-
A u koju kategoriju spada Ivor? On naime NEĆE na tobogan ako netko nije na njemu
ako je park pun djece, on je lud od sreće, samo trči okolo i ne zna di bi prije. Evo nek Magriz posvjedoči. Vidjeli smo se na Boćarskom ovaj vikend
i moram priznati da je i Fran tu negdje ko i Ivor što se "sramežljivosti" tiče. Pići okolo po toboganima, penje se... A tko zna, možda su ti Vodenjaci posebno druželjubiv tip ljudi
bobaibeba-uvijek mi je nekako posebno drago čitati tvoje postove jer se sjetim kako je meni ne tako davno bilo i kako sam imala identična razmišljanja kao i ti. Sad sam se tako nekako ufurala u kolotečinu svakodnevnice koja mi prolazi nesmiljenom brzinom, da mi uopće ništa više nije neobčno i teško što se tiče ova moja dva dječaka. Ivor je sada u puno zanimljiviijoj fazi (strašno je smiješan, stalno nešto novo provali), ali ovaj mali je totalno druga priča i MM i ja ga znamo zvati "magnetić"
Ivor je isto sad u fazi grljenja, stalno mi govori kako sam "lepa mana mama" (iliti lijepa mala mama
), a tata je "duugi" (iliti veliki).
Hranjenje-posebna priča :/ moraš ga stalno nešto animirati, a kad neće, gurne ruku i NEĆE! Najgore mi je kaj neće nešto ni probati! No, ja se previše ne uzrujavam, ali problem je što on prek tjedna jako puno vremena provodi s bakama (doma zapravo samo večera), koje se strašno uzrujavaju i jako su žalosne kaj on neće jesti ono što su one posebno fino za njega skuhale. A što da im radim? Kupila sam si na Festivalu zdravlja onu novu knjigu od Jespera Juula "Hura! Idemo jesti!"
pa si sad čitam. Možda naučim nešto novoga..
snoopygirl
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma