Stranica 1 od 11 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 503

Tema: Vrtići i jaslice u Puli

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Vrtići i jaslice u Puli

Molim vas da mi odgovorite koje je vaše mišljenje o vrtićima i jaslicama u Puli?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mene bi zanimala ova tema jer krecemo u rujnu u jaslice.
    Ne mogu vjerovati da se nitko nije javio sa misljenjima. :shock:

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo, ja se javljam. Sa jaslicama nemamo iskustva, ali imam dvoje djece koja su išla u vrtić, promijenili su dva vrtića (oba su gradska, odnosno državna) i uvijek smo bili zadovoljni.
    Kada kažem zadovoljni, prvenstveno mislim na sjajne odgajateljice koje se svesrdno trude da djeci pruže najbolje, a često to u njihovim uvjetima i nije najlakše izvedivo.
    Međutim, one to rade od srca i zato u vodu pada sve ono sa čime nismo zadovoljni, kao što je preveliki broj djece, predugi praznici (posebno ljeti) i malo previsoka cijena (ako se ne varam plaćamo najskuplji vrtić u Hrvatskoj)...

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi smo u vrtić išli prije 5 godina.
    bio je to manji državni vrtić na kaštanjeru s jednom jasličkom i 2 vrtićke grupe.
    bili smo zadovoljni.
    ne znam što vas konkretno zanima pa da vam podrobnije odgovorim.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mene zanima što vam se sviđa, a što ne sviđa(opremljenost,izgled vrtića, rad odgojitelja, prehrana, veličina vrtića, vanjski prostor, broj djece u skupini...)? Na čemu bi mogli poraditi oni koji vode vrtiće i rade u njima? Smatrate li da ima dovoljno vrtića/jaslica u Puli, a znamo da se neki gradski zatvaraju? Cijena ?!
    Koliko ja znam mjesta fali, a šta da vam kažem da neki privatni niti nemaju sufinanciranje od grada , što znači da bi roditelji djece koja idu u te vrtiće trebali plaćati punu cijenu (cca 1700 kuna).

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mene isto to zanima
    zanimaju me razlike između privatnih i gradskih jaslica - mi krecemo u privatne (bile su nam najblize)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi idemo u redovne jaslice Izvor na Verudi, i zadovoljna sam kako sa tetama, tako i sa opremljenošću prostorija i prehranom.
    Cijena je paprena, ako se usporedi sa Zg, za svibanj je račun bio 620 kn, ali kad to usporedimo s cijenom privatnih jaslica ili s tetom čuvalicom, ništa se ne bunim. Budući da se zatvara nekoliko vrtića radi tehničkih nedostataka, ne mogu se sjetiti imena, jedan na Stoji, drugi kod Arene, čini mi se da će i ove godine puno djece ostati na "čekanju".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a jaslice? koje su na dobrom a koje na lošem glasu? mora li se izabrati jaslice po mjestu stanovanja? koje su privatne u Pu? (ništa ne znam )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja znam za Izvor i Latica na Verudi i Rin Tin Tin (talijanski) u centru - gradski vrtići, a privatni znam za Cipelići (kod OŠ Vidikovac), Cvrčak (Kaštanjer), Šiljo (Vidikovac). Ne znam ništa o privatnima... Meni je Izvor super.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cvrčak je na Novoj Verudi-jaslice i vrtić.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Za privatne nije bitno mjesto stanovanja u Puli, za gradske nisam sigurna.
    Privatne jaslice u Puli:- Cipelići, Oblutak, Cvrčak, Dado(Štinjan), Dobrilići, Topolino,Vjeverica- imaju jaslice i vrtić
    Snoopy, Veseljko, Pingvin, Šiljo i časne na Velom Vrhu- nisam sigurna koje skupine imaju
    Maslačak, Titi, Ribice-vrtić
    Možda sam koji i zaboravila

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo se odlučili za Vjevericu. relativno nam je bliz (busoler-medulinska), sviđa mi se što je blizu šumica, pa su djeca vani čim ne pada kiša. bila sam unutra, i sviđa mi se kako je sređeno. a sviđa se i Janu (nije htio doma).
    kada krenemo, javim utiske.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aj cure raspišite se još malo
    šta podrazumjeva taj talijanski?
    ja sam u silnoj strci oko škole za starijega zkroz zaboravila da imam djevojčicu za vrtić

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Lalah, upisi u Rin tin tinu su upravo završili, pa ti ostaju samo privatni vrtići.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Lalah, upisi u Rin tin tinu su upravo završili, pa ti ostaju samo privatni vrtići.
    jel znaš onda možda jesu ful
    neće imati sluha za friške doseljenike

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Puni su, znam da su se i veze potezale za upis, ali uzalud.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mi smo se zqa Cipeliće - privatni vrtić, prijavili kad je naša djevojčica imala 3 mjeseca i vlasnica nam je rekla da smo baš na vrijeme jer je potražnja velika.
    Prijateljica se raspitivala nedavno po vrtićima (konkretno za jaslice) i mislim da je uspjela dogovoriti za ovu godinu.
    Mi krećemo u jaslice 1.9., pa javimo kako je prošlo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel ima šta samo za predškolsku djecu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Kere prvotno napisa
    Mi idemo u redovne jaslice Izvor na Verudi, i zadovoljna sam kako sa tetama, tako i sa opremljenošću prostorija i prehranom.
    Cijena je paprena, ako se usporedi sa Zg, za svibanj je račun bio 620 kn, ali kad to usporedimo s cijenom privatnih jaslica ili s tetom čuvalicom, ništa se ne bunim. Budući da se zatvara nekoliko vrtića radi tehničkih nedostataka, ne mogu se sjetiti imena, jedan na Stoji, drugi kod Arene, čini mi se da će i ove godine puno djece ostati na "čekanju".
    Kere koliko djece ima u grupi, po teti?

Kad su prijave u jaslice, svake godine u svibnju? Rin TIn Tin je vrtić ili imaju i jaslice? Jeste čuli za neki engleski na Medulinskoj?
    Mi bi radije tetu čuvalicu, ALI ne neku "babu" koja čuva samo zbog para, nego neku ženu koja će s malcem raditi nešto pametno, možda i da čuva 2, 3 klinca... ali gdje ju naći...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ula, u našoj grupi ima 18-ero djece i dvije tete. U zimskim mjesecima maksimalno ih bude 15, jer tada ima više bolesnih.
    Od 01.07. do 01.09. se spajaju grupe radi godišnjih odmora.
    Rin Tin Tin imaju jasličku i vrtićku grupu(e), a upisi su za gradske vrtiće koliko ja znam uvijek u svibnju, a rezultati u lipnju.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Kere prvotno napisa
    Mi bi radije tetu čuvalicu, ALI ne neku "babu" koja čuva samo zbog para, nego neku ženu koja će s malcem raditi nešto pametno, možda i da čuva 2, 3 klinca... ali gdje ju naći...
    Mi smo je jedva našli, ali smo jako zadovoljni, super radi s našom djevojčicom. Već sada nakon kratkog vremena vidim napredak.
    Ali, s kakvim sam sve razgovarala osobama :shock: (no, to nije tema).

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ohana, ako nije tajna, koliko ste placali cuvalicu?
    mi smo se probali upisati na sve strane a nismo nigdje upali. neznam sta cemo kad se budem morala vratiti na posao.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I nama je bila frka. Ja se vraćam na posao, jaslice tek počinju u 9. mj, a nemam nikoga...
    1500 kn za 5 sati dnevno.
    Ako imaš još kakvih pitanja možemo i na pp.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eto, ja bih malo obnovila ovu temu ako može, jer moram Saricu najesen dati u jaslice, pa me zanima da li netko zna kada su upisi. I da li netko ima iskustva s talijanskim jaslicama i vrtićem. Naime, ja i moji znamo talijanski iako ga rijetko govorimo, pa sam se složila s mužem da damo Saru u talijanski vrtić. Koliko je to dobro ako mi doma ne govorimo talijanski? I da li pričaju samo talijanski ili i hrvatski s djecom? Please, odgovorite mi. Hvala.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi imamo isto problem s jaslicama i živimo u Puli.
    Naime, ove godine smo se natjecali za talijanski gradski vrtić al su nam, kao i svugdje drugdje, rekli da nemamo šanse jer maleni puni godinu dana tek u 4 mjesecu 2009. godine i da nam ne mogu čuvati mjesto s obzirom na veliku potražnju.
    Tako da nam je sve za sad status quo, i mislim da će druge godine do 9 mjeseca mali morati ili u privatne jaslice ili kod bake (što ne bismo htjeli jer ima puno obaveza sa bolesnim djedom

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pitanje je što je pojedinom roditelju najvažnije? Nekima je najvažnija cijena- gradski su svakakao jeftiniji od privatnih;
    Drugima je važna prehrana- gradski imaju dobru prehranu, privatni- neki imaju super prehranu, neki ne(kupuju najjeftinije proizvode upitnih proizvođača);
    Nekima je vazno zdravlje djece- na busnoj sam čula priču između dvije tete iz gradskih vrtića: "malo sam napravila propuh jer je bila puna grupa" . Neki privatnici ne traže liječničke potvrde o ozdravljenju djeteta, niti šalju djecu s temepraturom i zelenim slinama kući, neki privatni jako paze na zdravlje djece.
    Mogla bi pisati satima...
    Moj savjet za upis djeteta u jaslice: javiti se čim prije za upis,praktički čim se dijete rodi, jer mjesta nema. Upisi za državne vrtiće(i talijanske) su u svibnju, po mogućnost nađite vezu.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A mi zadovoljni s jaslicama i vrtićem na velom vrhu, d.v.Marija Petković,vjerski.Tete super, djece malo,cijena 700 kn

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam čula i za neke privatne jaslice/vrtić negdje u Šijani, da imaju male grupe s više stručnih odgajateljica, radno vrijeme po potrebi, dobru hranu i da su dosta kreativni samo ne znam gdje bi to bilo. Zna li itko? Mislim, rekli su mi prošle godine ali sam zaboravila. A po pitanju upisa, sada mi Saru čuva malo mama, malo baka, ali bismo je slijedeće godine dali u jaslice. Zar sam je već trebala upisati? :shock: Mislila sam da se toliko ranije vrše predbilježbe samo za vrtić.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene bi zanimala šijana
    kad već vozim tamo sina u školu mogu i nju

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Šijana, Labinska ulica(ne znam broj, na početku),otvorene prošle ili ptreprošle godine, ne sjećam se točno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I mi smo se probali upisati u sve postojeće jaslice ali bez uspjeha i onda smo slučajno čuli za mjesto u jednim privatnim i upisali se za 11mj.
    Gužve za jaslice su možda i veće od onih za vrtić. Mame uglavnom idu raditi a bake su sve modernije i žele slobodu koja ne podrazumijeva čuvanje unuka (barem je tako u mom slučaju).
    Na velom vrhu će slijedeće godine biti otvorene dvije nove jasličke grupe. Jupiiii!!!! Oni su super

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mrumora prvotno napisa
    Šijana, Labinska ulica(ne znam broj, na početku),otvorene prošle ili ptreprošle godine, ne sjećam se točno
    jel labinska cesta ili postoji nešto drugo
    tražila sam i ne našla
    na 988 nemaju nijedan vrtić na labinskoj cesti

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možda Laginjina?

Ako nakom pomogne...

PREDŠKOLSKA USTANOVA DJEČJI VRTIĆI PULA
    52100 Pula, Laginjina 3

kadrovska (052) 542 120
    - pravna služba (052) 381 972
    - računovodstvo (052) 222 918
    - računovodstvo (052) 216 574
    - šef računovodstva (052) 213 700
    - ravnatelj (052) 542 416
    - telefaks (052) 542 120
    - dječji vrtići:
    - - Centar-Ivan Jadreško, Rižanske skupštine 4 (052) 542 121
    - - Monte Zaro, Park Monte Zaro 1 (052) 218 407
    - - Monte Zaro, Park Monte Zaro 1 (052) 218 380
    - - Veruda, Banovčeva 29 (052) 223 476
    - - Latica-neboder, Krležina 33 (052) 391 398
    - - Rožica-Nikola Tesla, Teslina 15 (052) 540 470
    - Zvijezdice - Šijana, 43. istarske divizije 22 (052) 501 674
    - - Tratinčica, Varaždinska 15 (052) 540 329
    - - Val, Velog Jože 22 (052) 386 809
    - - Loptica-Veli Vrh, Sponza Frančeska 17A (052) 534 200
    - - Vjeverice, Ujevićeva 1 (052) 210 474
    - - More, Budicin Pina 12 (052) 215 902
    - - Punta-centar, Tršćanska 1 (052) 222 299
    - - Mali zeleni - Aleksa Šantić, Mornarički trg 5 (052) 211 665
    - - Kaštanjer, Japodska 13 (052) 542 371
    - - Ježići-Stoja, Osječka 9 (052) 210 983
    - - Vrapčići, Kos Bruna 18 (052) 210 261
    - - Ribice, Uskočka 20 (052) 386 115
    - jaslice:
    - - Kamenjak-Izvor, Kamenjak 6 (052) 223 417
    - - Slavko Grubiša-Pužići, Uspon Svetog Stjepana 1

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ovo što je navela pomikaki su gradski(državni)vrtići, upisi su u svibnju.

Vrtić/jaslice za koje govorite u Šijani su u Mutvoranskoj, zovu se Kućica od licitra.
    Možete probati i u DV Ribice na Monvidalu.
    Ovo sam našla u imeniku:

- DJEČJI VRTIĆ BAMBI Pula, Jasne Crnobori 82 (098) 214 877
    - DJEČJI VRTIĆ CIPELIĆI Pula, Nazorova 33 (052) 218 735
    - DJEČJI VRTIĆ CVRČAK, vl. Orlović Elena Pula, Rohreggera 69 (052) 391 307
    - DJEČJI VRTIĆ DUGIN SVIJET Pula, Vodnjanska 17 (052) 556 878
    - DJEČJI VRTIĆ KUĆICA OD LICITRA Pula, Mutvoranska 2 (052) 501 726
    - DJEČJI VRTIĆ MOJ DAN-MY DAY, vl. Lazarić Iris Pula, Medulinska cesta 29A (052) 823 904
    - DJEČJI VRTIĆ OBLUTAK Pula, Monte Manjo 13 (052) 505 662
    - DJEČJI VRTIĆ PINGVIN Pula, Vergerijeva 2 (099) 3515 099
    - DJEČJI VRTIĆ TITTI, vl. Vidos Sabina Pula, Drenovica 18 (052) 507 121
    - DJEČJI VRTIĆ VESELJKO Pula, Jakova Ivančića 19 (052) 505 155
    - DJEČJI VRTIĆ VJEVERICA Pula, Orbanin 77 (052) 541 178
    - PREDŠKOLSKA USTANOVA-INSTITUZIONE PRESCOLARE RIN TIN TIN Pula, Franje Glavinića 4A (052) 216 747
    - SAMOSTAN SESTARA KĆERI MILOSRĐA Pula, Creska 7 (052) 534 948

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala, evo zvala sam ih, prepuni su

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

lalah, da li ti treba vrtić ili jaslice?
    otvara se novi vrtić u štinjanu i upisi su u tijeku ali neznam baš ni koliko ti je to blizu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o u štinjanu mi je mm rodbina ali meni debelo vanka ruke
    zvala sam danas sve skoro stetaninog popisa pa su nas zvali u srijedu na razgovor u dv pingvin samo što nisu u vergerijevoj (tamo su jaslice) nego na vidikovcu

samo mi je sad bed jel mi je pula poželila dobrodošlicu tako da i je neko govno probilo rezervar od auta tako da sam paralizirana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislila sam da će umjesto g. riječi pisat (gruba riječ)

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a joj, ispricavam se u ime svih puljana...
    na monte zaru navodno da isto ima neki privatni i da imaju jedno mjesto ali to nisam sigurna. ma strasna je situacija s tim vrticima. ja bi se jos i mogla snaci da nisam nasla mjesto a mogu samo zamisliti kako je onima koji se ne mogu osloniti na bake i djedove.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

puja, nisam tako mislila
    svugdje ima ljudskog smeća koja će za 50, 00 kuna goriva meni napravit štetu od 5000,00 kuna

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nažalost znam i sama. nama su jednom provalili u auto zbog mobitela koje smo ostavili na sjedalu. i vec kad su provalili i uzeli dva mobitela onda su morali iscupati i mjenjac ali i izbosti sva sjedala u autu i izgrebati plastiku... na policiji su nam rekli samo: 'ma vec cete vi kupiti nove mobitele...'

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo, mi jučer krenuli u jaslice.
    jučer 3 sata, danas 4 (ručao je)...
    uglavnom, ujutro ustane zadovoljan i jedva čeka da ga odvedem.
    vidjeti ćemo drugi tjedan

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Baš mi je drago clio 180 da ide zadovoljan :D .
    Budi spremna da će možda biti malo suza kada shvati da će tako biti svaki dan.
    Čula sam da su tete u vašem vrtiću super.
    Velika J. u nadi de ćete nas jednom doći posjetiti.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

txs tetana

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj tetana prvotno napisa
    Baš mi je drago clio 180 da ide zadovoljan :D .
    Budi spremna da će možda biti malo suza kada shvati da će tako biti svaki dan.
    Da, slično je i s mojom koju čuva baka. Prvo vrijeme je ostajala bez problema, dok nije shvatila da mi to mislimo svaki dan raditi... e sad imamo suze čim pokušamo pobjeći.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemojte nikad bježati djeci. Još kod kuće razgovarajte s njima da morate raditi da bi im mogli kupiti(navedite nešto što najviše vole), te da ćete doći čim završite raditi.
    Pri odlasku iz jaslica/vrtića/tete čuvalice/bake obavezno ih pozdravite i kažite kada ćete doći npr.prije ručka,poslije spavanja. Znam da će pri pozdravljanju plakati. Tako će biti par dana dok se ne uvjere da se stvarno vraćate kao što ste im rekli. Kada dođete po njih napomenite im da ste došli kao što ste rekli.
    svima koji prolaze separaciju.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad idem na posao obavezno dam pusu i pozdravim, ali za velike razgovore mislim da je još rano - premda počinjem primjećivati da sad već kuži više nego što se čini na prvi pogled.
    Ali to ako je budna, a iskreno premija mi je da još spava kad idemo, ali to se tako rijetko dogodi.

A sve teže je pobjeći i na wc...

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pošto imam frendicu koja je teta u vrtiću savjetovala mi je upravo to što si ti napisala, tetana.
    2 tjedna prije vrtića, svaki dan sam sa J. razgovarala o vrtiću, i zato je on u ponedjeljak sav važan i pun oduševljenja krenuo.
    kada ga ostavljam, pitam ga da li je sve ok i da li smijem ići raditi? on mi kaže: dođi potje (poslije) i da mi pusu i mahne, tako da mu ja ne bježim.
    danas smo na žalost doma jer ima malu temperaturicu. jučer je sa mojim tatom zalijevao cvijeće pa je sigurnih pola sata imao mokru majicu, a nije više baš tako vruće.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da ne otvaram novi topic, priupitati ću vas ovdje.
    danas sam zvala pedijatra da upišem Jana na pregled za upis u jaslice.
    zakazali su nas za subotu, i sestra mi je još usput nabacila da se pregled plaća 100 kuna, pa neka ponesem novac. :?
    zar nije sve za djecu besplatno? da li netko ima sličnih iskustava?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vjerojatno je lakše kad su djeca starija pa im možeš objasniti šta se dešava i da će se mama vratiti.
    mene strah da će mi srce prepuknuti ako malecka zaplače kad je prvi put ostavim.

i nama je pedica rekla da se ta potvrda plaća.

Stranica 1 od 11 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •