Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Loša iskustva s pedijatricom....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Loša iskustva s pedijatricom....

Imam bebu od 2 mj. i od prvog dana smo uzasno nezadovoljni s pedijatricom jer mi se cini da je poprilicno nestrucna. Necu spominjati njeno ime jer dragi Bog sve vidi, no na pregledu u Vinogradskoj gdje smo bili naruceni po otpustu za kontrolu su mi rekli doktori da kakvu to imamo doktoricu koja trazi pretrage koje se ne rade toliko maloj djeci i da bi ona to trebala znati.
    Sada beba ima 2 mj i imao je osip ali od znoja na koji sam ju upozoravala i prvi puta na pregledu da se pri jacem znojenju odmah osipa no tada uopce nije reagirala, a sada nas je otprasila i nije ga htjela cijepiti. Nakon pregleda mi nije htjela niti reci koliko je beba dugacka, teska, kako napreduje, sta je primjetila kod pregleda. Doslovno nista, samo je rekla da smo danas zadnji i da smo slobodni.
    Da napomenem da smo bili naruceni i da smo cekali unatoc tome preko sat i pol i da nas je svejedno primila prema redu stavljanja knjizica.
    Danas dodemo na cijepljenje i neljubazna sestra nas posalje doma i veli da nismo naruceni, a prosli tjedan nam ljubazno objasni da dodemo ujutro i da se ne moramo narucivati radi kontrole osipa i cijepljenja.
    Nakon svega odlucila sam da trebamo definitivno drugu pedijatricu no, problem je u tome sto kod kvalitetnih dobrih pedijatara preko socijalnog nazalost nema mjesta. Koga god smo zvali prenatrpan je i ne prima nove pacijente.
    E, sada, moja beba nije cijepljena, a ja ju prije nego nadem normalnu pedijatricu s organiziranom ambulantom moram cijepiti. Zna li tko koliko se privatno placa cijepljenje i moze li mi tko preporucit u zagrebu normalnog pedijatra kod kojeg ima mjesta. Zahvaljujem vam na pomoci.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u kom si dijelu grada?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

gornji grad, no nije mi cak bitan ni dio grada jer smo motorizirani. Ova doktorica cak nije ni spadala tam di mi zivimo, ali smo mislili da je ok jer nam je rekla za nju nasa doktorica opce prakse kod koje smo muz, moji starci i ja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bolje da nije cijepila ako dijete ima osip, bez obzira kojeg je porijekla.
    Moram ti reći da ta pedijatrica nije ni prva ni zadnja kod koje ćeš naići na takvo ponašanje. Svi govore da nam je zdravstvo u onoj stvari i shodno tome tak se i ponašaju.
    Prićekaj da dijete bude stabilno, odvedi ga na cijepljenje po pravilima koja imaju, bilo narućivanjem ili nekaj deseto, kad obaviš poćni tražiti novog pedijatra.
    Možeš preko HZZO-a saznati imena pedijatara koji primaju pacijente, pa ako te koji konkretno zanima napiši ovdje pa će se možda pronaći netko s iskustvom. Ono na kaj moraš biti spremna je činjenica da svi naši ped.imaju abnormalne gužve, da neki narućuju, neki ne, ono kaj je sigurno je to da svugdje čekaš ko majmun u redu među masom bolesnih, šmrckavih i kašljucavih i stvarno je rijetkost da je negdje bolje.
    Naša npr.ne narućuje, pa moramo doći ranom zorom i čekati pred vratima da prvi predamo knjižicu, pa tek potom doći s djetetom.
    Ili donjeti knjižicu u neko vrijeme, pa po prilici vidjeti koliko ih je ispred tebe, pa navratiti kasnije, uglavnom katastrofa.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Draga, ja zaista ne znam ali da ga preterase s bezobrazlukom, preterase ga.
    Narucivanje od toga sizim

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma nije faking problem u cekanju problem je u pristupu. Kad god sam zvala jer nemam iskustva da pitam doktoricu za neki savjet, NIKAD mi sestra nije dala nju na telefon nego mi je ona dijelila savjete. Tako nas je na primjer kad je Bruno imao prehladu poslala na Srebrnjak, gdje su nas lagano otpilili i rekli da nek idemo u zaraznu jer je beba jako mala i ne mogu joj cistiti nosic jer bi joj ostetili sluznicu itd. Ludakinja od sestre, a i doktorica nije bogzna kak bolja.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da li tko ima kakva iskustva sa doktoricom Lovrić u Runjaninovoj? Navodno kod nje ima mjesta. Cekanja, organizacija?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Poliklinika Vili ima pedijatrijsku službu, probaj nazvati i raspitati se dali možeš k njima: 01 48 46 060, 01 48 46 061

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Poliklinika Vili ima pedijatrijsku službu, probaj nazvati i raspitati se dali možeš k njima: 01 48 46 060, 01 48 46 061
    Sigurno? Znam da su imali prije par godina, pa su prestali. Koji doktor sada ?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nemaju pedijatrijsku službu - provjerila sam.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ah, dajem kraljevstvo za dobrog pedijatra!

a da ne spominjem kako nam je ovo već treća...

i sve su one iste.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dr. Buršić u DZ Vrapče (umjesto dr. Novaković) koja je otišla u penziju, cini mi se da on prima nove. Za sada je nama sasvim OK. (bili 3x)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

uh to mi je fakat daleko. Jel tko cuo kaj za dr. Šešo-Šimić u DZ Željezničar?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Meni je ženska telefonom rekla da imaju pedijatre, pred nekih mjesec dana :?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj noklica prvotno napisa
    uh to mi je fakat daleko. Jel tko cuo kaj za dr. Šešo-Šimić u DZ Željezničar?
    Mi smo kod nje. I ona i sestra su mi super, ljubazne, stručne, nije gužva.
    Preporučam.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Inace i mi imamo slican problem...

Kod dr. Jovancevica u DZ Tresnjevka mozes platiti pregled. Mislim da se radi o nekakvih 150 kn. Tak cemo mi ici, dok se ne nadje kakvo slobodno mjesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •