Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Puknuta arkada

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Puknuta arkada

Bok cure , evo molim Vas za malo savjeta i dobrih vibri.
    Sinoć se moj malac igrao u boravku , popiknuo se i lupio glavom u ormar, pukla mu je arkada ( cca 1 cm) , odmah smo mu stavili hladni oblog i zaustavili krvarenje ( nije jako isla krv , ali dovoljno da sam i još danas pod šokom)zaspao je bez problema i spavao cijelu noć (jednom se probudio , što je inače normalno kod nas ) , ujutro se probudio i kao da ništa nije bilo , veseli je i aktivan kao svako jutro , skače , trči , brblja , normalno jede , ranica se zasušila, nije ništa nabubreno , jedino je malo roskasto oko ranice.
    Molim Vas za savjete , dali da odemo kod dr?
    Dali da mu to s nečim mažem?
    Koje mogu posljedice biti?
    Uz sve to , bratić me zove u 7 ujutro da mu je žena rodila carskim rezom , mala je bila sva plava i sada je na intenzivnoj.
    Užasno sam nemirna , sva drhtim , želudac me stišče, van sebe sam.
    Molim Vas za malo pomoći.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja I je prošlo ljeto pala na betonski rub. isto tak smo napravili ko ti, stavili još flaster preko noći, jel je ranica curkala. drugi dan skinuli flaster, sve je bilo zatvoreno i ok. nismo nikud išli i ničim mazali jel je blizu oka. sve je super zaraslo. ima mali ožiljak u obrvi (kao i mama, jel je bila isto mali vražičak ) i to je to.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Malo mi je ipak lakše , jer vidim da nisam jedina kojoj se to desilo, ali ako če biti na mene , onda sam nadrapala .
    hvala ti puno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno zdravlje

Nazovi pedicu i pitj je što napraviti :/ .Biti ćeš puno mirnija

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bok curke , evo mali je ok , ranica se smanjuje,nema nikakvih oteklina ,niti podljeva , normalno funkcionira i dalje divlja po starom.
    Znam da ovo ne spada u ovu temu ,ali sada strahujem od daljnih ozljeda, jer on je toliko hiperaktivan u zadnje vrijeme i neznam kako da ga nečim zainteresiram,
    samo se penje ,skače i trči po cijelom stanu i upoče ne gleda kuda ide.
    Jak je kao bik , jučer je tresao kinderbet i malo je falilo da ga ne baci na sebe , za ne povjerovati , a ima samo 14,5 mj.
    Ujutro odlazim na posao s grčom u želucu , jer vidim da mu svakakve gluposti padaju na pamet.Iz dana u dan sve je divlji.

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo nedavno šivali bradu a kad se u igri rana ponovo otvorila (nakon vađenja šavova) prekasno smo išli na kontrolu jer se svaka rana može tretirati max 6 sati nakon povrede (rekli u Klaićevoj) tako da nešto poput šivanja ne možeš više napraviti.
    ja sam nabavila kremu od arnike (Weleda) kojom mažeš ranu da brže zacijeli, potpuno je prirodna.
    sretno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Maxi , hvala na preporuci kreme , kupit ču pa isprobati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •