Imam bebu od 2 mj. i od prvog dana smo uzasno nezadovoljni s pedijatricom jer mi se cini da je poprilicno nestrucna. Necu spominjati njeno ime jer dragi Bog sve vidi, no na pregledu u Vinogradskoj gdje smo bili naruceni po otpustu za kontrolu su mi rekli doktori da kakvu to imamo doktoricu koja trazi pretrage koje se ne rade toliko maloj djeci i da bi ona to trebala znati.
Sada beba ima 2 mj i imao je osip ali od znoja na koji sam ju upozoravala i prvi puta na pregledu da se pri jacem znojenju odmah osipa no tada uopce nije reagirala, a sada nas je otprasila i nije ga htjela cijepiti. Nakon pregleda mi nije htjela niti reci koliko je beba dugacka, teska, kako napreduje, sta je primjetila kod pregleda. Doslovno nista, samo je rekla da smo danas zadnji i da smo slobodni.
Da napomenem da smo bili naruceni i da smo cekali unatoc tome preko sat i pol i da nas je svejedno primila prema redu stavljanja knjizica.
Danas dodemo na cijepljenje i neljubazna sestra nas posalje doma i veli da nismo naruceni, a prosli tjedan nam ljubazno objasni da dodemo ujutro i da se ne moramo narucivati radi kontrole osipa i cijepljenja.
Nakon svega odlucila sam da trebamo definitivno drugu pedijatricu no, problem je u tome sto kod kvalitetnih dobrih pedijatara preko socijalnog nazalost nema mjesta. Koga god smo zvali prenatrpan je i ne prima nove pacijente.
E, sada, moja beba nije cijepljena, a ja ju prije nego nadem normalnu pedijatricu s organiziranom ambulantom moram cijepiti. Zna li tko koliko se privatno placa cijepljenje i moze li mi tko preporucit u zagrebu normalnog pedijatra kod kojeg ima mjesta. Zahvaljujem vam na pomoci.

Odgovori s citatom
od toga sizim