Citiraj magriz prvotno napisa
u petak, u parkiću oko tobogana 2 curice, ~5-6 godina. mališa dojuri do njih, stane i krene na tobogan, pa ih zove - cujice, dođi. pa one otrče malo dalje, a on za njima, i tako sat vremena...
na kraju su se baš zgodno igrali, njih dvije su ti njega čekale svaki put da se popne na tobogan, pustile ga prvog da se spusti...
kao da gledam scenu u kojoj je Ivorr! On isto obožava starije curice u parku i one njega.. paze na njega, igraju se snjim, jedino kad dođu neki stariji dečki, onda se malo moraju praviti važne.
I da, Fran ima slatki mali trbuščić ali magriz, pusti, bolje da je tako. Koliko je Fran jadničak antibiotika pocuclao i kak je stalno nešto bubini, zamisli da još imate i problema sa hranjenjem :/
Evo Ivor je sad ušao u neku fazu kad mu se otvorio apetit i opet dobro jede! kuc-kuc-kuc da ne ureknem. Mislim, njemu stvarno ne fali i nije mršav, ali svejedno mi je draže kad nam ta hranjenja idu s lakoćom i bez previše buke i nagovaranja da bar nešto stavi u usta.

Citiraj bobaibeba prvotno napisa
Naplesala sam se onako sva okrugla.Najveća je fora bila kaj je kamerman stalno jurio prema nama čim bi ja i mm počeli plesati,a ja ono na jednu stranu viri guz... a na drugu trbuh,neš ti krasne scene
bobaibeba, a jesi me nasmijala!