-
gdje kupiti??????????
drage moje, evo ja sam tek u 34 tj. t. i pomalo razmišljam o platnenim pelenama, zanima me gdje (najpovoljnije) kupiti pl.pelene Ivo Lola Ribar, firma koja ima sjedište navodno u Karlovcu, molim za pomoć, hvala.
Nebi bilo loše znati da li ima boljih od navedenih, mislim na ove klasične; pusa svima
-
DM; Adax u MAximirskoj, vjerojatno svi dućani sa dječijom opremom, onaj dućan na remizi u Dubravi kraj pošte dolje
-
Ja osobno mislim da su tosamine tetra pelene bolje.
Imam iz dm-a hrpu tetri i niti jedna se ne da složiti na trokut tako da su loše za povijanje. Imam tosamine krpice od tetra platna 40x40 cm i one se uredno mogu presaviti i složiti u trokut. Tosamine pelene na žalost nemam, ali mislim da su bolje jer su i krpice bolje.
-
Cure hvala, još samo pitanje, gdje kupiti te Tosamine, da li je to slovenski proizvođač, pa možda u Brežicama????? hvala
-
Osoblje foruma
tosama je slovenski proizvod.
-
Ove od lole ribara sam ti ja vidjela i u dioni
-
Od tosame se zovu se 'to.to tetra pelene' i mogu se naručiti u apoteci. To je skuplja varijanta- ne znam koliko košta. A u web shopu Baby centra vidim da je cijena za 10 pelena 17,5 eura. Od lole ribara su jeftinije. Možda da probaš sa lola ribarom jednim paketom da li se mogu saviti na trokut. Možda samo ja nemam sreće jer imam pelene iz loše serije?
-
ja sam tetra pelene kupovala u TL i prošle su pranja i pranja - koristila sam ih za inserte u pocketicama, i definitivno su super. probala sam 3 ili 4 vrste tetrih i ove su no 1.
-
Ja sam ih kupila u Merkatorovoj robnoj kući u Velikoj Gorici i tamo su mi se činile najpovoljnije ( s obzirom da sam kupila 4 paketa debelih i 2 paketa tankih jer koristimo ih za povremeno prematanje, brisanje nakon kupanja, jela i sve što može zatrebati).
-
Vidjela sam neki dan zgodne u DMu, pola paketa je nježno zelene boje a pola bijele. Isto tako u TL ima kombiniranih šarenih sa bijelim - preslatke su..
I meni su ove iz TLa najčvršće i najizdržljivije, ali iz DMa su mi bile nježnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma