Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako ga vratiti na pod?

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Kako ga vratiti na pod?

Sa dohranom smo počeli sa 5,5 mj, sad ima 7,5. Prvo sam ga hranila u viperu, kad se prvi put posjeo, počeli smo u krilu, pa sad već desetak dana jede u stolici za hranjenje, i u njoj je oko sat vremena dok skuham. U zadnje vrijeme je sve više na rukama i u slingu, u stolici i u viperu jer kad ga spustim na pod (pogotovo na trbuh) izdrži manje od pet minuta, počinje dreka. Kad ga stavim na trbuh uopće se ne trudi dignuti na ruke, nego samo kao trut legne i tuli. Prije posjedanja sa trbuha se okretao kao zvrk, sa leđa na trbuh se još nije okrenuo, ali se rolao livo desno, igrao se zadovoljno, pa bilo je i naznaka da bi se taj okret na trbuh mogao desiti, dohvaćao je igračke iza i pokraj glave suprotnom rukom, onako na boku sav rastegnut, malo mu je falilo da se okrene. E sad kako da ga vratim na pod kad svaki pokušaj završava urlanjem i tuljenjem. I inače ovih dana je cendrav, prvo je bila malo reakcija na cjepivo, pa od željeza tvrda stolica, sada su svi ti razlozi iza nas ali on i dalje odbija leći.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Probaj ga zabavit s necim, legni preko puta njega pjevaj, plješći, pokazuj mu slikovnice, malo mu zaokupi pažnju! Kod nas je to palilo!

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja bi ju stavila na pod i legla skupa s njom i dodavala razne igracke i uvjek pokusavala kad je dobre volje

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pokušaj s mobitelom ili daljinskim upravljačem. kod moje curke je to skoro uvijek palilo, kada drugo nije, jer ih obožava. pa ako se i njemu sviđaju, pokušaj ga namamiti s time.

a sad ću otkrit toplu vodu - da ga, možda, ne muči zubić?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    ja bi ju stavila na pod i legla skupa s njom i dodavala razne igracke i uvjek pokusavala kad je dobre volje
    I ja bi ovako!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •