Btw, odgovor na prvo tetanino pitanje...

.. mi smo jako zadovoljni s nasim jaslicama/vrticem. Jest da se K jos nije ful adaptirao (iako mi se cini da ce nam ovaj tjedan biti prijelomni jer je danas zaplakao tek kad smo usli unutra i kad je cuo kolegicu kako tuli), ali puno prica o tetama (i cikecu, kako ga K zove) i kad je kod kuce i cini mi se da mu boravak tamo nije prestresan. Po izlozenim radovima mi se cini da se puno radi s djecom i jedva cekam da i K pocne pricati o tome sto je radio u vrticu, vise od "igrao sam se s decom/tetom". Pokupio je vec neke izraze koje mu tete (i stricek, obozavam cinjenicu sto u vrticu postoji i odgajatelj) govore tijekom boravka (fraze tjesenja, usmjeravanja u nesto ili smirivanja situacije), ful je smijesan kako ih izjavljuje nama.
Osjeti se da je ekipa skladna. Svidja mi se sto i najmanje (i nehodace, kad je god moguce) vode van u setnje (tj. voznje u kolicima).

Jednom mu je jedna teta rekla da ce mu citati knjigu "ako bude dobar" na sto sam odmah reagirala jer je plakao i dalo se pomisliti da ako place (na samom pocetku adaptacije) znaci da nije dobar (a i moje je uvjerenje da su sva djeca dobra), ali sam to odmah rijesila s tetom (mlada je, vjerojatno nije ni pomislila kako to zvuci). Ali ovo je sitnica mrvicasta u odnosu na cjelokupni dojam koji je odlican.