koje sam btw dobila jer ja ga ne bih ni u ludilu toliko platila), ali mi hrana nije ništa bolja nego kad je kuham u običnom Fissleru.

Još uvijek smatram da je taj Zepter porez na budale.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Isprobano na lanu?
    Lan mi je najvažniji-orahe melju svi koji imaju te dodatke-probala sam neke modele, ali lan nikako da samelju kako treba-iako piše da može.
    Ima li taj model kakav naziv ili slično?
    Da, isključivo zbog lana sam ga i kupila. Naime, kad je tati dijagnosticirana povišena masnoća u krvi, negdje smo naišli na savjet da je lan jako efikasan, pa smo kupovali u DM-u cijelo zrno i svako jutro svježe mljeli 5 žlica za njega... Masnoću smo vratili u granice normale, a štapni i dalje radi punom parom - meljem sve živo i za kruh i za kolače...
    Model, tj. ono što piše na kutiji je: Braun Minipimer Advantage MR 4050 HC (ako malo zaguglaš to kompletno ime, naći ćeš i sliku na netu, a i malo detaljniji opis cijelog uređaja).

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala, dugo tražim-baš radi toga jer mnogi pišu da melje, a isprobano-ne samelje lan.

p.s. super za lan i tatu-mislim da je i meni pomogao uskladiti ciklus

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Čekaj-sad sam ga našla-to je to-samo štap? Nema mlinac?
    Kako samelješ 3 žlice lana? :? Je li se može manja količina mljeti?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

http://www.twenga.it/prezzi-Multiqui...latore-32641-0

ah, vidim sad na drugoj stranici, ima dodatke (logično-za bjkelanjak i sjemenke), ne mogu vjerovat daje tako jeftin-kupujem ga garant

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dream, kako ide taj recept sa lanom za kolesterol?
    Treba mi za mamu...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

linolina, ja s tim srojčekom meljem jednu žlicu lana. Krepo mi mlinac pa rekoh da probam i stvarno je super.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Dream, kako ide taj recept sa lanom za kolesterol?
    Treba mi za mamu...
    Tata je svako jutro smutio 5 čajnih žličica lana samljevenih i pomiješanih s nekim voćnim negaziranim sokom i to popio na tašte. Da mu ne bude jednolično, nekad je sok zamijenio jogurtom... Naravno, držao se i dijete za povišenu masnoću, što mu je propisala liječnica... Kroz dan obvezno treba pojesti 10-tak jezgri badema/lješnjaka i kad god i gdje god je moguće u hrani suncokretovo ulje zamijeniti maslinovim.
    Treba samo imati na umu da lan jaaaako... khm... ubrzava i pospješuje probavu!

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala ti dream, baš ću joj prenijeti recept.
    Inače strogo pazi na prehranu (kamo sreće da sam za to karakter kao ona ) i sve sprema na maslinovom ulju.

Ispričavam se na oftipičarenju!

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Čekaj-sad sam ga našla-to je to-samo štap? Nema mlinac?
    Kako samelješ 3 žlice lana? :? Je li se može manja količina mljeti?
    Da, ima mlinac u kompletu, ali je meni lijeno vaditi ga . U setu se dobije i viisoka čaša, pa u nju stavim žlicu-dvije-tri-pet... koliko trebam lana, štap u čašu i bzz-bzz-gotovo... Možeš tako u bilo kojem lončiću/šalici/čaši u koju po promjeru stane štap.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •