Bio MM s njime pa govorim iz druge rukemagriz prvotno napisa
Ja sam ih gledala kroz staklo dok nisu ušli u vodu. Termini su utorak i četvrtak, 17-17.45 ili 18-18.45 (mi smo ovaj drugi). Možeš se upisati 26. u mjesecu ako ima koje slobodno mjesto jer se do 25. upisuju oni koji nastavljaju iz prethodnog mjeseca.
Rekli su nam da mora imati pelenu (onu iz DM za kupanje) i reko kupaće ako se nije odvikao još od pelena. Bazen je dosta veliki, dvoje su dubine, 60cm (Ivorova 8) , nije išao još u duboko) i 120cm. Ima raznih rekvizita, lopte, tobogani... nema nikakvog programa već se roditelj zapravo igra sa djetetom. Brčkanje u vodi. Kaže MM da nije hladno, ali da moraš stalno uranjani cijelo tijelo jer inače bude zima. Ivoru je 60cm negdje do pazuha, jednom je i zaronio jer se poskliznuo.
bobaibeba- stvarno ne znam kaj bi ti rekla za te strahove jer je nama to nepoznanica :/ mislim da ih treba uvažavati (ono kao razumiješ da se boji) ali rezolutno mu reći kako se ne mora bojati.
Kažem, Ivor stvarno nema strahova tog tipa (još). Danas smo bili kod njegove tete na ročkasu i bila na vrtu neka kanta s vodom i onak uz rub kante (ja nisam ni vidjela) jedan puž sa kučicom. I on ni pet ni šest nego veli meni "Didi mama (vidi mama), puž!" I skine ga sa kante i primi u rukuMislim, meni je to prilično ljigavo i gadno, ali njemu ne
![]()