-
Nakon izbivanja napokon sam ulovila vremena da vam se javim. Ni sama nisam sigurna zasto sam toliko izbivala sa foruma. Jednostavno kad sam na poslu ne stignem a kad dodem doma odmah idemo van sa Emom i nema nas do navecer.
Jos uvijek ne znamo da li je brat ili sestra ali maleno cudo se rice sve u 16. Ja bum bila sva tri dana na sajmu jer bum nosila reviju. Ha, ha, napokon bum imala priliku biti "manekenka" pomalo okrugla ali nema veze. Nadam se da bum barem neke od vas vidjela.
Evo da se malo pohvalim:
Ema nema strahova - uopce ne govori da se icega boji.
Voli kopati medu prsticima i traziti mucice.
Obozava igrati od HABA board gameove - najdraza joj je "Gavran" ili Vocnjak.
Prica non-stop.
Jede sve.
Uglavnom jos uvijek je vrlo dobro dijete koje tu i tamo testira mamine i tatine granice. Sve u svemu se uspjesno dogovorimo 98% slucajeva a "time-out" ili "kazna" (sjedenje u posebnom stolcu) sluzi za onih 2%.
Mi smo isto bili na moru preko dugog vikenda. Ema i njen bratic Vid su se brckali u plicaku i vikali "hladno, hladno" ali nisu izasli van a ja sam uspjela na suncu procitati knjigu. :D
Za Tijelovo se Ema, Vid, moja mama i tata, sestricna sa bebom i moja baka sele na more. Ja i sestra bumo vikendirale a onda 20.06. se i ja selim na more sve do dva tjedna prije termina.
Nadam se da ste mi sve dobro i ljubite djecicu. Malo vas citam ali u mislima sam svaki da s vama.
Puse
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma