Quote Originally Posted by Mala01
A u koju kategoriju spada Ivor? On naime NEĆE na tobogan ako netko nije na njemu ako je park pun djece, on je lud od sreće, samo trči okolo i ne zna di bi prije. Evo nek Magriz posvjedoči. Vidjeli smo se na Boćarskom ovaj vikend i moram priznati da je i Fran tu negdje ko i Ivor što se "sramežljivosti" tiče. Pići okolo po toboganima, penje se... A tko zna, možda su ti Vodenjaci posebno druželjubiv tip ljudi
istina... Ivor je stalno bio među drugim klincima
meni neki put bude i neugodno...
u petak, u parkiću oko tobogana 2 curice, ~5-6 godina. mališa dojuri do njih, stane i krene na tobogan, pa ih zove - cujice, dođi. pa one otrče malo dalje, a on za njima, i tako sat vremena...
na kraju su se baš zgodno igrali, njih dvije su ti njega čekale svaki put da se popne na tobogan, pustile ga prvog da se spusti...
ali jedna mama me mrko gledala - u stilu - šta se mali priljepak gura

rezime - tata otišao, a mališa zaradio upalu uha srećom, blaga, ali bakterijska je (potvrđeno), dobili smo antibiotik i sad čekamo izlječenje... noćas i jutros je ima malu temp, a sioć se žalio da ga boli uho,a jutros da ga boli vrat - odmah me panika uhvatila zbog meningitisa :shock: veli pedijatrica da vrat može boliti od uha. no, pokretan je, nije ukočen, mališa je i dalje na 220, jede sve u 16...
Mala će potvrditi da ima slatki bebasti trbuščić ne da ga ne trebam nuditi, nego mu branim dalje jesti kad je pašta i riža u pitanju...
sreća da je turbo aktivan ...

svima