-
čuvanje trudnoće-naknada
Pozdrav svima, i skuzajte ako je pitanje već negdje postavljeno. Zanima me koliku naknadu dobijaju nastavnice u skoli koje moraju čuvati trudnoću? Tj. dobijaju li kolika im je placa i inace,ili?
Hvala!
-
e, jos nesto.
da li se osobama koje rade u skoli, a na cuvanju su trudnoce negdje od veljače ove godine,a koje ce roditi sredinom rujna, isplati kao prekidati to cuvanje trudnoce cim zavrsi nastavna godina, dakle krajem 6. mjeseca, i onda opet krenu na cuvanje trudnoce/porodiljni, sto vec, pocetkom nove skolske godine.
Ili im je lova ista-pa eto nece nista prekidat nego ce osoba koja ih zamjenjuje isto lijepo uredno primiti placu od ljetnih mjeseci?
-
maximalna nakada je 4257 pa ako ti je plaća veća dobivaš toliko, također bi ti se isplatilo da ideš na go tokom ljeta ako ti je plaća veća,..
-
Ja sam zamjena... pa me eto zanima sta mogu ocekivati, tj. kolike su sanse da se osoba koju zamjenjujem ipak ne "vrati" preko ljeta...
-
Ja sam isto jednom bila "zamjena" i nisam ni znala da je osoba na čuvanju nego sam mislila da je na porodiljnom pa su mi samo 01.07. uručili radnu knjižicu
, a 01.09. me opet prijavili. Obavezno otvoreno pitaj!!! Direktno tu osobu, tajništvo, računovodstvo ili ravnateljicu.
-
Hvala na savjetu! Obavezno ću pitati!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma