Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: čuvanje trudnoće-naknada

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno čuvanje trudnoće-naknada

Pozdrav svima, i skuzajte ako je pitanje već negdje postavljeno. Zanima me koliku naknadu dobijaju nastavnice u skoli koje moraju čuvati trudnoću? Tj. dobijaju li kolika im je placa i inace,ili?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

e, jos nesto.
    da li se osobama koje rade u skoli, a na cuvanju su trudnoce negdje od veljače ove godine,a koje ce roditi sredinom rujna, isplati kao prekidati to cuvanje trudnoce cim zavrsi nastavna godina, dakle krajem 6. mjeseca, i onda opet krenu na cuvanje trudnoce/porodiljni, sto vec, pocetkom nove skolske godine.
    Ili im je lova ista-pa eto nece nista prekidat nego ce osoba koja ih zamjenjuje isto lijepo uredno primiti placu od ljetnih mjeseci?

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

maximalna nakada je 4257 pa ako ti je plaća veća dobivaš toliko, također bi ti se isplatilo da ideš na go tokom ljeta ako ti je plaća veća,..

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam zamjena... pa me eto zanima sta mogu ocekivati, tj. kolike su sanse da se osoba koju zamjenjujem ipak ne "vrati" preko ljeta...

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ja sam isto jednom bila "zamjena" i nisam ni znala da je osoba na čuvanju nego sam mislila da je na porodiljnom pa su mi samo 01.07. uručili radnu knjižicu , a 01.09. me opet prijavili. Obavezno otvoreno pitaj!!! Direktno tu osobu, tajništvo, računovodstvo ili ravnateljicu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Hvala na savjetu! Obavezno ću pitati!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •