Istina, kad sam pojela nešto i zatvorila kompić i pogledala svoje malo čudo rekla sam ''J...sve, hajdemo se mi igrati!''
Ma ja sam zbog 10-godišnjeg planiranja Ele na Sv. Duhu i napustila svoj prijašnji posao, kao da se smirim, ima to sve sigurno veze... treba usporiti, kad počnem raditi samostalno moći ću si organizirati vrijeme... bla-bla i eto me sad. Jedva čekam da mi mama dođe (poč. lipnja, nadam se). Danas sam, kad sam skužila da nisam ništa još jela, pošla kuhati, onda sam se sjetila da sam ugasila kompić a nisam napisala neki račun, pa sam kompić stavila na stol koji je već bio polunamješten s tanjurima za klopu, pa se Ela dok sam pisala sjetila cike, pa mi je zagorilo ulje, pa je jedan gost pokucao na prozor da bi on platio, a MM je pitao jesam gotova s nekom njegovom kalkulacijom, usput mi Ela ponavlja ''ja bih ciku, zašto mi ne daš?'' I tako izgleda moj svaki dan već mjesec dana - sve izmješano - to je moj posao u kući. Sve radim površno. Najbolje mi je kad smo cijeli dan vani ...
i večeras je tražila kahlicu i pokakila se! Možda je ipak došlo vrijeme :D

Sanja74 - jupi, samo nam vi dođite! Keti je narasla od rođendana, zbilja su već curke.

Moram predat zahtjev za vrtić na jesen, al bi mi od N.G.