Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: baby alarm

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: baby alarm

Citiraj pam prvotno napisa
    tomy je odlican, vrijedi svaku kunu...

Povlacim svoj komentar za Tomy baby alarm da vrijedi svaku kunu!!!!!!! ... POKVARIO nam se nakon samo 7mj, za poludit i naravno nema servisa za Tomy u Hrvatskoj....poludila sam, naravno kutiju sam bacila (tako da ga ne mogu niti reklamirati u TL) ,a ne znam ni gdje mi je racun, imam samo jamstveni list a on bez racuna ne vrijedi..Tako da eto nas Tomy alarm je trajao 7mj, i sada ga mogu bacit,,,a sada mi najvise i treba... za poluditii...

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nas Tigex-ov služi već 11 mj bez greške (osim moje pa je jednom zviznula s kreveta ), ima garanciju ja mislim 3 god pa ćemo vidjeti. Baterija je još dobra a uključen je skoro pa cijeli dan (ja malo lijena da ga gasim ). I ono nama bitno domet mu je 300m (računa se bez pregrada i na ravnom) ali radi sasvim lijepo na nekih 100-150 tako da se možemo švrćkati oko kuće, do štale i slično dok M. spava ( u svom krevetiću) .

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ma joooj,a ja sam danas išla u TL da mi naruče Tomy onaj od 599 kn.Nisam više pametna šta napraviti.Da odustanem i kupim Philips?Stvarno neznam koji da kupim na kraju.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi imamo neki Nukov star 13-ak godina,dobro služi,nikad ga nismo koristili nešto puno,al bi ga nosili na prvi kat kuće,uredno bi se čulo.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Babysense, zna li tko gdje se prodaje, nisam još naišla na njega?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i nas se tommy alarm pokvario

drugi put bi definitivno uzela drugi!! sad imamo posudjeni tigexov i ok nam je

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I nas Tomy (koji nikad bas nije idealno radio, cesto je sumio itd) od jucer definitivno odlazi kvragu I to bas sad kad smo na moru... Kupili ga u slo i ako stvarno ima 2 god garancije (i uspijem iskopati kutiju) onda cemo ga poslije mora pokusati reklamirati, ali kao sto pisah na nekom drugom topicu mrzim tomy stvari... jos je ova i dugo radila, al cipovi su im neki kineski valjda jer nakon nekog vremena samo prestanu raditi (neprezaljeni pingvin, leptir/album sa snimanjem zvuka...)

Ne zalim novaca za neki model koji ce valjati... ma o koliko se novca radilo... Vidim da sad postoje neki Philips (kršitelj koda) linija... ima li tko te? valjaju li?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi imamo BT 150 (proizvodi ga British Telecom) i više smo nego oduševljeni. Toplo preporučam! Kupljen nov preko e-baya za nekih 68 funti (sa poštarinom). Nismo platili carinu. Ima bezbroj mogućnosti: od svijetla i uspavanki do mogućnosti sviranja vlastitih MP3-ca. Možete pogledati ovdje:

http://www.gadgetheaven.co.uk/bt-baby-monitor-150/

anilokin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tigex - odličan je!

jako je osjetljiv, tako da čujem kad malo glasnije diše ili cucla dudu i to mi je super

odmah reagira ako nisam uključila predajnik ili ako nisu na istom kanalu

imali smo prvih tjedan dana posuđeni chiccov i bio je grozan, stalno je šumio na neke tiše zvukove, dok se kod tigexa sve čuje

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

PHILIPS koristimo skoro 4 godine i prezadovoljni. Bio je oko 400 kn.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi od nedavno imamo http://www.amazon.co.uk/Philips-AVEN.../dp/B000VLPWBU, ranije korišten.

I ne znam što da mislim. Neku večer Jana i Mara u sobi, mala spava, i čujem Janu kako viče da Mara plače, babyphone nula bodova. Tek 2 sekunde kasnije čuje se na BP Jana, ali Mara još uvijek ništa. Još se nijednom nije desilo da sam Maru prvo čula na BP, uvijek bude obrnuto (s time da se BP uključi tek kad ona jače zaplače, dakle ne registrira ptičice, aute i sl. iako je odmah ispod prozora, a mi vrlo blizu jako prometnom rotoru).

Stan je 48m2 pa mi realno ne treba tak jako, ali desilo se par puta da je Mara sjedila na rubu kreveta, a još se ne zna baš savršeno spustiti sama pa je jednom ljosnula siroček.

I mene sad muči očekujem li ja previše od babyphona da registrira svaki i najmanji zvuk, prije nego Mara završi na podu? :/

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne očekuješ previše. Ima ih koji se aktiviraju na zvuk, i meni nisu dragi, jer želim čuti sve što se događa. Možda ima takvih koji rade savršeno, ali meni je neugodna ta tišina kad nisam sigurna šta se događa. Mi imamo Tomy, naš model (ni ne znam imaju li ih više) prenosi stalno sve zvukove. Događanja s ulice čujem bolje preko alarma nego direktno. Čujem najsitnije stenjanje u snu, i jedino to mi i odgovara.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mi imamo Tomy i jako smo zadovoljni! Ja dajem glas za njega! Opet bi ga kupila, i vrijedi svaku kunu.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo (kršitelj koda)ov http://rozi-step.hr/sve-za-novorodje...philips_(kršitelj koda)/ i prezadovoljni smo (zasad).

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jelka i ja sam prije deset godina dobila baby alarm koji se aktivirao na zvuk i to me je strašno smetalo jel nisam čula sve. lijepo sam ga odnijela susjedu koji popravlja TV-e i on mi je nekaj napravio da čujem sve zvukove. tak da sam ja svoje čula kak dišu i kak I cucla palac. da stvar bude bolja u prvom mjesecu sam čuvala jednu curicu, a kako imam spavaone na katu i ona je tamo spavala. izvukla sam svoj alarm iz naftalina i on još besprijekorno radi. pokušaj i ti vidjeti da li se to može srediti i na tvom.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Suzizana, sad sam nešto na tom tragu uočila na linku kojeg je dala anchi pa ću probati sutra u uputama pronaći kako podesiti osjetljivost baby stanice, možda to pomogne. Jer doista bi to sve riješilo.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Philipsov (kršitelj koda) najbolji. gotovo svi koje znamo ga imaju, mi također i prezadovljni smo. zbilja vrijedi svaki cent.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Mi od nedavno imamo http://www.amazon.co.uk/Philips-AVEN.../dp/B000VLPWBU, ranije korišten.

I ne znam što da mislim. Neku večer Jana i Mara u sobi, mala spava, i čujem Janu kako viče da Mara plače, babyphone nula bodova. Tek 2 sekunde kasnije čuje se na BP Jana, ali Mara još uvijek ništa. Još se nijednom nije desilo da sam Maru prvo čula na BP, uvijek bude obrnuto (s time da se BP uključi tek kad ona jače zaplače, dakle ne registrira ptičice, aute i sl. iako je odmah ispod prozora, a mi vrlo blizu jako prometnom rotoru).

Stan je 48m2 pa mi realno ne treba tak jako, ali desilo se par puta da je Mara sjedila na rubu kreveta, a još se ne zna baš savršeno spustiti sama pa je jednom ljosnula siroček.

I mene sad muči očekujem li ja previše od babyphona da registrira svaki i najmanji zvuk, prije nego Mara završi na podu? :/
    nemam pojma šta da ti velim. ne mogu vjerovati da se radi o istom uređaju. ovaj naš čak i kada je na najtišem modu, preko njega čujem kada mala duda dudu ili tek lagano uzdahne dok spava. hvata apsolutno sve i komarca valjda i uglavnom ga držimo na najtišem modu jer jednostavno preintezivno hvata svaki šum jer kad malo onako iz sna zacendra probije nam uši.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e da i naš se ne aktivira na zvuk nego prenosi stalno događalo se nešto ili ne u sobi, tako da kad ga stavimo na najjače čujemo malceku kako diše. kutijica joj stoji u kutu pod nogama u kinderbetu.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Problem izgleda riješen! Samo je trebalo detaljnije pročitati uputstva.

Doista postoji poglavlje o podešavanju osjetljivosti baby stanice.

Idem se pokriti preko glave.

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo mi koristimo Tomy baby alarm već 3 godine i 8 mj. svaki dan, uopće ga ne gasimo jer su nam sobe dosta udaljene, radi super, iako je imao period kad je krčio, no prošlo je samo od sebe.
    To je ovaj: http://www.nunon.de/images/produkt_t...phone_1244.jpg
    i obožavam što pokazuje temperaturu u dječijoj sobi

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •