Moj klinac ima 15 mj. i primjetila sam da ima bijele mrlje na noktima. čula sam da je to znak da nedostaje neki vitamin u organizmu. Dali mi netko može reći nešto više o tome? :?
Moj klinac ima 15 mj. i primjetila sam da ima bijele mrlje na noktima. čula sam da je to znak da nedostaje neki vitamin u organizmu. Dali mi netko može reći nešto više o tome? :?
Sve ovisi točno kako to izgleda i dali ima još i brazde,ali teško je to tako govorti ta ipak je riječ o dijetešcu pa možda najbolje pitat dr.![]()
Ja cijeli život imam te bijele točke, nekad više nekad manje. Rekli su mi da je to od stresa. neki dan sam primjetila da Maša ima jednu točkicu (ima 21 mj.).
Inače su mi nokti ok, nema nekih promjena na njima.
Ja sam isto kod Jane primjetila tu bijelu mrlju, ona putuje prema gore kako nokat raste. Nema brazdi. Pitat ću doktoricu, ali zar mi nitko ovdje ne bi mogao reći čega fali u organizmu u tom slučaju?
One poznate bijele mrlje na noktu ne znače da nešto fali u organizmu, već je to ušao zrak ispod nokta. Obično nekim udarcem, koji ne mora uopće biti jak (može biti i stisak, neki ljudi imaju osjetljivije nokte).
Nedostatak vitamina/minerala i ostalog manifestira se na druge načine i više bi vas zgrozilo nego te bijele mrljice.![]()
Hvala!![]()
A koji bi to recimo načini bili?~lex~ prvotno napisa