E, Karlo - :D Još uvijek si nam najveći!

Fran - :D 8) Bravo za pelene! Mi pišali u subotu 3x u tutu: čovjek sam tražio gaćice, pa kad je malo pišnuo prijavio, dobio tutu i napunio i tako 3 x za redom! A onda jutro kasnije se lijepo po sred tepiha u DB... Ali čini se da bi i mi mogli uskoro u gaćane... (toc-toc-toc)

Strahovi - mi nismo tako komični k'o Grga, ali i ja ga uvijek utješim i velim da su mama/tata/baka tu i da se ne mora ničega bojati, da ga mi štitimo/da to nije ništa/... Bitno mi je da se brzo smiri. I meni se čini da je to samo neka razvojna faza i da ne treba previše oko toga.

E, a što mi je mali empatičan - to je čudo jedno! Jučer smo proveli cijeli dan s mojim bratom i njihovom dječicom, pa je Veronika (6 mj.) nešto vriskala (ono, isprobava glas) a on svaki puta facu na i krupne suze odmah... Micek mali!

ceki - startna pozicija našeg spavanja: Gab u kindiću, MM, ja , Gregor u kolijevci (sve spojeno bez lufta). Finale: MM odlazi na posao, jedan pilić pod jednim pazuhom, drugi pod drugim (a ja se :? zašto mi trnu ruke ). Gab dođe sam u neko jutarnje doba, pa čeka zoru/sunce za cicu, a mali se prištekava po slobodnoj volji cijelu noć...