-
Nisam se dugo javljala jer sam dobila roaming vip-internet-račun na 2.100,00 kn. Skužila sam da sam ispala jako pametna. A najbolji je dio taj što sam najprije vidjela 1.100 i smrzla se a kako sam ćorava odlučila sam uzeti naoćale da pogledam zašto toliko i onda mi je tek pozlilo. Sad imam samo onaj mjesečni na 150 kn i zadovoljava moje potrebe. I nema šanse da se prištekam igdje drugdje. u Njivicama mi je ta opcija najbrža.
Bobaibeba - Opet strahovi: Imamo jedna Eli ružna vrata (zapravo su smeđa ali ih namjeravamo pofarbati pa je MM malo zašarao bijelim kistom po njima) kraj kojih prolazimo kad ulazimo u naš apartman i danas je Ela izjavila: Ja ću brzo proći i okrenuti leđa da ne gledam ta vrata - ne sviđaju mi se'' i sva se stresla. Večeras se uplašila i znaka ''gorenje'' na susjedinom hladnjaku i skočila mi ukrilo i nije mu se približila slijedećih pola sata. A izmislili smo priču o stupiću i dali smo mu smješno ime ''jakobi'' (to je jako smiješno).
Sanja74 - sad smo u Njivicama, a u Zg ćemo samo na dva dana za koji dan. Ako hoćeš, dođite u Njivice k nama. Imamo mjesta k'o u priči. Bile smo kod Baumana i slikali se (htjela je njemu u zagrljaj) jer sam joj rekla da je on prvi vidio u maminom trbuhu. Baš mi je bed što se nisam javila već višeod dvije godine kad stalno nekud jurimo.
Ja opet radim noću. To mi je jedino vrijeme kad imam mira. Nastojim se osloboditi predavanja do jeseni jer ovdje imam i previše posla. a definitivno - nisam više mlada i ne mogu više pet stvari odjednom. Opet bismo bile same u Zg a i toga mi je dosta. Pa smo se preselile ali nismo još i uselile
Ovo što gledam nije više kreativni nered - samo je nered!
Evo jednog E-vica: Bili su tata, beba i lopta. I oni su tako hodali, igrali se i ... (pauza) lopta im je pala u moje (more)!
Svakog pita je l hoće da mu ispriča vic. I onda se glasno smije. Morat ću je naučiti neki vic. Sutra.
Dobro je što ''sutra'' još prolazi dok ne skuže kad je to.
Drugo: Mama, ja bih sad malo gluposti. (to su čokolade i druga ne-hrana jer imamo pravilo ''prvo prava hrana a onda gluposti'' Dovoljno je samo da joj kažem da nemamo da ćemo sutra kupit i ok je. Baš se iznenadim jer se ne ljuti, samo kaže ''Ako ti tako kažeš mama, onda dobro. Sutra ćemo kupiti.'' Fenomenalni su mi izrazi ''čekaj da razmislim'' ili ''sjetila sam se, da, da''...
Ma, klinci su nam mrak - sad bih ih imala još pet!
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma