evo koja fotka i od nas..mozete nam se upisat u Guest Book i uljepsat nam dan!
http://public.fotki.com/Glo-Klo/
![]()
evo koja fotka i od nas..mozete nam se upisat u Guest Book i uljepsat nam dan!
http://public.fotki.com/Glo-Klo/
![]()
AJMEEEEE STA JE SLATKAAAAAAAA..... I KOLIKO VEC KOSICE IMA![]()
Bas ste slatki...![]()
![]()
Malena je vec jaako velika!!![]()
Ja sam svoje rekla na drugom topicu, a ovdje ću sačekat da Apricot prva prokomentariše tatu (čini se naš tip...)![]()
Gloriji
Mama je bila prekrasna trudnica... a curica je preslatkaPrva fotka mi je baš super
![]()
Bože kako vam zavidim na prvoj slici!!!!![]()
![]()
![]()
Prva slika je... Ne može se opisati...
Beba je prekrasna, mama zgodnica prava, a tata...
Ninet, tebi je bliže :/
![]()
:D svaki komenatar je viska..
preslatko..
)
prelijepo...
pusa svima
Glorija mi je preslatka mala princeza, jaaao kosice crne .... Taman za mog Luku :D
Prva slika je stvarno fenomenalna a mama kao da je snimala film a ne da je radjala.
Sanja bas si lijepa, da sam musko bila bi moj tip zene.
Tata je isto lijep.
Nemam vise komentara .
MOSTARKA prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
hvala Mo! a "snimanje filma"je trajalo 18 sati i na kraju je izvukuse vakumom!
Nece cura van i Bog!Sam izgon je trajao 2,5 sata - OCI MI ISPALE od napinjanja,pardon,hemeroidi.No eto isplatilo se!Bitno mi je da je zdrava i to je ono za sta sam se borila cijelu trudnocu.
Hvala svim curkama na komplimentima,mi rastemo od svake lijepe rijecii tata raste isto
![]()
I luka je isto izvucen vakumom jer je bio prevelik.
Cujem ja nesto da doktor i sestra pricaju i spominju vakum pa pitam mm : JESAM LI JA TO DOBRO RAZUMIJELA ?? HOCE DA GA SA VAKUMOM IZVUKU ????? A meni mm kaze : MA NEEE, SAD CE ON BEBI SVEZATI MEDICINSKI KONAC OKO JEDNE RUKE I TAKO CE GA IZVUCI.
Heh, bas mi svaljao pravo znajuci koja bi panika uslijedila od mene. Luku izvukli sa vakumom :/
Ovo je ne vezano za ovaj topic al sam morala ispricati![]()
Super muž!MOSTARKA prvotno napisa
ubacili smo jos neku slicku..
E pa za NG si izgledala kao sa naslovnice....cuj trudna?! Kad sam ja porodila placentu, doktor i babica su mi je ponosno pokazali kao da se, u najmanju ruku, radi o drugoj bebi. Ja sam naglas rekla BLJAK, a oni su me izružili i rekli da joj se trebam zahvaliti, a ne gaditi se...:D sad vidim da ste vi vašu i ovjekovječili...Živjela placenta!![]()
Moze li se znati odakle je tata, nesto mi totalno poznat?!
Ne mogu se nadiviti. Fotke s poroda - veličanstveno!