Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 153

Tema: ZPB 2005/6 (24. dio)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ooo magriz, pa super ste nam! fran je pravi šarmer i hrabrica! doktori, zubari, frizeri... 8)
    jooj, cekana, meni se sprema put od tjedan dana zadnji tjedan u 5. mjesecu... isto sam zbunjola a ovaj put definitvno ne može sa mnom...
    što se druželjubivosti tiče, mislim da vam je svima ukupno zabavnije kad su druželjubivi. meni je nekad baš žao i teško i propuštam mase druženja tako da nas dvije negdje odšetamo ili visimo na nekom balkonu...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    što se druželjubivosti tiče, mislim da vam je svima ukupno zabavnije kad su druželjubivi. meni je nekad baš žao i teško i propuštam mase druženja tako da nas dvije negdje odšetamo ili visimo na nekom balkonu...
    kad mališa ozdravi, dođite vas dvije k nama... Milu će mališa išokirati pa će odmah postati društvenija...

ili odemo zajedno u parkić, pa postepeno...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa da, magriz, kad se sjetim pred-vrtićkog frana - tu su negdje bili a vidi sad!!! kad prizdravi, javi se - mogli bi i vi do nas da vidite di smo se preselili...ili mi do vas u stari kvart malo pa ulovimo i Oli

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a gle naše avatare - ljeto/zima motivi

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    u petak, u parkiću oko tobogana 2 curice, ~5-6 godina. mališa dojuri do njih, stane i krene na tobogan, pa ih zove - cujice, dođi. pa one otrče malo dalje, a on za njima, i tako sat vremena...
    na kraju su se baš zgodno igrali, njih dvije su ti njega čekale svaki put da se popne na tobogan, pustile ga prvog da se spusti...
    kao da gledam scenu u kojoj je Ivorr! On isto obožava starije curice u parku i one njega.. paze na njega, igraju se snjim, jedino kad dođu neki stariji dečki, onda se malo moraju praviti važne.
    I da, Fran ima slatki mali trbuščić ali magriz, pusti, bolje da je tako. Koliko je Fran jadničak antibiotika pocuclao i kak je stalno nešto bubini, zamisli da još imate i problema sa hranjenjem :/
    Evo Ivor je sad ušao u neku fazu kad mu se otvorio apetit i opet dobro jede! kuc-kuc-kuc da ne ureknem. Mislim, njemu stvarno ne fali i nije mršav, ali svejedno mi je draže kad nam ta hranjenja idu s lakoćom i bez previše buke i nagovaranja da bar nešto stavi u usta.

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
    Naplesala sam se onako sva okrugla.Najveća je fora bila kaj je kamerman stalno jurio prema nama čim bi ja i mm počeli plesati,a ja ono na jednu stranu viri guz... a na drugu trbuh,neš ti krasne scene
    bobaibeba, a jesi me nasmijala!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Poslije 2 prekrasna dana godišnjeg provedenih s Keti (parkovi, Zoo..), vratila sam se na posao i najavila otkaz.
    Sve je prošlo ok i baš sam zadovoljna! :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Poslije 2 prekrasna dana godišnjeg provedenih s Keti (parkovi, Zoo..), vratila sam se na posao i najavila otkaz.
    Sve je prošlo ok i baš sam zadovoljna! :D
    wow! iznenada? imaš drugi u planu ili planiraš neko vrijeme biti doma?

ja sam ovaj tjedan na bolovanju s mališom, on se super oporavio tako da smo stalno okolo... i baš nam je super

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa
    wow! iznenada? imaš drugi u planu ili planiraš neko vrijeme biti doma?

ja sam ovaj tjedan na bolovanju s mališom, on se super oporavio tako da smo stalno okolo... i baš nam je super
    Super su mi ta druženja s klincima preko tjedna. Kao neko "ukradeno" vrijeme.
    Imam dogovoren drugi posao - dobila ponudu prije mjesec i nešto, izpregovarala, i sad to konačno realiziramo.

Nažalost, financijska situacija nije dovoljno dobra da ostanem doma. Ali sanjarim ako ćemo ikad imati bebu br2 ostajem doma barem 2 godine.
    Keti mi grozno fali preko radnog dana.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Ali sanjarim ako ćemo ikad imati bebu br2 ostajem doma barem 2 godine.
    Sanja, držim fige za još jednog

Ja mislim da ću ići raditi, iako bi me MM podržao da izrazim želju ostati doma. Ne znam, nekako mi se čini da će nam ipak faliti moja plaća :/
    Ali vidjet ću, ako mi baš bude toliko mučno na poslu, i dečki mi budu puno nedostajali... odoh i ja dok ne nađem nešto drugo. Nisam baš taj tip da idem dok nemam sigurnu kartu u džepu, ali kad imam tak dobrog muža koji će me sponzorirati

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Joj,Sanja i ja vam držim fige za još jednu bebicu

Meni je super ispalo ovo sada kaj mogu biti s Grgom a primanja su mi samo malo manja nego da radim.Jedino se bojim da ću kad mala navrši godinu ipak morati ići raditi,isto zbog financija Osim ako nam firma tako dobro proradi da nam bude dovoljno za sve naše potrebe koje će tada biti još veće.

A da,i još jedan osvrt na svadbu i na moj trbuh tamo,3 cure su me onak u povjerenju pitale kad su točno plodni dani i skoro da me nisu pitale kak se radi beba Kao da sam ja neki ekspert za to samo zato kaj imam ogroman trbuh.A da znaju kako smo se namučili za prvo Sad ovako s trbuhom i jednim malim koji trči oko mene izgledalo je kao da me se hvata kao ludo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo me kratko dok vlada zatišje...

Sven je strašno druželjubiv (strijelček) i redovito se obraća ljudima na cesti, pokazuje im bracu, kaj ima obučeno...ma presmiješan je

a kad djecu vidi totalno poludi i viče: djeca, djeca!

na jesen planiramo u vrtić, a ja u 6. mjesecu na posao na pola radnog vremena...mi si nikako ne možemo priuštiti jednogodišnji porodiljni.

boba- Tonka mi je baš lijepo ime

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala buca,nekako nikako da se dogovorimo oko imena za curu.Za Grgu smo to riješili u 5 minuta,a sada sam ja za Tonku od početka a mm se premišljao i sad se i njemu dopalo.Valjda je konačno.
    Meni je jako slatko ime,posebno,domaće kao i Grga,kratko i baš osjećam da će joj pristajat.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Tonka

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Još jedan za Tonku!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

preslatko ime!!!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tonka

jedva čekamo da te vidimo!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni Tonka već dobro poznato i zvučno ime.. od moje najbolje frendice kćer se zove Tonka

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Eto me s ludog i nezaboravnog putovanja. Imali smo takvog tipa od vozača da mi i sad cure suze od smjeha.... gubili smo se po Budimpešti.... a na povratku smo čak kružili i oko Balatona

Uglavnom... žena koja zuji po rodinom forumu i štreba svaštaštotreba i ne treba, već drugi put napravi sr... s push up grudnjakom, da, da, to sam ja i tek mi je jučer ujutro sinulo otkud kvržice... tuka! Što reći. Kad sam došla s natjecanja (dan i pol bili razdvojeni) još me 4 dana poslije bolilo i nije mi palo na pamet da je zbog grudnjaka... sad opet ista stvar. E neš ti sisa i dekoltea i vožnje brodom po Dunavu

Zakon mi je bilo kad sam se noćas u 02h privukla Karlu, počela ga ljubiti da ga barem malo razbudim i prištekam na topovske kugle od poprsja... a on se okrenuo u snu i ko novorođenče se počeo vrpoljiti u potrazi za bradavicom

Sanja - super za posao i Keti.... da vam upali plan za drugu bebicu

Magriz - još ćete se vas dvoje naviknuti na samoću, pa će ti TM biti smetalo kad se vrati

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hvala curke na podrškama za ime,sada sam sigurna da će biti Tonka.Meni je to od početka broj jedan ime ali sam zbog mm-a razmatrala i druge opcije ali vidi on da mi nijedno drugo nikako ne sjeda pa je popustio.

Ceki,bar si imala zavidan dekolte

Grga već negdje mjesec dana cica samo jednu ciku,a počelo je tako kaj mi je postao problem svaku večer kod uspavljivanja se premještat pa sam mu rekla da je druga bubana,a kad ju je htio ljubit da ozdravi rekla sam mu da sam ju namazala s kremicom,pa je zaključio da je onda keljava pa ju neće ljubiti.Prije je imao naviku kod uspavljivanja cikat jednu pa tražit drugu,a kako mi je trbuh narastao,pa žgaravica,dojadilo mi se okretat kao kit na krevetu.I tako će u stvari kad rodim jedna biti u uporabi a druga se negdje 2,5 mjeseca neće koristiti pa si baš razmišljam jel ima to kakve veze s tim koliko bi trebala bebici nuditi,da li više ovu nekorištenu ili jednako obje?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ceki - zakon si!

Mi jutros pozaspali k'o puhovi: Gabi se prištekao i dok mi u snu nije zagrizao bradavicu, a ja skočila do plafona, bili smo u mini-raju!

Bobaibeba - mislim da nema veze - jer fakat sve krene jednako kao i prvi puta tako da je svejedno što je sada samo jedna stimulirana. Ja nekako uvijek dajem onu drugu cicu Gabiju, a kad je opet red na maloga onda procijenim koja je punija

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti opet voli da je nosim, i koristimo sling. Al mislim da bi mi bilo lakše u laganoj marami.
    Cure, ima preporuka? Neka lijepa, ljetna, lagana.. ?

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Cekana , rekla sam ti da će ti na kraju biti nezaboravno.
    Sanjo, koliko Keti ima kg? D ima oko 15 i nemogu ga nosit . Sling je u ormaru, nisam uopće razmišljala o njemu. možda ipak je bolja marama za takvu kilažu :/
    ja imam problema s ljevim ramenom, izmučio me s tim nosanjem.
    Ja sam danas vozila poligon u rikverc i sve izvela za 5 :D . još malo pa ispit. imam takav osjećaj da ću past

Boba, meni je Tonka ime zakon, to je naše dalmatinsko ime.
    Sanjo i ja ti želim jednu bebicu što prije
    Magriz baš mi je ljepo da se tako vas dvoje ljepo zabavljate

Samo kratko vas pozdravljam, taman sam došla radit a svi navalili na mene
    Puse

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Keti ima 12 kg (al onda još teglim i rupsak, i igračke, i ...). I lakše mi je nositi je u slingu nego na rukama.
    Al mislila sam kako bi mi se lakše rasporedila težina u marami, pa bi neku laganu ljetnu.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Zato i pitam, marama mi bolje zvuči za tu kilažu, sling se isto otegne na jednu stranu :/ . ja nemam volje za to, plaža nam je dosta blizu, a nekako mi se sviđa ideja da nabavim onaj bicikl bez pedala pa da se tako vozamo :D

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jutros smo bili na hipodromu...

mališa je prvo zajahao konja, a onda su došle mamilice... pa se slikao s fifi, s bumbom i s pepom
    bio je tako očaran s njima, da smo jedva otišli doma

cekana - super da ti je bilo lijepo

snoopy ~~~ za vožnju

bobaibeba - tonka mi je prekrasno ime

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sanja- problem kod ljetnih laganih tankih marama je što nisu baš ugodne za nositi veću djecu :/ naime, rade jaki pritisak na ramena i nakon kratkog vremena ti bude dosta teško i urezuje ti se težina u ramena (hm, kako sam samo to lijepo objasnila).
    Ja bih ti radije preporučila neku malo "čvršću" maramu, recimo neki njemačku tipa Storchenwiege (te su ocjenjene kao jako dobre za nosit veću djecu) ili nešto sl.
    Pa Keti je prava mršavica 8)
    Meni Ivor izgleda uvijek najmanji u parku, a ima 15 kg :shock: vagala ga neki dan doma... dobro, nije digitalna vaga pa možda ima manjih odstupanja, ali težak je..

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mala, tnx. pogledat ću malo te marame.

Keti je mršavica; vižljava i mišičava. Ima oko 90 cm trenutno (ne želi se mjeriti). Ne mislim da je premršava, jako puno jede (više od mene), al s obzirom koliko pretrči svaki dan nije ni čudo da je se ne hvata.

Nama je jučer vrhunac dana bio lunapark, a danas ćemo (između ostalog) u Andautoniju.

Keti i ja smo jutros pekle jaja i šunku za doručak. Zna sama razbiti jaje, i sva je ponosna na svoju ulogu u pripremi doručka.
    (pa onda soli, mučka jaja i sl)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Keti, mala kuharice

I S je sav važan kad se kuha, popne se na stolac pa miješa s kuhačom, dolijeva vode...

Mala, ako je tebi I najmanji u parku, kakav je onda S? On ima 12 kg, a jedva 90cm, ako i toliko.

Danas je u parku 'plašio' neke dečke ( oko 15g). Ono, stane iza njih i počne režati na njih
    Umirali su od smijeha.

Da li vaši klinci noću dobro spavaju? S se skoro svaku noć s nečim bori, pa viče da neće, pa mene zove...nekad se i probudi plačući (ovo zadnje jako rijetko)...spava u krevetiću s moje strane pa se često i preseli k nama.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Buca,takav je i Grga,makar mislim da je sad već blizu 13 kg,ono rebarca ko u komarca!

Cure koje ste nedavno rodile,kad se sprema torba za rodilište i te stvarčice,sa 36.,37. tjedana?Skroz sam zaboravila,a sad mi vrijeme leti.U subotu smo završili sa krečenjem kuće konačno i sad se bacam na pranje tepiha,prozora,elemenata i nape u kuhinji,pa si mislim da bi nakon toga mogla i na robicu za malu,pa još oprat presvlaku od kolica i sjedalice.
    Prošli tjedan sam si i sve cvijeće presadila,ono totalno sam u fazi gniježđenja.
    Ali mogu reći da se super osjećam,čini mi se da mi je sada bolje nego prije 2 tjedna.Onda me je žgaravica ubijala i bila sam si sva nesposobna a sad mi se čini kao da nemam trbuha.Ustvari,možda se mala malo spustila pa imam više mjesta.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a,da za ovo buđenje i plakanje u snu.Grgi je to prije puno se češće događalo a sada unazad 3 mjeseca kako spava cijelu noć stvarno dobro spava.Tu i tamo ako se taj dan nečega prestraši onda zna malo kenjkat u snu i plakat ali ga prođe.

A,da to me i sjetilo da je Grga ono turbo živahan i slobodan,pristupa ljudima bez problema,ali ima neke čudne strahove.Recimo boji se svih vrsta kukaca,letećih,gmižućih,svih (a recimo ne krave,konja,psa).Boji se motora i motorista s kacigama.Boji se čudnih zvukova za koje ne zna od kuda dolaze.
    I ponekad noću prije nego zaspe kaže mi:"Mama,bojim se vuka!" ili nekada preko dana kad se stisne k meni onda isto zna reći bojim se nečega,ne znam neke gluposti,robota,muhe i sl.A stvarno ga ničim ne plašimo,jedino ga opominjem da se čuva velikih pasa jer kod nas ima ovih lutalica pa da im baš ne prilazi,jer se pasa ne boji i kad vidi ne znam labradora ili ovčara on viče vidi mama malog vavava,ne znam kaj mu je onda veliko.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj buca prvotno napisa
    Da li vaši klinci noću dobro spavaju? S se skoro svaku noć s nečim bori, pa viče da neće, pa mene zove...nekad se i probudi plačući (ovo zadnje jako rijetko)...spava u krevetiću s moje strane pa se često i preseli k nama.
    Keti je imala period od par mjeseci noćnih mora i strahova! E, to mi je bilo grozno!
    Zadnjih par dana se počela buditi noću - cvili, plače, a kad je pitam kaže i da se ničeg ne boji, i da je ništa ne boli.
    Malo je nunam i zaspi, pa nastavimo spavati zajedno.

Mi i dalje spavamo svi zajedno. Nekad zaspi u svom krevetiću (uz naš krevet), ali se na prvom buđenju prebaci kod nas (nosi si i dvije dekice i jastuk )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma i mi bi i dalje svi zajedno spavali, ali sad nam bude stvarno tijesno, pogotovo jer je MM velik čovjek (dvometreni stokilaš ).
    Ali svejedno smo često zajedno jer se S doseli u neko doba noći.

Evo, noćas je ok spavao. Valjda ovisi o dnevnim događanjima.

boba- meni je s ovom trudnoćom sve na kraju bilo na vrat na nos. Za sve je bilo vremena i odjednom sam se našla u 38. tj. i onda strka, panika.
    I opet sam sve stigla.
    Inače i mene je žgaravica ubijala u ovoj trudnoći, sa S ne baš.
    I ovaj put sam i strije na trbuhu zaradila. Bilo bi ih i više da je ostao još malo kod mame :grin:

Neki dan je MM pokušavao objasniti mu da nešto ne smije i naravno kako to nije išlo povišen je i ton, a S vikne: šuti, šuti! i digne ruku ono kao 'talk to the hand'. Sad mu je šuti nova fora, a neke psovke su tu. Neću se praviti blesava pa reći da ne znam otkud mu to jer i MM i ja psujemo. Ja malo, ali MM više, pogotovo dok vozi .

Ali vidim da kuži da S to sve preslikava, pa se trudi smanjiti.

Jučer je tu jednu psovku slovkao jer sad koristi višesložne riječi pa vježba:ja-go-de i je-bo-te. Bilo je presmiješno, ali naravno da se ne smijemo.

A druga psovka je mater, samo mater, i to točno zna u kojoj situaciji je treba upotrijebiti - tipa kad nešto ne može složiti i tako.

Uvijek ignoriramo takve riječi.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

bobaibeba-a da ti prvo spremiš robicu pa se onda baciš na pranje prozora i ostalo?
    Gle, kad uđeš u 38. tjedan, onda si već u terminu. Ja sam rodila točno 7 dana ranije (isto tako i Ivora), a Olivija još i ranije. Spremi samo stvari koje ćeš ponijeti, a onda lako potrpaš u torbu. Joj, baš se veselim maloj Tonkici! :D Držim fige da rodiš na brzaka i da te porodi ona dobra dr.
    Spavanje-Ivor spava odlično kuc-kuc-kuc! To mi je sad skroz olakšavajuće jer on je isto još do nedavno vrlo loše spavao. Spava u svom krevetu u svojoj sobi, idemo zajedno u krevet oko 21-21.15 i najčešće do pol 10 već spava. Ostavim mu vode iznad jastuka i onda po noći zna zvati "mama Inana (Ivana)!" 8) , ja dođem i on si sam popije vode i nastavi dalje. Buđenje je oko 7 ujutro, koji put ranije, rijetko kad kasnije. Sve u svemu, ja zadovoljna.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    bobaibeba-a da ti prvo spremiš robicu pa se onda baciš na pranje prozora i ostalo?
    Gle, kad uđeš u 38. tjedan, onda si već u terminu. Ja sam rodila točno 7 dana ranije (isto tako i Ivora), a Olivija još i ranije. Spremi samo stvari koje ćeš ponijeti, a onda lako potrpaš u torbu. Joj, baš se veselim maloj Tonkici! :D Držim fige da rodiš na brzaka i da te porodi ona dobra dr.
    mene skoro iznenadilo
    Makar si stavi na jednu hrpicu svoje i na drugu za Tonku za izlazak: ja naime nisam stigla pripremiti Gregorove stvari pa sam MMu diktirala preko telefona, i opet nije znao što su benkice, pa mi dijete izašlo iz rodiliša bez benkice

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Olivija prvotno napisa
    ...naime nisam stigla pripremiti Gregorove stvari pa sam MMu diktirala preko telefona, i opet nije znao što su benkice, pa mi dijete izašlo iz rodiliša bez benkice
    svi su isti! tak bi i moj napravio tj. NEnapravio da je bio u toj prilici.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Tonka :D jako mi je slatko i razigrano to ime :D i spremi ti tu torbu, čuješ cure?
    nego, Mala,kakav vam je ono vlak u Ivorovoj pozadini? jel Samoborček? Naime, Mila je luudaa za vlakovima

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Dobro,sad ste me isprepadale,ali danas sam tek 34+4 tako da imam još bar 3 tjedna vremena za pripremit se.Budem onda malo prošla po popisu da vidim jel još kaj trebam kupiti.

A to za Grgu kaj sam pitala,kako vaši klinci.On inače nije baš neki plašljiv i sramežljiv tip ali tako se boji nekih stvari,recimo robota i motorista s kacigom,on je van sebe od straha kad ih vidi.I onda te izjave da se boji vuka ili muhe,a mi ga uopće ne plašimo ni sa čim.Od kuda mu to,zašto se tako boji?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Koko prvotno napisa
    nego, Mala,kakav vam je ono vlak u Ivorovoj pozadini? jel Samoborček? Naime, Mila je luudaa za vlakovima
    Glavni kolodvor u ZG 8)
    MM ga vodio da ga vidi, jer Ivor isto obožava vlakove, lokomotive, vagone... kaže MM da je bio presmiješan, da ga je obišao jedno 10 puta i dotaknuo svaki dio koji je uspio doseći

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

da se boji vuka ili muhe,a mi ga uopće ne plašimo ni sa čim.Od kuda mu to,zašto se tako boji?
    ovako i Lana i nemam pojma otkud joj to, ne sjecam se da mi se Leda tako ponasala :?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa da i Grga vrišti od straha i ne može se smiriti dok to nešto ne maknemo.Recimo prepao se tako nekog robota kod nekih naših prijatelja,vrištao je kao da ga koljemo.Mislim ni meni taj robot nije baš bio nešto simpa ali koja reakcija.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Aaaa, Gab se boji bušilice iz stana ispod (imaju neke radove i svaki puta udri u plač čak i ako sam ja tik do njega!), makne se od svakog psa, obožava motore, ali čim vidi da koji prolazi onak bliže stisne se uz mene... Uglavnom se ne rasplače (osim na tu nesretnu bušilicu) - ali je jaaaako oprezan. Kukce i životinje ne dira već samo gleda....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ooo, pa ovo je naša tema mada M. je pomalo nepredvidiva oko toga - od nedavno najviše mrzi zumove na fotićima i kamere (moj bratić se razmahao slikajući je prije ziher već 3 mjeseca i tad se jaaakooo rastužila i to pamti li ga pamti), slijede pile, kosilice, usisavači, pomalo i mašina za pranje veša - ma sve što tako zuji, drži se podalje od pasa, stisne se k meni kad ide neki motor mada jako voli gledati motore kad stoje i kacige ju fasciniraju, pa mase ljudi obično ne dolaze u obzir, djeca koja joj se previše približe, neki mračni starinski prostori i tak...baš je plaha. a ne moram reći da smo mm i ja vrlo opušteni i druželjubivi i često mi to ide na živce ali uvijek sam na njenoj strani i pazim je i tješim i ljubim i pričam...
    po tom pitanju djece i karaktera znam razglabati s puno iskusnijom kolegicom na poslu i ona mi veli da treba imati bar dvoje da se opustiš i vidiš da je njihov karakter 90%priče a 10% naš utjecaj. ona ima dva sina i veli ko nebo i zemlja, a poprilično isto su odrastali.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma,mene čudi kaj Grga inače nije baš nešto plah i povučen,uvaljuje se nepoznatim ljudima bez problema,ne plaše ga kosilice,traktori,bageri,bušilice i slične bučne stvari ali recimo isprepada se od škripanja klupice na kojoj oblačimo cipelice pa ona kako se malo zaljulja udari u radijator i to proizvede neki neobičan zvuk i on je sav bio u strahu dok ja to nisam pomakla i sad je sav sretan kaj klupica više ne škripi .
    Tako se boji i ovih sitnih životinjica,letećih i gmizućih a ne boji se recimo pasa,konja ili krave.
    A od kuda mu to da se boji vuka,nemam pojma.
    Ustvari,kad ovako pišem onda mi se čini da se on boji zvukova kojima ne vidi izvor,recimo ako netko buši a on to ne vidi onda se boji ali ako stoji na metar od bušilice koja probija bubnjiće onda se ne boji.

A jučer je išao gledati male piliće sa kokom i tako se on sa njima razgovara i otvara im i zatvara vrat i ja ga ne gledam više jer kaj može napravit.Kad eto njega za minutu sav bijel oko usta i briše rukicu o rukicu.Ja ga pitam kaj ti je to,pa skužim da je jeo mrvljenu kukuruzu kaj jedu pipice :shock: .I pitam jel jeo papicu od pipica veli on da i smije se.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bok cure! Ja vas redovno čitam al nikako da nešto napišem... Uvijek me nešto prekine... Kao i sad.
    Pusa svima od naaaas!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

čitam i ne znam što da mislim.. Ivor se onda ne boji ničega :/ ne znam koliko je to dobro.
    Psi, mačke, mravi, bubamare, kukci... to su sve njegovi prijatelji. Kad se šečemo i dođe ga neki pas pošnjofati, ja moram biti ta koja će ga povući da mu Ivor ne pruži ruku.
    Bušilice, jako zvukovi... ništa.
    Mrak.. ništa. Sam se zatvori u ormar ili mračnu kupaonicu i čeka dok ga ne nađemo. Jednom mi je to napravio nenajavljeno pa sam premrla od straha jer ga nisam mogla naći.
    Eto, možda se još nešto razvije ali za sada nula bodova.

e da, upisali smo se na bebe ribe u bazen na Utrinama :D bili smo već jednom i super mu je. Sam je išao u vodu, bio na dubini od 60cm i loptao se s tatom.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Hrabrica mala znatiželjna!
    Pa i vidim ja da nisu svi klinci isti.
    Super kaj imate di plivati,kod nas do ljeta ništa,a Grga bi to volio,stalno gleda snimke s mora i viče da idemo na more.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bobaibeba - Heheh....a Karlo mene plaši "mamaaaaa ja sam vuuuuuuuuk :shock: ..." kad ugasimo svjetlo i da znaš - definitivno je vrijeme da spremiš torbu i robicu, a onda polako i ostalo, ako ti je lakše znači da se trbuh spustio i da imaš maximalno 2 tjedna do poroda.

Sanja - meni marama stoji (ali je u Benkovcu...hm... ne znam kad ćemo tamo...) ako još bude aktuelno, kad dođem do nje, šaljem ti

Ja sam opet bila odsutna 3 dana (malo sam guštala po Varaždinu - nekakav smo seminr imali) i karlo je naravno spavao bez frke i bez buđenja, sam u krevetiću - s Lukom u sobi. Noćas smo ostavili takav raspored i par puta je nešto zaplakao ali se nije budio. Veli MM da je tako i kad je bez mene.... ali ako sam ja uz njega - odmah se prištekava... sad danas razmišljam kako ćemo dalje sa smještajem Jutros smo se vagali - 16.7kg

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mala01 prvotno napisa
    čitam i ne znam što da mislim.. Ivor se onda ne boji ničega :/ ne znam koliko je to dobro.
    Psi, mačke, mravi, bubamare, kukci... to su sve njegovi prijatelji. Kad se šečemo i dođe ga neki pas pošnjofati, ja moram biti ta koja će ga povući da mu Ivor ne pruži ruku.
    Bušilice, jako zvukovi... ništa.
    Mrak.. ništa. Sam se zatvori u ormar ili mračnu kupaonicu i čeka dok ga ne nađemo. Jednom mi je to napravio nenajavljeno pa sam premrla od straha jer ga nisam mogla naći.
    Eto, možda se još nešto razvije ali za sada nula bodova.

e da, upisali smo se na bebe ribe u bazen na Utrinama :D bili smo već jednom i super mu je. Sam je išao u vodu, bio na dubini od 60cm i loptao se s tatom.
    kao da sam ja pisala...
    danas je poželio ući kod mede i tuljana u Zoo-u
    a najvoli ujuriti u mračnu kupaonicu i tamo se skrivati...

Mala - kako je na Utrinama? kad su termini? kakva je voda?

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

U,Karlo je prava bombica!

Primjetila sam da mi se beba spustila jer me ne mori žgaravica više toliko i nije mi ono da me trbuh guši kao do neki dan.Evo,odnijela sam svu robicu dolje u vešeraj i perem ju prvom prilikom,i onda ću sve spremit za sebe i za bebu.Sada sam 35. tjedana,i za 3 tjedna bi već moglo krenut.A može biti da ću se i načekati do 40. tjedna kao s Grgom.

Izgleda da su ovi mali jarčeki oprezniji i plašljiviji sa nepoznatim stvarima a mali vodenjaci vole istraživati i ne boje se nepoznatog,još će ispasti da ima nešto u tom horoskopu

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo večerašnjeg primjera Grginih neobičnih strahova.Kupanje u kadi,ima i pjene,vozi traktore,pere ih,igra se i zabavlja 45 minuta,ne zna se za njega.I odjednom počne gledati u pjenu i panično mi govori mama makni mjehuriće i baloniće,Guga neće baloniće.Od pjene su se napravili oni veći prozirni balončići i on se tog boji.Naravno kupanje je gotovo,hoće van iz kade,još ga nagovorim da se istušira i to može,i on se na kraju malo i sam tušira i onda vidi ispod one gume koju naljepimo na dno kade da se ne kliže,a prozirna je,opet onako mjehuriće vode i panično sjedne na rub kade,digne noge i čeka da ga izvadimo,više ne dolazi u obzir stati nogicama ni na rub kade.
    I onda cijelo vrijeme priča kako se Guga bojao mehurića,i tješi sam sebe pa priča:"Mehurići su dobri,oni imaju svoju kućicu i sad idu cikat i spavat!".
    Mislim,koje su to ideje i kaj se njemu mota po toj glavici.
    I sad će par dana svima pričati kako se bojao mjehurića,jer on tako kad se nečeg prepadne dva dana svima poznatima i nepoznatima priča kako se bojao toga i toga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •