Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: torta bager

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno torta bager

Da li se netko okušao možda u pravljenju torte u obliku bagera. Tražim po pretražniku, ali baš ništa. Naime, Marin obožava bagere i uvijek ga moram voditi da ih gleda i stvarno uživa.

Rođendan mu je u nedjelju, imam neke ideje, ali ništa konkretno...
    Npr. Kotači- rolada i moto keksi

Ralica od vafla i oblatni...

Zna li tko?????

Datum pristupanja
    Oct 2007

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja nemam vremena za 3d makete
    a ovog bagera sam radila u sitne noćne sate, živčana od pomisli na to što sve još moram napraviti do jutra

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mrkvice, a da odeš naručiti u allo i ne sekiraš se kako će ti uspiti???

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

u krajnjem slučaju, pogledaj kod njih sliku bager torte, pa možda dobiješ ideju kako da je sama sklepaš...

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    mrkvice, a da odeš naručiti u allo i ne sekiraš se kako će ti uspiti???
    Potpisujem TW, ja bih otišla u Allo i tamo naručila tortu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dobre ideje.....

ma znam da bi mi bilo lakše u allo allo, ali stvar je da svi volimo moju čokoladnu tortu, pa onda moram sama.....

surfam malo po netu i tražim slike, naravno ne baš komplicirane

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mrkvica, nemam rjesenje za tvoj bager, ali bih te lijepo zamolila da napises recept TVOJE COKOLADNE TORTE

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam radila svojem djetetu, ali sam radila kumcetu - bager

Ovako - napravis jednu roladu (obicnu s pekmezom recimo), ili ako nemas dosta vremena, onda mozes uzeti kupovnu. Ja sam radila roladu od 4 jaja - to su mi bili kotaci. Napravila sam obicni domestica vulgaris biskvit od 8 jaja, kojega sam onda slagala po principu kutije , tj. s njim radila oblik bagera. Prvo sam to napravila onako na suho, a onda sam ti to rezala i punila cokoladnom kremom. NIje ti to nista komplicirano, kotaci sa strane, izmedju ubacis biskvit, gore napravis onaj dodatak za vozaca i taj dio npr. premazes razlicitom kremom, recimo bijele ili zelene boje (dodas jestive boje) i na to nakeljis neku figuricu vozaca.

Dimnjak ti moze biti par stapica umocenih u cokoladu ili ako volis one vafle - kupis njih i zakeljis naprijed i nazad. Nije ti to nikakva prevelika mudrost, bitno ti je samo dobro posloziti biskvit, a eventualne nedostatke uvijek mozes zapuniti kremom.

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A možeš i ovako. Napraviš pravokutnu tortu po svom izboru i gore staviš bager

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Čokoladna torta mi je zakon. A kombinacija je nekoliko recepata. jednostavna je za napraviti, a svi je obožavaju.
    Biskvit

8 jaja
    20 dg čokse
    20 dg oraha, lješnjaka, a najbolje je sa prženim bademima
    6 žlica šećera

I sad: Izmiksati posebno žumanjce posebno bjelanjce. U žumanjce dodati šećer još malo miksati, onda topljenu čoksu, mljeven bademe i snijeg od bjelanjaka. Lagano izmiješati i staviti peći u okrugli kalup promjera cca 28 cm. Ne bude puno visoko, a ako ti je potrebna veća stavi još pola doze ili jednostavno poduplaj.

Peče se na cca 180 40 minuta, a veća i duže. Znala sam duplu peci i do sat vremena.

Dok se pece lagano zagrij u tecici pola litra vrhnja za šlag (najbolje ispadne sa onim u čašicama) i dodaj od 400 do 500 gr čokse. Sve lijepo na laganoj vatri otopi (pazi da ne zakuha) i spremi preko noći u frižider.

Sutra prereži tortu, izmiksaj kremu i filaj.

Stvarno je za pet.
    Recept sam kombinirala sa sacher kockama i kremom od frendice...

Probaj, stvarno je genijalna....a jednostavna za napraviti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vodenjak dobra ideja i prekrasno izgleda torta, ali ja sam se zarazila ticinom pa bi htjela da s tim napravim. Mislim i mama se mora igrati

Blaženka odlično si to smislila, ali ipak mislim da mi je to malo teško.

Ma kad bolje razmislim nije ni bitno kako će u konačnici ispasti (ako baš nije gadno) bitno da se marin razveseli....

Već sam bila odustala od bager i počela raditi teletabise, a sad će marin imati dvije torte :D

Teletabise ću staviti na tortu sa tamnom čokoladom, a bagera sa bijelom...

Nisam imala pojma da je tako zabavno ovo raditi

Cure hvala javim rezultate

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala Mrkvica, svidja mi se recept! Ja vjerujem da ce tvoje torte biti za cistu peticu

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mmmmm, ovo je super recept! Ja sam radila sličnu, po receptu golog kuhara, 8 jaja, 30 dag čokolade, 30 dag oraha, 30 dag badema, i ispadne stvarno super. Meni je super kad ju premažem džemom od višanja i tučenim slatkim vrhnjem.
    OT. to mi je jedna od najskupljih torti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vodenjak prvotno napisa
    A možeš i ovako. Napraviš pravokutnu tortu po svom izboru i gore staviš bager
    cure, jel mi može koja reći, koliko sastojaka mi otprlilike treba za jednu veliku pravokutnu tortu? veću...
    po mogućnosti točan recept ili barem omjere...
    trebala bi biti neka čokoladna i ''čvrsta''

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam pravila po receptu za hole kocke s time da sam fil skuhala i drugi dan izmiksala.Pravila sam duplu smjesu, da biskvite pekla odvojeno u velikoj tepsiji od rerne tako da nije bilo maltretiranja s rezanjem.
    Jako jednostavno, a bude ukusna čokoladna torta koja je dovoljno čvrsta za kojekakve instalacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •