-
Koliko sam ja shvatila iz razgovora sa tetama,iako većinom ide muž po malog,(priv.vrtić+jaslice) i one su preveslane od strane grada(ta se cifra od 500 nije spominjala).Uglavnom,mjesta ima slobodnog kod nas i to pet-šest zato jer im u drugom krugu skoro nijednog nisu odobrili.Navodno ima mjesta i u gradskim pa su ljudima to odobravali(čula sam,koliko je to istina,da su ljude za rukav vukli da upišu dijete u državni jer možda za priv. neće dobiti subvenciju)-valjda ih je sram da je ostalo tamo mjesta ili da se ljudi ispisuju,ne znam.Eto,žena jedna živi preko puta našeg vrtića a oni joj odobrili gradski.Žalili su se,ne znam kako je završilo.
Možda su to sve gluhi telefoni-ali jedno znam-u našem ima puno mjesta slobodnih,što radi tih neodobrenih,što spletom okolnosti jer se par djece u međuvremenu preselio.Meni se sviđa što nije gužva u vrtiću,izgleda nekako švedski-ali šefica mi kaže da muku muči sa financijama i da ne zna kako će dalje.Morala je čistačici otkazati,a možda će morati i nekoj teti.
Mi smo upali,ali puno mojih susjeda nije jer nisu bili zaposleni(čitaj prijavljeni) i u živoj su frci.Neke poludnevne su upisali u susjednom vrtiću koji ih koštaju kao nas cjelodnevni,pa uskaču babe.Žalosno mi je kad me mali pita zašto nema tog i tog susjeda malog više u vrtiću.Rasturili su nam ekipu.To me sve jako ljuti i rastužuje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma