Stranica 10 od 11 PrviPrvi ... 891011 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 503

Tema: Vrtići i jaslice u Puli

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

puno hvala na odgovoru.
    imam jos koje pitanje.
    kada predajem papire predajem npr u monte zaro je li to samo za drzavne pa za privatne moram odnijeti osobno njima, npr u cipelice ili je to sada jedno te isto.
    mislim na to jer trebam navesti 3 vrtica/jaslica gdje bi da mi dijete upadne pa se tu mogu navesti i privatni i drzavni ili samo drzavni.
    odabrala sam si 2 drzavna vrtic/jaslice i 3 privatna (to nam je u blizini)
    pa bi molila ako mi mozete ukratko reci iskustva od tih vrtica/jaslica, ali ukratko u par natuknica.
    drzavne - izvor i monte zaro
    privatne - cipelici, oblutak i veseljko.
    papire predajem u ponedjeljak.
    puno vam hvala ako mi na to odgovorite jer sam sva u panici da necu nesto dobro napraviti pa da nece biti primljeni a i ne bi hjela da im bude lose prvo ostajanje kod drugih osoba.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo draga, sada su ti izjednačeni upisi za privatne i državne, tako da sve predaješ na jednom mjestu. Na stranicama grada Pule ti točno piše na kojim mjestima se održavaju upisi. I možeš navesti sve što si odabrala, samo ih tamo na mjestu točno pitaj gdje da to upišeš, da ne pogriješiš čisto u formalnostima. Eto, za državne vrtiće ti ne bi znala reći, nemam iskustva, ali najbolji privatni su ti definitivno Cipelići (bila sam tamo na praksi, tete su super), pa Oblutak. Mislim od onih koje si ti odabrala.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dobro da sam zastala ovo pogledati, inače bih totalno valjda izvisila. Moje dijete nema ni 4 mjeseca, dakle ja bih za nju trebala već sada trebala podnijeti zahtjev za mjesto iako bi u jaslice krenula tek u veljači - inače moram čekati slijedeće upise za godinu dana???

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sada tvoj zahtjev neće nitko primiti, Grad je obećao, da otkada su izjednačili upise za gradske i privatne vrtiće, uvedena je i nova stavka u pravilniku koja govori o mogućnosti upisa djeteta (sa subvencijom!!!) tijekom godine. Tako da je omogućeno roditeljima kojima se promijeni status (zaposle se) da upišu dijete. Ili u tvojem slučaju ako dijete puni godinu dana u "nezgodnom" periodu.

redprincess avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znači - da predam zahtjev iako ga nitko neće sada uzeti u obzir, ali možda se tokom godine nešto promijeni???

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne,sada ti ga nitko neće primiti, jer ne postaje nikakvi predupisi,zahtjev ćeš predati kad ti dijete bude napunilo jednu godinu i tada bi po njihovom pravilniku trebalo odmah krenuti u vrtić. Barem tako su rekli mojoj frendici prošle godine. Iako puno roditelja je imalo tu problema. Pročitaj si postove od prošle godine. Sve je to bilo obećano i kada su djeca napunila godinu dana, bilo je rećeno da kvota djece koja imaju pravo na subvenciju je već ispunjena, tako da su mogli upisati dijete tijekom školske godine ali bez subvencije = 1550 kuna mjesečno za vrtić!!!! No nitko nije naravno odgovarao. Ove godine obećaju ista pravila, živi bili pa vidjeli,....Ionako naši problemi razne vrste nikoga ne zanimaju. Niti Busy Bee,...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Objavljene su liste upisa u vrtiće i jaslice: http://www.pula.hr/index.php?id=1233

Rok žalbe je 5 dana.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

evo mi smo primljeni u vrtic/jaslice izvor, cipelici i centar koja od ta tri sada odabrati, imam i jaslicko i vrticko dijete.
    kako to sada ide dalje, da li ce nas zvati na neki razgovor pa se onda kaze koji vrtic/jaslice smo odabrali ili?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

magdalena86, kad prođe rok za žalbe i riješe to oko žalbe, biti će objavljena konačna lista djece gdje će biti navedeno u koji vrtić tj jaslice je dijete upisano. shema upisa ide da se popunjavaju vrtićke grupe, s time da tvoje dijete upisuju u onaj vrtić koji si navela prvog na listi, ako je kvota već upisana, onda ga upisuju u drugi navedeni, ako je i taj popunjen onda ga upisuju u treći odabrani. naravno prednost imaju djeca koja su na bodovnoj listi rangirana više, sve ovisi koliko je djece prije tebe odabralo taj vrtić. kad izađe ta lista, zvati će te na razgovor gdje ćeš morati donijeti kopiju cijepne knižice i potvrdu pedijatra o obavljenom sistematskom za upis u vrtić, pitati će te o djetetu, kako jede, spava, kakvo je u društvu i slično. onda ćeš ići potpisati ugovor u računovodstvo, za državne vrtiće znam da moraš platiti na uplatnicu koju dobiješ 650 kn pologa, to im je kao osiguranje ako ne platiš uplatnicu za vrtić, to ti se naravno vraća kad ispišeš dijete i to je to. na razgovoru ćeš dogovoriti kad će krenuti na privikavanje, računaj da je to min tjedan dana, prvo ćeš ti biti s djetetom tamo, pa kad tete ocijene dijete će ići samo par sati, i sve tako dok se skroz ne navikne. kad krene u vrtić (sve ovoo govorim za državni, za privatne neznam), moraš donijeti 4 nove platnene tetra pelene i 4 nova bavarina koji ostaju trajno u vrtiću. svaki mjesec se nosi potrošni materijal-vlažne maramice, papirnate maramice i papirnati ručnici te plastične čaše. cijena je 650 kn, ako imaš dječji doplatak plaćaš pola cijene. ako je dijete bolesno ili par dana ne ide u vrtić nema nikavog popusta kao što je to bilo do prošle godine. nadam se da sam ti sve objasnila i da si razumjela.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i na drugo dijete se ima pravo na neki popust, mislim da plaćaš 70 posto. tj ako imaš kao ja dječji doplatak i dvoje djece za drugo dijete plaćaš 195 kn, a za prvo 325.
    Posljednje uređivanje od pzulic : 30.06.2011. at 21:40

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj pzulic prvotno napisa Vidi poruku
    i na drugo dijete se ima pravo na neki popust, mislim da plaćaš 70 posto. tj ako imaš kao ja dječji doplatak i dvoje djece za drugo dijete plaćaš 195 kn, a za prvo 325.
    Ej draga i kome se treba obratiti da mi uzmu u obzir da imam dječji doplatak, tj da mi smanje cijenu vrtića?

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

magdalena86, kad prođe rok za žalbe i riješe to oko žalbe, biti će objavljena konačna lista djece gdje će biti navedeno u koji vrtić tj jaslice je dijete upisano. shema upisa ide da se popunjavaju vrtićke grupe, s time da tvoje dijete upisuju u onaj vrtić koji si navela prvog na listi, ako je kvota već upisana, onda ga upisuju u drugi navedeni, ako je i taj popunjen onda ga upisuju u treći odabrani. naravno prednost imaju djeca koja su na bodovnoj listi rangirana više, sve ovisi koliko je djece prije tebe odabralo taj vrtić. kad izađe ta lista, zvati će te na razgovor gdje ćeš morati donijeti kopiju cijepne knižice i potvrdu pedijatra o obavljenom sistematskom za upis u vrtić, pitati će te o djetetu, kako jede, spava, kakvo je u društvu i slično. onda ćeš ići potpisati ugovor u računovodstvo, za državne vrtiće znam da moraš platiti na uplatnicu koju dobiješ 650 kn pologa, to im je kao osiguranje ako ne platiš uplatnicu za vrtić, to ti se naravno vraća kad ispišeš dijete i to je to. na razgovoru ćeš dogovoriti kad će krenuti na privikavanje, računaj da je to min tjedan dana, prvo ćeš ti biti s djetetom tamo, pa kad tete ocijene dijete će ići samo par sati, i sve tako dok se skroz ne navikne. kad krene u vrtić (sve ovoo govorim za državni, za privatne neznam), moraš donijeti 4 nove platnene tetra pelene i 4 nova bavarina koji ostaju trajno u vrtiću. svaki mjesec se nosi potrošni materijal-vlažne maramice, papirnate maramice i papirnati ručnici te plastične čaše. cijena je 650 kn, ako imaš dječji doplatak plaćaš pola cijene. ako je dijete bolesno ili par dana ne ide u vrtić nema nikavog popusta kao što je to bilo do prošle godine. nadam se da sam ti sve objasnila i da si razumjela.
    hvala puno na poduzem odgovoru. sve mi je jasno

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

josjednamama, kad si predavala papire na natječaj vjerovatno si predala i rješenje o dječjem doplatku, ako jesi oni će ti automatski prvu uplatnicu napraviti sa popustom. ako slučajno to ne naprave onda se javiš u njihove kancelarije kod mcdonaldsa, u uredu obračun djece. svake godine u 5 mjesecu, tj kad ti dođe novo rješenje o DD ga moraš njima dostaviti, ali to ti sve oni stave obavijest na oglasnu ploču.
    Posljednje uređivanje od pzulic : 03.07.2011. at 06:49

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala ti puno, predala sam papire i sa rješenjem o dječjem doplatku, samo sam pitala da li treba još nešto posebno napraviti, još jednom, hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Na stranicama grada Pule su objavili Liste za upis. Ne znam stavit link.

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Na pm primam preporuke za tete čuvalice iz pule. Ako može

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dižem malo temu, treba mi informacija.
    Naime, od jeseni počinjem raditi u smjenama, jedan tjedan ujutro, jedan popodne. Muž radi do 16-16;30 i nema šanse da stigne po djecu do kraja radnog vremena. Pa sam mislila ih prebaciti u Izvor na Verudi, čitam da imaju dežurnu skupinu koja radi do 20:30,to bi bilo idealno. Znam da moram donijeti potvrdu on smjenskom radu, no tu potvrdu imam samo za sebe, jer ću samo ja raditi smjenski, jel to ok ili baš oba dva roditelja moraju raditi smjenski da ih prime? I kako onda to funkcionira, ako ja radim popodne, jel ih mogu dovesti kad god ili opet imam određeno, interesira me ako ima koji roditelj da mu je dijete u toj dežurnoj skupini da mi napiše svoje iskustvo kako to sve funkcionira?
    O nekim stvarima treba unaprijed razmišljati pa bi se htjela informirati, radi se o dvoje djece koje će na jesen biti vrtićke dobi.
    Posljednje uređivanje od pzulic : 25.01.2012. at 10:30

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kad je natječaj za jaslice. svibanj ako se ne varam???
    da li se sjećate koja dokumentacija od poslodavca treba i drugo???
    na str grada pule pretpostavljam su natječaji

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ups
    Posljednje uređivanje od pčelica_maja_23 : 20.03.2012. at 21:01

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

podižem

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj pčelica_maja_23 prvotno napisa Vidi poruku
    kad je natječaj za jaslice. svibanj ako se ne varam???
    da li se sjećate koja dokumentacija od poslodavca treba i drugo???
    na str grada pule pretpostavljam su natječaji
    obično u svibnju bude, natječaj bude objavljen na www.pula.hr , www.dvpula.hr i na vratima vrtića.
    od dokumentacije prošle godine je trebalo: potvrda o zaposlenju obadva roditelja, potvrda o prebivalištu (diže se na MUP-u) za roditelje i dijete, ispunjen zahtjev, rješenje o dječjem doplatku, ako ga primaš. mislim da je to to. uvjet je i da dijete 31.8 ima godinu dana. na zahtjevu biraš 3 jaslice u koja želiš da dijete ide, pa oni po prvenstvu bodovne liste upisuju dijete, znači prvo napišeš u one jaslice za koje hoćeš da ide, druga dva su ti rezerva-možeš kombinirati državne i privatne.
    kad prođe natječaj prvo objave bodovnu listu, nakon toga je rok za žalbu, nakon što riješe žalbe objave spisak djece po jaslicama/vrtićima. nakon svega toga ideš na razgovor u jaslice, moraš donijeti fotokopiju cijepne i potvrdu pedijatra da može u jaslice. Cijena je 650kn, ako imaš dječji plaćaš pola.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sta ce biti sa djecom kojima je jedan roditelj ostao bez posla a vec idu u vrtic?i je li istina da u nekim privatnim vrticim naplacuju 850kn umjesto 1550 iako dijete nije ostvarilo subvenciju

boobeebu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

trebaju oba roditelja imati potvrdu o smjenskom radu za dežurstvo.ako idu u nj, djeca se dovode u vrtić između 10.30 i 11 h te ostaju u svojoj grupi do 16.30.nakon toga idu u dežurnu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kada će izaći taj natječaj ako netko zna i koliko dana je rok za predaju papira/zahtjeva?
    postoji neki obrazac koji se podiže u vrtićima (tipa prijava)?
    ne treba Izvod iz knjige rođenih?
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 26.05.2012. at 12:32

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kaj misliš malog dat u vrtić, kak je s klopom?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    kada će izaći taj natječaj ako netko zna i koliko dana je rok za predaju papira/zahtjeva?
    postoji neki obrazac koji se podiže u vrtićima (tipa prijava)?
    ne treba Izvod iz knjige rođenih?
    Svi čekamo kada bude objavljen natječaj, rekli su krajem mjeseca.Treba ti rodni list, potvrda o zaposlenju za roditelje, preslik osobnih iskaznica roditelja ( ove godine navodne ne treba potvrdu o prebivalištu jer će sva djeca biti u mreži - tako su rekli u Mup-U). Svi ostali dokumenti ti mogu pomoći kod ostvarivanja bodova - rješenje dječjeg doplatka,....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj jošjednamama prvotno napisa Vidi poruku
    Svi čekamo kada bude objavljen natječaj, rekli su krajem mjeseca.Treba ti rodni list, potvrda o zaposlenju za roditelje, preslik osobnih iskaznica roditelja ( ove godine navodne ne treba potvrdu o prebivalištu jer će sva djeca biti u mreži - tako su rekli u Mup-U). Svi ostali dokumenti ti mogu pomoći kod ostvarivanja bodova - rješenje dječjeg doplatka,....
    najnovije što sam čula je da čekaju od Grada Pule odobrenje najvjerojatnije 04.06. će bit objavljen natječaj...
    rodni list ne smije biti stariji od 3 mj.?
    samo preslik osobnih roditelja? znači ne potvrda o prebivalištu djeteta? da li je bitno ako roditelji imaju različite adrese u Puli?

@jelena.O: da, mislim ga dat na neko kraće vrijeme cca 6-7 sati, ja radim SRV, a radi socijalizacije najviše
    hrana: ko i do sada, to ću morati pregovarati, ali ravnateljica me uvjerava da mogu ispoštovati njegove potrebe...

btw, kad se potpisuje / sklapa Ugovor s vrtićem, piše na koliko se sati odnosi, je tako?
    mogu napisati uglavnom i kako meni paše (npr. 6/7 sati)?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maya78, imaš šestosatni i desetosatni program, ti odabireš koji će tvoje dijete pohađati
    ali računaj da ovaj šestosatni traje od 6,30 do 12,30 i nema uključen ručak,
    koji se poslužuje već prije podneva, jer se malenima spava, rano ih stave spavati,
    tako računaj da prije dvanaest moraš doći po njega.
    Tako je barem prije bilo.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

čekaj a zakaj ona ne može birat od kolkosati, možda bi bila bolja solucija od 9-15 s spavanjem, em se dete ujutro naspava, em odradi posal kak treba

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Forši je u Španskom tako, poli nas ni, ne kapin ča to tebi zapačiva?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Forši je u Španskom tako, poli nas ni, ne kapin ča to tebi zapačiva?
    joj, i ja sam se nadala takvoj opciji: 9 -15 jer prije ne možemo nikako (bar po sadašnjem ritmu)
    razmišljala sam ja i o onom poludnevnom, ali baš zbog "radnog vremena" mi ne paše
    nadam se ipak da se o svemu može dogovarati
    meni nije problem plaćati 10satni program pod uvjetom da mi u ugovoru ne stoji ta opcija obzirom da smijem (obzirom da radim SRV) "do 8 sati", a realno će biti cca 6 ili 7.
    da li je neko imao ovakvog iskustva s "gradskim vrtićima" (u privatnim su fleksibilniji, bar mislim)?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam za klinku imala cjelodnevno 10 sati ugovor, niko ništa ni pitao ni komentirao, mala isto alergičarka, mada je klinac puno veći, mala bila tam 5-6 sati većinom od 9-15, ja napravila posal, a dete se malo zbrinulo. sve sam se dogovorila kak paše i meni i detetu. ja ne bi dete ni u ludilu dizala u pol 7, ak ide na pol u vrtić, moj se sad i u 8 jedva digne.

maya jel se on još budi noći i svrbi, ak da možda da se povedeš za tim, pa da moliš to je ipak olakotna okolnost, da dete koji sat ujutro odspava ak već ne može u pol noć.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.06.2012. at 06:02

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

najnovije što sam čula je da čekaju od Grada Pule odobrenje najvjerojatnije 04.06. će bit objavljen natječaj...
    rodni list ne smije biti stariji od 3 mj.?
    samo preslik osobnih roditelja? znači ne potvrda o prebivalištu djeteta? da li je bitno ako roditelji imaju različite adrese u Puli?

@jelena.O: da, mislim ga dat na neko kraće vrijeme cca 6-7 sati, ja radim SRV, a radi socijalizacije najviše
    hrana: ko i do sada, to ću morati pregovarati, ali ravnateljica me uvjerava da mogu ispoštovati njegove potrebe...

btw, kad se potpisuje / sklapa Ugovor s vrtićem, piše na koliko se sati odnosi, je tako?
    mogu napisati uglavnom i kako meni paše (npr. 6/7 sati)?
    DA, svi papiri ti ne smiju biti stariji od 3 mjeseca, ja sam već prije jedno tri tjedna bila u mupu tražila potvrde o prebivalištu za upis djece u vrtić, čisto da se počnem spremati za upise. I žena na šalteru mi je objasnila, da će oni biti sada svi umreženi preko oib-a, pa neće ove godine trebati potvrda o prebivalištu, da je to novo, da mi oni mogu izdati potvrdu o prebivalištu, ali svaka se sada naplaćuje 40 kuna.Sada na natječaju ćemo točno saznat, imam sve papire, pa event. ako još nešto treba, lako ću skočit. Mislim da ne bi trebao biti problem, što imaju roditelji različite adrese, bitno je da budu na području Pule.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maya, možeš ti njega voditi od 9-15, samo onda ne plaćaš šestosatni program, nego desetosatni.
    Zapravo, sada sam se sjetila, dolazak bi ipak trebao biti najkasnije do 8.30, tako je barem bilo u gradskim vrtićima.
    Za privatne ne znam.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala, cure!
    @jelena: da, budi se još i zato i spavamo i on i ja do kasnije budući nam je sve ispreturano... btw, kako ti je stajalo u ugovoru na koliko sati? ne bih htjela da me netko zeza obzirom da sam na SRV...
    @jošjednamama: što si pribavila osim potvrda o zaposlenju: izvod iz knjige rođenih (podiže se u matičnom kod Riviere, jel'da?) i to je to? čula sam samo kopije osobnih roditelja, da će oni provjeravati što se prebivališta tiče
    @piplica: da, i mislila sam da je problem u plaćanju jer uključuje i ručak. mislim da ću ja plaćati 10 sati, a onda ga voditi ipak kasnije... iako bih iz ranije navedenog razloga voljela da se negdje bilježi da ne ide "puno" radno vrijeme...
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 03.06.2012. at 10:35

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Maya, možeš ti njega voditi od 9-15, samo onda ne plaćaš šestosatni program, nego desetosatni.
    Zapravo, sada sam se sjetila, dolazak bi ipak trebao biti najkasnije do 8.30, tako je barem bilo u gradskim vrtićima.
    Za privatne ne znam.
    U pravu si, ako vodiš od 9-15 onda se plaća 10-satni program, jer po tome bi svi mi plaćali 6-satni. U privatnim možeš vodit i do 9, ali kako si rekla, plaća se desetosatni. Poludnevni boravak je isključivo do negdje oko podne, bez ručka.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala, cure!
    @jelena: da, budi se još i zato i spavamo i on i ja do kasnije budući nam je sve ispreturano... btw, kako ti je stajalo u ugovoru na koliko sati? ne bih htjela da me netko zeza obzirom da sam na SRV...
    @jošjednamama: što si pribavila osim potvrda o zaposlenju: izvod iz knjige rođenih (podiže se u matičnom kod Riviere, jel'da?) i to je to?
    @piplica: da, i mislila sam da je problem u plaćanju jer uključuje i ručak. mislim da ću ja plaćati 10 sati, a onda ga voditi ipak kasnije... iako bih iz ranije navedenog razloga voljela da se negdje bilježi da ne ide "puno" radno vrijeme...
    Rješenje dječjeg doplatka (ako ga primaš) i to je to. No ljudi imaju svakakve olakšice, pa sve što se vaše obitelji tiče i može ti pomoći kod bodovanja, priloži

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ali meni je samo problem to što u ugovoru piše "10 sati", a ja na SRV ne bih smjela dulje od 8.
    nije problem u plaćanju--- tko zna bi li mi tu stavku ugovora promijenili?
    da rješenje dječjeg---(još ga čekam od 3. mj.!!!)
    Posljednje uređivanje od Maya_78 : 03.06.2012. at 10:37

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ali meni je samo problem to što u ugovoru piše "10 sati", a ja na SRV ne bih smjela dulje od 8.
    nije problem u plaćanju--- tko zna bi li mi tu stavku ugovora promijenili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam za malu imala normalni ugovor, kod nas u biti ni nema polugovora, osim valjda tih observacijskih. a mala je bila tam najviše 6 sati, pa sam si mogla splanirat da je odvedem, odem na posel i vratim se psle spavanja po nju. mislim da u biti nije ni bitno koji imaš ugovor, nego kolko je tam dete fizičko.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jelena, a da dođe inspekcija (HZZO i sl.)?
    da bar neki Aneks se može složit da piše da se može max 8 sati... tome se nadam...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam ti pametna, pitaj pa vidi kaj ti buju rekli.
    mislim da je fizička prisutnost bitnija, i ostala djeca ne smiju bit duže od 10 sati u vrtaću

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam bila zabrijala da su upisi počeli, kad ono, čitam prošlogodišnju stranicu na stranicama grada Pule :D;
    Molim preporuke za jaslice u Puli.
    Nije mi jasno, jel moram birati prema mjestu stanovanja ili se mogu prijaviti i npr. za Monte Zaro iako živimo na Valdebeku.
    Ima li itko iskustava s jaslicama/vrtićima Veseljko i Oblutak na Valdebeku.
    Hvala.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

http://www.pula.hr/index.php?id=199&tx_ttnews[tt_news]=2736&cHash=f7003ffac6

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj boobeebu prvotno napisa Vidi poruku
    trebaju oba roditelja imati potvrdu o smjenskom radu za dežurstvo.ako idu u nj, djeca se dovode u vrtić između 10.30 i 11 h te ostaju u svojoj grupi do 16.30.nakon toga idu u dežurnu.
    strikno od 10.30-11? šta po tom principu funkcinora dežurna skupina, ili? Jer moja situacija će biti da jedan tjedan radim 7-14, drugi tjedan 14-20. pa taj tjedan kad sam ujutro bi išli od 6,30-14,30, a kad sam popodne kako skombiniralo dolazak i odlazak. a to se tiče cijene jel ista cijena, tj 650kn ili?

boobeebu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

strikno od 10.30-11? šta po tom principu funkcinora dežurna skupina, ili? Jer moja situacija će biti da jedan tjedan radim 7-14, drugi tjedan 14-20. pa taj tjedan kad sam ujutro bi išli od 6,30-14,30, a kad sam popodne kako skombiniralo dolazak i odlazak. a to se tiče cijene jel ista cijena, tj 650kn ili?
    one dane kada ideš u dežurstvo striktno se tada dovodi jer dijete tad ide u matičnu grupu,tamo ruča, odspava, budi se, ima užinu i nakon toga dolazi odgajatelj iz dežurstva po nj te u dež.grupi može biti do 20.30h
    cijena je ista. kada radiš ujutro u vrtić se može doći do 8.30h , nakon toga su vrata zaključana do 10.30 kada dolaze dežurci...
    što se tiče odlaska to se naravno dogovaraš sa odgajateljicama kada ćeš doći...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cure, što mislite o sportskom programu na Monte Zaru?

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ako je rođeno dijete u rijeci, i ima maticu rođenih iz ureda rijeka, odakle da tražim matični list?? moram zvati pulu ili rijeku. tak i tak se nitko ne javlja nea telefon. mi smo iz pule. samo je rođena u rijeci

pčelica_maja_23 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo update!!
    ne mora biti izvadak iz matice rođenih mlađi od 3 mj.
    sad sam zvala rižansku.

samo potvrda o zaposlenju

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a mi budale vadili
    dakle nitko o sportskom na M.Zaru? kakav im je taj "program", zahtjevan? za kakve klince prilagođen, hiperaktivce? ili baš one koji bi htjeli rekreirat djecu?
    igra ili više sport?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •