-
potrebna mala pomoc
Drage moje trudnice, mame i mame to be,
imam jedno pitanje za vas koje me bas muci. Naime, u 39 sedmici sam trudnoce (trudnoca mi je protekla uredno, bebica zdrava, vec ima 3,600, udebljala sam se 12 kila itd.) i prosle sedice sam uradila standardne nalaze krvi i urina. No, pojavilo mi se da imam 125 leukocita u urinu! (trebalo bi da ih bude 0). Nalaz sam ponovila i opet ista stvar. Doktor koji mi vodi trudnocu nije u gradu...doci ce tek u nedelju...a mene izjeda iscekivanje. Ima li neko slicno iskustvo? Ili ideju sta bi moglo biti? Bas sam se zabrinula...hvala :/
-
Da li mozda otices u zadnje vrijeme?
Koliko mokris dnevno?
Imas li mozda kakvu gljivicnu infekciju? (one znaju kontaminirati urin i dati povisenu vrijednost leukocita)
Ja bih otisla kod privatnika ili u bolnicu na pregled.
Toliko poviseni leukociti ne upucuju na nista dobro :/
-
Oticem malo, ali mi se cini normalnim jer sam pred samim krajem trudnoce. I mokrim 6 do 7 puta, ali opet...trudna sam, pa je i to nekako normalno. E, sada...gljivicna infekcija...iscjedak mi jeste pojacan u posljednja tri dana...Ali, u pravu si, odoh ja sutra ipak kod drugog doktora...hvala
-
trebala bi otići u bolnicu ili barem kod svog porodičnog ljekara-da se ne sikiraš bezveze.
meni je jednom internista rekao da je opasno ako u urinu ima dosta bjelančevin, ako je kreatin. visok i još nešto treće
ne sjećam se šta, a da leukociti i sedimentacija nisu pokazatelj ničega alarmantnog bar što se tiče bubrega. nemoj se plašiti, trudnoća ti je završena a ako bude bilo potrebe doktori će to sanirati sa antibioticima bez opasnosti po bebu-jer beba je već velika i ništa joj ne smeta.
-
evo dok čekaš na pregled - meni su leukociti bili u urinu malo povišeni zbog iscjedka iz rodnice - imala sam gljivičnu infekciju koje se nikako nisam uspjevala riješiti do poroda, ne pamtim koliko sam vaginaleta stavila u tih 9 mjeseci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma