Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pelene Bebe+

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Pelene Bebe+

Nedavno sam surfujuci naletila na ove pelene . Narucila sam ih i trebaju mi stici danas ili sutra. Da li ih je neko probao? Joj samo da mi stignu, ne mogu docekat . Moja se frendica odusevila njima, njoj su vec stigle, ajme kad ce meni....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja bi ih rado vidjela al ne mogu otvoriti link :?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Probaj na ovaj link: http://bubipelene.googlepages.com/ izgledaju mi jako mekano! A cijena je fakat o.k....

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kako si ih naručila i kako s plaćanjem?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a da njih sam već zapazila nedavno, da zaista izgledaju ok a cijena im je daleko pristupačnija od svih ostalih pogotovo u paketu

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zivote, koja sam prosta pa ne postavih link kako treba Bruka...
    Ja sam ih kontaktirala mailom, dobila upute za placanje (preko Western uniona u Splitskoj banci) javila im nekakav broj (kontrolni, kuzim za proveru kada im stigne) i cekam... Ako mi ne stignu sutra treba da im se javim da provere u posti da li je sve u redu sa posiljkom (mojim pelenkama :D ) .
    Ta moja frendica je i porucila pre mene i nije imala nikakvih problema , a pitacu je za koliko su joj vremena tocno stigle.
    Pelenke su super meke, i njena curka uziva u njima... Uskoro cemo i mi, nadam se :D

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A može li netko prevesti, koliko je to u kunama?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ajoj, sad vidjeh da ima cijena u eurima, prije sam bila na nekoj njihovoj stranici pa nije bilo
    Eure znam preračunati
    minamamina Ajd javi kakve su kada ti stignu, mislim jesu li glomazne ili ne, nama je to jako bitno

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Stigle stigle bas sam hepi :D :D :D
    Extra su meke, imaju neki deblji sloj(kao ojacanje) u sredini pelenke. A sad jesu li glomazne...hm? Meni se cine sasvim o.k. .
    Stavila sam ih (jos jutros kad sam ih se nagledala i napipala) u masinu i lepo ih oprala. Dragi mi je jucer namontirao susilicu pa sam ih i posusila . Nesto malo su se skupile (dragi ih je merio i on je zaludjen) i sad ih moja curka ima na sebi. Javljam dalje utiske koliko drze etc. Saljemo vam pusu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj minamamina prvotno napisa
    Stigle stigle bas sam hepi :D :D :D
    Extra su meke, imaju neki deblji sloj(kao ojacanje) u sredini pelenke. A sad jesu li glomazne...hm? Meni se cine sasvim o.k. .
    Stavila sam ih (jos jutros kad sam ih se nagledala i napipala) u masinu i lepo ih oprala. Dragi mi je jucer namontirao susilicu pa sam ih i posusila . Nesto malo su se skupile (dragi ih je merio i on je zaludjen) i sad ih moja curka ima na sebi. Javljam dalje utiske koliko drze etc. Saljemo vam pusu
    kakve su pelenice? ja ne kužim razliku između bebe+ i bebe +2u1 ...
    ajd slikaj da vidimo kako stoje na malo bebici!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

willow_tree , ja sam porucila Maxi paket ali pola- pola ( 12/12 komaTa), mislim pola imaju ulozak van pelenke a polovini je ulozak prosiven unutar (ovo je 2u1).
    Bas sam zadovoljna, izdrze dva - tri sata a nocu joj stavljam i 1 tetru.
    Cim mi se digitalac vrati kuci (ispao mi iz ruke, pa je kod dr-a ), uslikat cu moju ljepusku u pelenama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •