Zaista su sva djeca savršenai u totalnom sam šoku kako su izrasli svi :D
Zaista su sva djeca savršenai u totalnom sam šoku kako su izrasli svi :D
vidi, vidi avatara :D
**mial** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
haribo
Trak avater ti je mrak![]()
Kaline reakcije : aaaaaaaaaaaaaaaaa kako je ljepiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! mama, mamice hoćemo ga voditi doma
![]()
![]()
ima ukusa šta je je!!!!
Hvala još jednom**mial** prvotno napisa
![]()
Pametna mala glavica-slobodno ga vodite doma![]()
![]()
![]()
pazi da ti nedođemo tam!traktorka prvotno napisa
fakat su svi preslatki...i tako već veliki... :/
avatari su prekrasni,drago mi je da sam pozitivno utjecala na Vas![]()
idem uspavati bebu pa se javim!
M.M preuzeo uspavljivanje![]()
moram Vam ispričati današnji događaj!bila sam u laufu sa Elom i izlazim iz jednog prolaza,gledam jer ide tramvaj kad tamo......mama vodi dijete po pruzi,odmah mi je prošla Trak kroz glavu ,kad ono je!!!!![]()
ima prekrasno i VELIKO dijete, a ona ko sjena
uglavnom ,jako sam se iznenadila,ko zna koliko smo puta prošle jedna pored druge!dobro da se slikamo i pokazujemo ih,ali iskreno,prvo sam prepoznala Roka!![]()
Već sam mislila da me nećeš spomenuti![]()
Da,baš mi je bila fora...
Ja sam tebe odmah skontalaistina,kad si nam prišla
![]()
I da...mama vodi dijete po pruzii dalje,očito do škole
![]()
Ček,ček...kakva sam ja to sjena?
Ela je preeekrasna beba![]()
pa ne možeš reci da nisi mršava! :shock: onako odoka ja sam 30 kg teža
zato pored tebe Roko izgleda i višlji i teži od prosjeka-šala![]()
stvarno je velik! :shock:
sad se bojim združit ga s Ivanom da mi djete ne dobije komplekse,a mi kao spadamo u višlje i definitivno teže ljude!pravimo malu djecu![]()
Naravno da nisam 8) a nisam ni skontala da si ti baš tolika :/tetamaja6 prvotno napisa
A vidiš...ja uopće nemam filing da je Roko tako velik,šteta što Ivano nije bio s tobom da se skontaju njih dva!
nadam se da ćemo moći nešto organizirati!uskoro!,šteta što Ivano nije bio s tobom da se skontaju njih dva!
i da je on bio sa mnom ne bi stigla dalje od tramvajske pruge u Višnjevcu![]()
vas dviješaljem vam jednog zavidnog smajlića !
![]()
Da....napredujem :D sad vas znam 3 (Stijena,Haribo,Tetamaja6) i nije mi dostaMaruška prvotno napisa
ajmo...tko je sljedeći ??
Lipo dođi u Split i jednim udarcem - dvije muhe!![]()
Aaaaaaaaaa ne radi mi to,znaš da bi odmah ,a još mi je više žao što se prošle godine nismo uspjele naći sve 3
Ali mislim da ću ipak uskoro prvo do Zagreba,bar se nadam ,tamo prije ljeta!!
A Split obavezno ako budemo ljetovali u blizini![]()
Bok curke!
Novi avatari su vam prekrasni![]()
Trak tvoje djete me oduševljava. Izrasto je u jednog krasnog dečka. Da mi je znati kak je to uspio uz mamu zmajamalo sam poškicala fotke (reko ak sis stavila novi avatar možda ima i koja nova slia
![]()
) i uspjela vidjeti i stričeka traktora.
Ajmo cure - tko je stavio nove slikice?
Moji su na moru - uživaju. Imaju cijeli otok za sebe.
Mial su gotovi brisevi?
Yas kad ćete ove godine na more?
i povede moje dijete,pa odmah tri muhe!!!a ja malo godišnjeg!Maruška prvotno napisa
![]()
šta bi to bilo našoj super mami!![]()
danas sam vodila Ivana kod bake,(idemo svi kolektivno,M.M radi),i mali je skonto puža,sagnio se i podigao ga,a puž bris u kućicu,no moj sin ga počeo navlačiti van :shock:
kad sam dreknila da to ne radi,puž mu je ispao iz ruke i razbila mu se kuća!![]()
naravno,on u dreku,kako sam mu mogla razbiti kuću,i neka sad idem na bankomat po novce,pa da jadnom pužu kupimo novu kuću!![]()
za za pretrpljenu bol,dobit će kuću na kat![]()
![]()
onda smo došli kod babe,a tamo je ostavio u kanti ribe,koje mu je susjed upeco.naravno ribe uginule do jučer,jer su u toploj vodi,da on može prebacivati iz jedne kante u drug! :shock: naravno opet dreka!
ja ću poluditi!![]()
Bokić!
evo samo kratko jer se gosponu spava, a grizeeeeeeeeee, pa nedam ciku
brisevi nisu gotovi tek 24.![]()
![]()
,
zvala me frendica kojoj curica ide u drugi vrtić 200 m dalje od našeg , kod njih moraju raditi svo briseve kojima cure nosići.
pišemo se i čitamo kasnije
svima
Pa mislim do 24 tko živ, tko ne... stvarno su neodgovorni!!!
osim ak tome ne treba tolko da se napravi.
Sr... kroz gusto gr....
Trak pa ja bi.... Dođeš do mene?
Moji ne stanu više u jedan avatar:?
)Samo da prijavim da NIJE da ja ne želim staviti novi avatar, nego ga nikako ne mogu smanjiti :/ , prije sam uredno uspijevala, sada nema šanse na onom programu.
Tako, do daljnjega ništa od nas, novih.![]()
Inače, Trak, uz dužno štovanje svima, tvoj avatar je najljepši i najupečatljiviji![]()
Ostali su, svi prekrasni, dječica su nam stvarno narasla.
Tješi me što se bliži ljeto pa možda netko od Vas skokne i do Splita (prije nego mi kidnemo na Šoltu)
Wana pa lako njoj s mužem fotografom - mislim ono...Al kaj je je.
Prijavak:
sinoć Lovre zaspao sam (drugi put u tri dana). Nije baš oduševljen tim aranžmanom ali mi se čini da je dovoljno zreo (ili što već) za taj korak.
Prije nego sam izašla iz sobe, kaže mi on: zvat ću te.
- Dobro, ali samo ako je nešto važno. Nemoj me zvati bezveze.
(...)
- Maaamaa, dođi!
- Reci, ljube. Što je bilo?
- Važno mi je.
![]()
avatari su Vam predivni,djeca velika...ja ču kao i wana pokušala sam ga smanjiti i jesam al ispao je manji od makovog zrna tak da do daljenjega ništa.
jutros ga vodim u vrtić i stoji obavjest u garderobi da ih opskrbimo rezervnom robicom,duplim gaćicama,potkošuljama da kreću sa odvikavanjem :shock: to sam shvatila kao da smo mi roditelji neuspješni pa one preuzimaju stvar u svoje ruke ili ne :/ nisam je uspjela ništa pitati ali morat ću svakako popodne
podržavam akciju,imam filing da će on bolje slušati nju neg što je mene!
za čekanje brisa![]()
i mi smo ono nedavno 4 dana čekali za bris stolice na zaraznoj
a nosa i grla 2 dana
za druženje![]()
Gledaj na to kao na dobrodošlu pomoć. Ionako ga ne bi mogla odviknuti od pelena bez njihove pomoći.NINA80 prvotno napisa
OT: Lovrina slika u avataru je stara godinu dana.
skužila sam po detalju Jurine glave i ogrlice (koju btw. više ne nosi)Maruška prvotno napisa
i tako ja iz vrtića u grad moram svome čovjeku upiti gaćica,potkošulja znam od prošle godine da ima mtč al obišla njihove tri prodavaonice rade sve od 10hu međuvremenu odem na plac po voće,prošetam i ono štand sa dječijim vešom,žena ima svoj krojački obrt 100% pamuk bijelih i bijelih sa uzorcima po 6kn uzela joj sve br 92,a potkošulje 15kn nadam se da će mi biti dosta 10x gaćica i potkošulja.
i po povratku navratim u mtč gaćice 15kn,potkošulje 22kn
hoču reći taj veš je brzo potrošna roba,bit će non-stop na iskuhavanju pa se nadam da sam dobro investirala.
svakako dobrodošla![]()
zar je htio nositi ogrlicu?wana prvotno napisa
i ja sam htjela svome al nije dao
kak ja volim sve žuto ima i on al neda ništa na sebe
Hvala draga....to je on tako prekrasan na meneModesty Blaze prvotno napisa
nije valjda netko sumnjao
![]()
Novih fotki imamo nešto,ali dragi čika traktor nikako da uhvati vremena pa da ih sredi![]()
Ako odem u Zagreb,bit će za vikend,bez djeteta i muža,odoh uživati i lumpovati pa je kavica sa svima naravno poželjna![]()
Blago tvojima što su na moru!!!!!!
Mial-mislim fakat su mogli napraviti nalaze tamo negdje do 7. mjeseca-katasrofa![]()
Mare-super,samo polako s uspavljivanjem....Roko i dalje popodne zaspe solo,ali navečer obavezno sa tatom....a valjda mu toliko fali pa mu ne da van iz sobe,što meni dobro dođe da budem solo i u tišini!!
A meni baš popodnevno uspavljivanje ne pada teško (jer je vikendom pa onda i meni dobro dođetraktorka prvotno napisa
). Ali ovo večernje me već neko vrijeme ubija... :/ Valjda će sve biti ok.