-
Vodene kozice i bebica
Jučer je moj cvrčak koji ima dva mjeseca došao u kontakt s dječakom u čijem vrtiću ima puno slučajeva vodenih kozica. Dječak nije zaražen, ali mene je strah. Ima li koja od bebica da je bila u kontaktu s virusom? Na što da obratim pažnju?
-
-
Osoblje foruma
Ako dječak nije bio zaražen i nije bio u inkubaciji(3-4dana) prije izbijanja plikova ne postoji mogučnost da beba dobije kozice.
-
Curica od poznanice ima oko 3 mj. i prebolila je kozice bez problema. Imala je manje plikova i manje problema od sestre koja ima 4 godine.
-
Re: Vodene kozice i bebica
Petnaestak dana nakon prvog pregleda kod pedijatra, malecka je imala mjesec dana, ja dobijem vodene kozice ....... i bebica naravno od mene nakon nekih dva tjedna. Tada sam zvala zaraznu u rekli su mi : samo mirno i staloženo, pratiti bebino stanje, ukoliko nema promjena u ponašanju i nekih odstupanja (temperatura i sl.) samo gurati dalje, pa će proći ...... I tako je i bilo, prvih par dana malecka je imala samo par piknica, onda se cijela istočkala ..... ali temperaturu nije imala, stalno smo sikili ..... prošlo u roku tjedan dana.
-
Re: Vodene kozice i bebica
Petnaestak dana nakon prvog pregleda kod pedijatra, malecka je imala mjesec dana, ja dobijem vodene kozice ....... i bebica naravno od mene nakon nekih dva tjedna. Tada sam zvala zaraznu u rekli su mi : samo mirno i staloženo, pratiti bebino stanje, ukoliko nema promjena u ponašanju i nekih odstupanja (temperatura i sl.) samo gurati dalje, pa će proći ...... I tako je i bilo, prvih par dana malecka je imala samo par piknica, onda se cijela istočkala ..... ali temperaturu nije imala, stalno smo sikili ..... prošlo u roku tjedan dana.
-
Ma možda bez veze paničarim ali stvarno sam se uplašila znajući kako to kod bebica zna biti opasno. Vidjet ću hoće li se dječak ovih dana razboljeti ako da jurim liječniku
-
Ha, moja draga pedijatrica mi je na samo spomen kozica rekla da se slučajno ne pojavljujem
tako da sam fakat bila zabrinuta, ali me poziv u Zaraznu umirio ..... i nekako je sve prošlo. Ako se desi, samo treba paziti na opće stanje djeteta, da li jede, kaka, spava normalno i sve će biti ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma