ja slobodna stalno![]()
ja slobodna stalno![]()
A bome i ja![]()
Ajd da vidimo kaj kažu ostale curke koji im dani pašu pa ćemo probat izorganizirat
I mi cemo vam se probati pridruiti :D
MBee prvotno napisa
![]()
Ako će kome trebati info: nakon neuspjelog pohoda zubaru (čitaj:uz vrištanje i ne dozvoljavanje nikakvog diranja po zubima), otkrili smo jednu novu zubarku i metodu. Popravlja zubiće ozonom, traje doslovno par sekundi, ne boli apsolutno ništa i klinci mogu gledati crtić dok se popravlja zubić. Mi smo riješili 2 zubića, sutra idemo još jedan.
Niti mi.la11 prvotno napisa
Annie, kak si skuzila da su mu zubici pokvareni..boja, miris, bol? :?
mi imamo karijes bočice od velike količine čaja koju je pio
Pa to pitam kak skuzis karijes..boja?
Mislim sad pusem na hladno jer ne znam bi li bilo pametno otic do zubara onak za provjeru ili i ja kuci mogu skuzit neke znakove.. :/
Inace mi zubnu pastu jos nismo poceli koristiti.
mi smo isli zubaru jednom na kontrolu i kuc,kuc,pljuc,pljuc sve je ok .
ja sam i sa starijim sinom prakticirala od malih nogu odlaske zubaru tak da danas obozava ici k njima,cak me i sam tjera da mu napravim termin za kontrolu ako je proslo 6 mj.
inace sa pune 2. god. smo isli i kod ocnoga na kontrolu
buba,cekam slikice od krstenja![]()
Halo, ekipica!
Evo nas malo, da vam pohvalim prvo sličice - prekrasni su mi svi! A ova "druga generacija" već poodrasla, ne mogu vjerovati da je toliko vremena prošlo!
Bicikl - ljenčina jedna, vozi se samo ako ga se gura, da on ništa ne mora (ili ako ga vozimo na velikom biciklu).
Irenask, i ja sam s A. danas u nekoj "svađi", ne znam što mu je. Baš sam tužna večeras jer sam se izvikala na njega, ali nekad stvarno više ne znam što bih, vezano uz njegovo (ne)spavanje. Jedno vrijeme smo uspjeli sa samouspavljivanjem, a onda kad je opet dobio bronhitis, vratili smo se na staro i sad nikako na zelenu granu. Ne da si zaspati, a umire od pospanosti.
Ima li još koji klinac koji tjera san od sebe, tako da se prevrće, lupa nogama, traži vode baš onog trenutka kad se oči skoro sklope... itd itd. ima tu bezbroj načina... Probala sam pričice svih vrsta, uvjeravanja, držanja na rukama, ignoriranja... ne znam što sve ne, ali ništa! očajna sam!
Ajd idem i ja staviti koju slikicu...
Evo nas:
http://picasaweb.google.com/home
odra stavila si link na home page
I ja konačno stavila slike s krštenja. pass vam šaljem na pp a ak sam nekog zaboravila javite mi i sorry
Bubimira, PREKRASNA ste obitelj! Jako dugo nisam vidjela slike koje tak odišu srećom i veseljem i...ma stvarno ste prekrasni!![]()
Odra, nekaj ti ne valja s linkom!
bubimira prekrasni ste!
Ima li to BE narančastu kosicu? To mi je super. A haljinice su im premedene.
bubi, pls pass da vidim slikice, za viđenja sam svake vrste popodne ili vikend
Annie, pošalji mi kontakt podatke za zubarku (za svaki slučaj) jer imam feeling da neće ići kod regularnog bez problema
MBee, od prijateljice malci idu u Nemo, Našička 6 i zadovoljna je jako: http://www.mojkvart.hr/3/73/2941/stranica.idnx
Odra, nama se situacija malo smirila, trudim se imat maksimalno strpljenja ali kad je scena onda je smak svijeta za glupost - to je sada faza oko treće, tješim se svaki put
Bubimira--ahahaha pass odgovara fotkici...malo je scary ona na kojoj V trepće okicama...ahahaha...ili..ili sam ja nešto vidjeli što drugi nisu..buahaha..
Uglavnom-prekrasna ste familiy!!! A Vita mi se skroz promijenila, baš je prava curica..ma divno!
irenask havala, pisala sam žalbu, maltretirala ih telefonski svaki dan, istaknula da radim na televiziji i da vidiš kako je časkom upisana![]()
bubimira kako su slkice krasne!
mi jucer bili s petrom na prvom pregledu (s 3 tjedna jer je prehladjena pa da joj poslusa puca). Frajerica ima 5450 g i 57 cm.
Nagovarala sam Ivana da ide s nama, da upozna tetu dokicu s Petrom, mislila sam da bi mozda ako jednom dodje k njoj bez da ga pregledava ili pika mozda prestao bojati doktora. Niti jedan moj argument nije upalio! I tako nakon par ponavljanja price o odlasku doktoru kaze meni Ivan: mama nemoram ja ici teti dokici, ja cu nju nazvati. Pitam ja a sto ces joj reci? reci cu joj dobar dan, ovdje Ian, bio sam u bolnici, malo su me pikali, dobio sam seku Peju, lijepa je i nemoj ju pikati![]()
Dolazi li sutra tko na Trnjanske krijesove da se vidimo?
Ajde meni neinformiranoj reci: gdje? kada?MBee prvotno napisa
Ne kužim što je, meni otvara... :/
A ovako: http://picasaweb.google.com/odraos/A...ey=c2bftG2luy4
Faca! Kako se promjenio, presladak je!odra prvotno napisa
kako velika djecica![]()
Andrej mi bas veliko djeluje na slikama![]()
meni Vita sto je god starija sve vise i vise slici na TM
ja se bubi vise ne usudim govoriti da je nesto scary ili spooky
sanjamza Ivana
![]()
Ajme odra Andrej mi je predivan, pogotovo na prvoj slici. I daj mijenjaj avatar, tu je još beba i ja ga tako pojmim baš zbog avatara.
Što se tiće spooky slike dobro ste vidjele treptanjeTo sam ja u onoj žurbi stavila gif format slike. I ja sam se stiltala kad sam to prvi put vidjela al to nam je napravila fotografkinja koja nas je slikala.
Shiny pass je takav iz nekog drugog razloga takav al i ova tvoja logika je foraBome sam se baš nasmijala
bubi - ponovit ću univerzalni komentar: prekrasni ste![]()
Mbeetak i treba
Sanjam - Karlo se isto bojao doktorice i svaki odlazak je bio trauma i odjednom je to nestalo sa cca 2,5 god, sada ode smije se, uživa kad ga sluša... vjerujem da će i vaše traume prestati tako odjednom
bubimira, i ja sam se isto stiltala na ono trepkanje..
Mislim ja se uopce ne kuzim u modernu tehnologiju i nisam ni znala da je takvo sto moguce. No fora je.![]()
Naravno slikice su super..zbilja ste simpa!
Draga Frida, a hajde se ti nama malo javi..kako si ti? Jel se to tebi mozda termin blizi?!![]()
Retha, sorry, tek sad sam vidjela da si me pitala za karijes - da,vidi se razlika u boji zubića. Onak je žućkasto u sredini zubića (barem kod nas).
A kakvom trepkanju pričate? Jesam ja jedna koja to nij primjetila?
NisiAnnie prvotno napisa
![]()
Poštovani forumaši,
Nakon ukidanja dijela sezonskih topica neko smo vrijeme pratile preostale slične teme, te zaključile da ni njihovo zadržavanje nema opravdan razlog. Zbog toga, te zbog uvidjanja naše pogreške i nastojanja da se prema svim korisnicima odnosimo jednako, odlučile smo ukinuti sve sezonske topice na svim podforumima.
Sezonci ce se zaključati 16.06. Tako da vas molim da do tada razmijenite mailove i prebacite raspravu na mailing liste.
Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci.
Izgleda da je vrijeme da se i mi selimo na neki drugi forum...
ja sam se tamo registriralaAnnie prvotno napisa
![]()
I ja registrirana. Hoćemo otvoriti tamo topic za nas?
, vidim da smo se već preselili. "Čujemo" se tamo!
I mene, ne napuštam forum ali nastavljam ovaj topic na predloženom mjestububimira prvotno napisa
![]()
istoirenask prvotno napisa
Ne kuzim u cem je sad panika..svi se nes bune sto se sezonski topici ukidaju..po meni to nije nikakav veliki problem..
I tak sam caskamo..a to se moze i na kavama ak bi se ikad za njih mogli dogovorit.. :/
Drage moje jesenjace velki pozdrav svima..pogotovo onima koje idu s ovog foruma..nadam se da cete tamo negdje drugdje ugodno cakulati.![]()
A ove koje ostaju..vidimo se na nekim drugim topicima...a mozda i preko pp uspijemo koju kavu dogovorit!![]()
Gdje smo se točno, Retha, bunili? Ili rekli da 'odlazimo'. Ne kužim ti ni povod ni namjeru.
retha nema panike...
ja sam samo na moment bila tužna jer se ukida nešto što mi je jako sraslo srcu. ovdje se ipak družimo već tri godine, od trudnoće. Dijelila sam s vama sve i dobro i loše. Mnoge od vas sam i upoznala u RL i postali ste mi virtualna obitelj.
Eto zato "panika".
S foruma mi ne pada na pamet otići. Neće me se tako lako riješiti![]()
Kejt, mislila sam opcenito na forumu..ostali sezonski topici..ne samo nase jesenske'05.
Neke forumasice su se dosta zalile i opirale gasenju..cak su se i neke peticije spominjale..
Mislim uopce mi se neda svadit zbog tog sta sam rekla ili mislila..bezveze.. :/
Nego..nisam skontala kad ce ih tocno pogasit? Upozoreni jesmo...al hoce li to bit neki konkretni datum il kad ufate vremena...brisanje..?