Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: kud na kirurgiju s djetetom a da nije klaiceva?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kud na kirurgiju s djetetom a da nije klaiceva?

koja bolnica ima kirurgiju u zg . za djecu a da to nije klaiceva . s klaicevom kirurgijom imamo uzasna iskustva , toliko su svi bili odurni da imam pstp od boravka tamo, toliko smo se natezali oko posjeta da je to uzas.
    od pomisli da moram tamo a sada mi dijete nema vise 5 g vec 5 i pol i koliko sam skuzila oni mi nemoraju dozvoliti cjelodnevni boravak uz dijete a o nekom nocenju mogu sanjat.
    dakle , jel znate jel ima u zg igdje u kojoj bolnici normalno osoblje na kirurgiji koje dozvoljava rastezljive posjete za dijete.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Rebro ima djecju kirurgiju (Batinica) i imaju i apartmane pa se moze s klincima ostati u bolnici. ne znam za druge ali Batinica je vrlo strucan medutim ne racunaj na komunikaciju. To mu steka vise nego onima u Klaicevoj.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cvrčak prvotno napisa
    Rebro ima djecju kirurgiju (Batinica) i imaju i apartmane pa se moze s klincima ostati u bolnici. ne znam za druge ali Batinica je vrlo strucan medutim ne racunaj na komunikaciju. To mu steka vise nego onima u Klaicevoj.
    x
    radila sam tamo i stvarno su dobri, brzi i stručni.
    + od nedavno su sve hitne preuređene.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thx , citam na njihovim str da dozvoljavaju i cjelodnevni boravak uz dijete no jel i u praksi tako ? imaju i app -super .

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    thx , citam na njihovim str da dozvoljavaju i cjelodnevni boravak uz dijete no jel i u praksi tako ? imaju i app -super .
    Naravno da je. Nisam još čula da nekoga nisu pustili.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo nedavno sam bila slucajno na orl odjelu na rebru imaju mali dnevni boravak gdje se moze biti s djetetom

ako se ostaje po noci u sobi je 270kn a apartman 300kn dan

imaju dva apartmana

ono sto im neide u prilog je da su smanjili broj osoblja tj do 3h su dvije a poslje toga samo 1 sestra na odjelu

nadam se da sam pomogla

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Cvrčak prvotno napisa
    Potpisujem.
    A dobri su i Antabak i Luetić.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mog je I. operirao Batinica i sve pohvale...bili smo u apartmanu 3 dana i moram priznati da nemam nikakve zamjerke na osoblje, svi su bili jako pažljivi i susretljivi...fala Bogu pa je kratko trajalo jer da je bilo duže tko zna

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj joj super. da sam bar to znala pred godinu dana, ne bi kalvariju u klaicevoj prolazili nepotrebno. kog sam god pitala svi mi rekli da moramo iskljucivo u klaicevu da smao oni imaji kirurgiju za djecu

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa prije godinu dana su skoro pa i bili u pravu rebro je tek pocelo od kad se izgradio novi dio pa su ih preselili sa salate

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    pa prije godinu dana su skoro pa i bili u pravu rebro je tek pocelo od kad se izgradio novi dio pa su ih preselili sa salate
    Nije točno.
    Na Rebru postoji hitna pedijatrija, ali i hitna kirurška na kojoj su uvijek primali djecu.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo na Rebru bili prije 2,5 godine mjesec dana na dječjoj kirurgiji.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: kud na kirurgiju s djetetom a da nije klaiceva?

Citiraj lunahor prvotno napisa
    koliko sam skuzila oni mi nemoraju dozvoliti cjelodnevni boravak uz dijete a o nekom nocenju mogu sanjat.
    Kada smo mi prije godinu dana bili na Rebru na dječjoj kirurgiji, posjete su bile do 18h i nije bilo šanse da roditelji ostanu duže (osim ako nisi u apartmanu).

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

kakva su sada nova iskustva sa Rebrom glede boravka roditelja s djetetom, posebno po noci (a da nisi u apartmanu)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •