Joj,super konačno nas je opet malo više na zimskim bebama,vratile se ove kojih dugo nije bilo.Baš je sada interesantnije.

Da,i ja se sada često uhvatim kako gledam Grgu i topim se od ljubavi prema njemu pa si mislim hoću li moći i curu tako voljeti kad rodim.ali to valjda dođe samo po sebi.Sada ne mogu zamisliti da nekoga mogu voljet više od Grge.
A on je isto užasno mazan i stalno traži maženje i ljubljenje.Sinoć kad sam ga uspavljivala tražio je da ga ljubim po glavi i kosi i ja prestanem a on ajde mama još i tako par minuta.
A danas je sam tražio da dignem majcu sa trbuha da ga malo grepka,mazi i ljubi.Pa sam to iskoristila da malo pričamo o bebi u trbuhu i kako će mama morati ići roditi,pa će biti u bolnici a on će biti sa tatom i bakama,pa će doći vidjeti mamu i seku i onda će mama brzo doći doma i donijet će seku Tonku.I onda će mama volit i njega i seku I bio je skroz oduševljen sa tom pričom.
Jel mu to dobro tako pričam,jeste i vi koje ste rodile drugo prvo dijete malo tako prije bolnice pripremale da vas neće biti neko vrijeme?Do sada mu to nisam pričala jer je to njemu sve predaleko a sada sam malo počela da mu samo ne nestanem na par dana.Iako mislim da će mu biti malo teško bez mene svejedno.