Oni koji su standardnoj balkonskoj ogradi dodali još neku zaštitu, molim vaše prijedloge, fotografije i savjete...
Oni koji su standardnoj balkonskoj ogradi dodali još neku zaštitu, molim vaše prijedloge, fotografije i savjete...
moji su stavili ono reklamno platno po cijeloj duzini ograde jest da onda nevidi sto se zbiva s druge strane ali ni neide prema ogradi nije zanimljiva
na drugom balkonu su okomite resetke pa nije bilo potrebe za tim
isti slučaj mi imamo.selimo se u stan na peti kat a ograda je staklena.totalno sam paranoična na visinu tako da smo odlučili na to staklo(znači na postojeću ogradu)stavit drvenu ogradu.ukrasne letvice za balkone,ima će između njih razmak od kojih 3 cm a opet stoje okomito nemože se popet po njima a vidjet će dolje.
stavili smo plastičnu zelenu mrežu, vrlo vrlo sitnu.
i kod nas su rešetke okomite, ali me je svejedno strah. njih dvije tanašne se kroz svašta mogu provući :/
ograda se moze po želji slagat koliko gusto zeliš.presložite ih.
moja svekrva ima takvu ogradu na gusto složenu i niš nemože proć imeđu letvica(slamku jedva proguraš).probaj.
moj mali je baš dok smo stajali na balkonu rekao :skočiti dolje :shock:
ja sam umrla od straha.zato što gušće i što višlje.
ograda je metalna i zavarena :/
ali, selit ćemo odavde pa ću u novoj kući imati ograde po svojoj želji
Mi smo stavili čvrsti bambus u dva sloja.
Možeš nešto vidjet kroz njega, a ipak je siguran.
Pa mislim da bi baš, kad se stavi platno i ne vidi se što je tamo iza, to onad pravi izazov!ella prvotno napisa
Imamo okomite letvice i mislim da nema potrebe za još nešto. A horizontalne su u biti zabranjene (objekat ne može proći na tehničkom pregledu).
Mi smo stavili lexan.
Odlično izgleda, a lavić se ne može na ništa popeti niti se igdje provući.
Lutonjica prvotno napisa
- mi također
tamo di ja zivim su kuce stare bar 20g i balkoni su negdje bez ograde a svejedno kuce imaju uporabnu dozvolu :/
to znam jer je bio slucaj i sa nasom kucom
mi smo na osomom katu. kad smo došli u ovaj stan balkon mi je bio najveća noćna mora, jer ima jedan stakleni dio, a ispod i iznad okvira stakla ima toliko prostora da i moja noga može stati.
kupili smo popriličan komad lima, prekrili sve to skupa i velikim vijcima fiksirali za ogradu. još smo lim prefarbali u žuto da ne odudara od ostatka balkona i izgleda čisto ok.
... u našem stanu je balkonska ograda zidana i visoka (oko 1,20-1,30) i to nam je super. Ali svejedno me strah dogurivanja predmeta do ograde i penjanja :/
i mene isto. već sam ga uhvatila sa stolicom!emira prvotno napisa
za to nema rješenja nego paziti non stop :/
Mi zbog ovog nemamo stolice na balkonu.mene isto. već sam ga uhvatila sa stolicom!
za to nema rješenja nego paziti non stop
Ali uvijek ih treba paziti, tko zna šta njima može pasti na pamet- okrenuti kantu pa se na nju popeti, i sl... :/
Tako je i kod nas. Živimo na 5. katu, ograda balkona nije od do zidaella prvotno napisa
Koja budala je to projektirala nemam pojma. Tako da smo sa strane stavili isto gustu mrežu. Al to nije sve. Naša ograda se sastoji od 2 dijela, dolje je betonski kalić za cvijeće, onda praznina jedno 10, 15 cm pa metalna ograda. I prije mjesec dana smo napravili za mene najbolju zaštitu - ogradicu koju stavimo na vrata tak da miš nemre van a balkonska vrata su otvorena.
![]()