Drage moje,
nemojte se smijati, ali ja nisam sigurna u kojem tjednu pocinje 9 mjesec? Jel u 36?
Svi nesto kazu kada udjes u 9ti mozes se poroditi svaki cas. Ja sam u 33 pa me zanima koliko jos imam do 9tog.
Drage moje,
nemojte se smijati, ali ja nisam sigurna u kojem tjednu pocinje 9 mjesec? Jel u 36?
Svi nesto kazu kada udjes u 9ti mozes se poroditi svaki cas. Ja sam u 33 pa me zanima koliko jos imam do 9tog.
trudnoća u principu traje 38 - 42 tjedana
I da...u 36. tj. se ulaziš u deveti mjesec
Ali zašto brineš...ti najbolje znaš kad bi trebala roditi.
A ni beba neće vani bez tvog znanja....
Opusti se i uživaj.
Deveti misec je najbolji...
Ah...to slatko odbrojavanje...
Ne slušaj ljude...slušaj sebe i bebicu![]()
Hvala puno Jadranka.
Ima da se opustim, uzivam i cekam svog bebaca :D .
eto vidiš![]()
voljela bi da i ja tako se osjecam...meni je ovo najgore cekanje i odbrojavanje...nevolim 9mj
uh a tek dosadni ljudi s pitanjima "pa kaj cekas?"vero prvotno napisa
![]()
![]()
bebano moj ti je savjer da lazes kada ljudi pitaju, kada i udjes u 9. mjesec ti reci da si usla tek u 8.iskustvo ovdje progovara vjeruj mi
![]()
onda će dobit, ajmeee kolka si, a trebaš još cijeli jedan mjesec izgurati :shock:Marsupilami prvotno napisa
![]()
![]()
meni je najbolje pitanje
Kaj si još uvijek u komadu????
Ne mislim si kaj ne vidiš da sam u dva dijela...![]()
Pa trbuh ti ovak stoji,pa onak,pa imaš veliki trbuh,pa neko veli nemaš ga uopće...pa me analiziraju ko neku žabu na pokusima...
![]()
gagojako si me nasmijala - a stvarno nam je svim tako
ne znam za vas, al evo ja sam prije par dana ušla u 9i mjesec i ne mogu dočekati kraj! ne mogu APSOLUTNO VIŠE NIŠTA sa sobom, a kamoli sa MMnema spavanja, čišćenja, ležanja, sjedenja, stajanja, ništa... za sve mi treba pomoć. uf, ne znam jel vama svima to slatko iščekivanje, ali meni je već polako dosta...
![]()
ja ušla u 9. mj. i baš mi je super. Osmi mi je bio baš težak. Sva sam bila troma, a sad sam dobila neku novu energiju. Baš se dobro osjećam... U jednu ruku jedva čekam bebicu, a u drugu bi bila još trudna...tak da se zapravo ne žurim nikud. 8) A što se tiče komentara...ja sam tak sretna trudnica da svima s veseljem na sve odgovaram....sigurno ću u 2. trudnoći bit manje raspoložena za to![]()