-
suzi nam oko i bubini smo..
da suzi nam oko vec 4 dana!popodne idemo doktoru jer nismo dobili na vagi,jer imamo temp.37.7,jer nam je sluzava kakica,jer neznamo sta bi vise..
-
za oko-kamilica,to smo i znali
za kakicu-to je ok,to nismo znali :/
za temp.-to je normalno,mi mislimo da nije
za malu tezinu(imamo 4.5 kg i 2 mj a rodili se sa 3710)-nadohrana u kombinaciji s dojenjem :/
Cure jako sam zalosna!Uprkos svim mojim nastojanjima da dojim i samo dojim izgleda da je malo..Ona place i neprestaje,doji i po 45 min svako drugi sat :? i nakon 3 tjedna dobila samo 70gr :shock:
Placuci sam otisla od dr.Sve dajem od sebe a ona je samo u duzinu narasla 4cm,trebala bi imat navodno oko 6kg...
Mislite li da ima neke sanse da NEodbaci siku,kad proba flasicu?Dr kaze da probam samo neko vrijeme sa zamjenom(dohranom) 10-tak dana pa da nastavimo samo dojenje..Ali da flasicu nudim nakon svakog podoja iz obe sike..Imate li mi sto reci?toplu rijec?
-
-
ajoj...nadam se da cete uspjet sa dojenjem..za utjehu, imama ja dvije frendice koje uspjesno kombiniraju dojenje i flasicu i sve pet, bebice uredno cicaju..
mislim na vas i javit cu se koji dan ( trenutno sam uzasno u guzvi)
-
Nemoj se bedirati, ja sam s prvim godinu dana dojila (obje cike u jednom dojenju) i poslije davala flašicu s adaptiranim. S drugim sam uspjela izbaciti adaptirano, ali tek negdje s 2 mjeseca. Prihvati tu sugestiju o dodavanju adaptiranog da beba ojača, i poradi na tehnici dojenja (prihvat dojke, kompresija - pročačkaj po podforumu o dojenju i portalu), izdajaj se nakon podoja... ako vidiš da se proizvodnja povećala polako ukidaš adaptirano, ali vrlo polako. Ja ti ne znam točno reći dinamiku toga, ali imaš pod naslovima Relaktacija na forumu, možda i portalu.
-
Hvala ti Mamazika upravo tako i ja razmisljam..al me zanimalo kak to druge mame hrane svoju djecu..i to bez adaptiranog???U cemu je fora?U bolnici su me pohvalili za tehnike dojenja i ispravan "hvat"bradavice i fino je dobila u prva 2 tj cak vise nego normalno,pol kg zar to nije dokaz da nam dojenje super ide???Sta je sad odjednom?Sumnjali su da ima infekciju ali nalaz krvi nije pokazao nista..Nikom nije jasno sta se dogadja..MM najbolje zna koliko se zrtvujem za dojenje..kako su izostali rezultati?Sto sam ja vise dojila,ona je vise plakala..ja neispavana,umorna,(sise mi ko prazne vrecice,napune se tek preko noci),nervozna sto je nicim nemogu utjesit..Mozda taj iscrpljujuci krug i je rezultirao niskokaloricnim mlijekom?
-
Bilo bi bolje da cijela diskusija koja se tiče dojenja ide na tom podforumu. Pokušat ću kopirati ove postove koji se tiču dojenja na početak tvog posta tamo a ovaj zaključavam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma