Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: gdje kupiti??????????

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno gdje kupiti??????????

drage moje, evo ja sam tek u 34 tj. t. i pomalo razmišljam o platnenim pelenama, zanima me gdje (najpovoljnije) kupiti pl.pelene Ivo Lola Ribar, firma koja ima sjedište navodno u Karlovcu, molim za pomoć, hvala.
    Nebi bilo loše znati da li ima boljih od navedenih, mislim na ove klasične; pusa svima

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

DM; Adax u MAximirskoj, vjerojatno svi dućani sa dječijom opremom, onaj dućan na remizi u Dubravi kraj pošte dolje

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja osobno mislim da su tosamine tetra pelene bolje.
    Imam iz dm-a hrpu tetri i niti jedna se ne da složiti na trokut tako da su loše za povijanje. Imam tosamine krpice od tetra platna 40x40 cm i one se uredno mogu presaviti i složiti u trokut. Tosamine pelene na žalost nemam, ali mislim da su bolje jer su i krpice bolje.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure hvala, još samo pitanje, gdje kupiti te Tosamine, da li je to slovenski proizvođač, pa možda u Brežicama????? hvala

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

tosama je slovenski proizvod.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ove od lole ribara sam ti ja vidjela i u dioni

Dionea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Od tosame se zovu se 'to.to tetra pelene' i mogu se naručiti u apoteci. To je skuplja varijanta- ne znam koliko košta. A u web shopu Baby centra vidim da je cijena za 10 pelena 17,5 eura. Od lole ribara su jeftinije. Možda da probaš sa lola ribarom jednim paketom da li se mogu saviti na trokut. Možda samo ja nemam sreće jer imam pelene iz loše serije?

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ja sam tetra pelene kupovala u TL i prošle su pranja i pranja - koristila sam ih za inserte u pocketicama, i definitivno su super. probala sam 3 ili 4 vrste tetrih i ove su no 1.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam ih kupila u Merkatorovoj robnoj kući u Velikoj Gorici i tamo su mi se činile najpovoljnije ( s obzirom da sam kupila 4 paketa debelih i 2 paketa tankih jer koristimo ih za povremeno prematanje, brisanje nakon kupanja, jela i sve što može zatrebati).

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vidjela sam neki dan zgodne u DMu, pola paketa je nježno zelene boje a pola bijele. Isto tako u TL ima kombiniranih šarenih sa bijelim - preslatke su..

I meni su ove iz TLa najčvršće i najizdržljivije, ali iz DMa su mi bile nježnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •