-
Magriz,bravo za Frana :D .Kao što kaže Mala,baš vam zavidim.Ja trenutno ni ne razmišljam o skidanju pelena jer evo uskoro će stići seka i mislim da sad nije baš najbolji trenutak.Ako ništa probaćemo ovo ljeto kad budemo više doma,oko kuće pa ćemo zapišavat drveće i travicu okolo,možda se zainteresira.
Večeras opet jedna epizoda straha.Bila je jedna mala kod nas i tražila da gledaju Marka i Gogu (onaj crtić di su svi likovi ptice) i ja stavila ne sluteći ništa jer je taj crtić prije par mjeseci gledao non-stop i obožavao ga.Gledao ga je sigurno 6 mjeseci i imamo milion nastavaka.I on počeo plakat,ja mislila da neće taj nego nešto drugo.Onda je to preraslo u histerično plakanje i uspio je reći da se boji i od silnog plakanja je ispovraćao ono kaj je upravo pojeo.Bio je sav van sebe od straha i idućih sat vremena se nije mogao dobiti,bio je sav cendrav.
Poslije smo razgovarali o tome i kad sam ga pitala zašto se bojao Marka i Goge rekao je da zato jer su to ptice koje pričaju :?
To su nam stvarno neki novi trenuci i strahovi,izgleda da prolazi neku fazu jer se sad boji i stvari koje je nekada obožavao.
I ja mislim da ćemo mi do sajma u subotu popodne.Ali možda se zaletimo i u petak.Ja bi došla s Grgom,pa nam bolje paše popodne.Sve ovisi kad će i kako ići mm,pa možda skombiniramo i u neko drugo vrijeme.Uglavnom,pišite ovdje kad mislite doći pa da se vidimo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma