Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: DV MAKSIMIR, DV ČIGRA

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno DV MAKSIMIR, DV ČIGRA

pozdrav svima!

već duže pratim ovaj forum i prezadovoljna sam informacijama koje sam ovdje prikupila. :D
    trenutno sam, kao vjerojatno i većina roditelja dvo i pol godišnjaka zaokupljena prikupljanjem što više informacija vezano za upis u vrtić i zato i otvaram ovu temu.
    dakle, najljubaznije bi molila sve mame i tate koje imaju bilo kakve informacije-pozitivne i negativne- o državnom dječjem vrtiću Maksimir kao i o privatnom Čigra jer se dvoumimo između ova dva te bi mi svaka informacija i višeeee nego dobro došla.
    unaprijed se svima zahvaljujem!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja su djeca isla u dv maksimir. bila sam uglavnom zadovoljna. puno ovosi o tetama. u jaslicama smo imali srece sa sjajnim tetama, kasnije sa starijim sinom takodjer, a s mladjim bas ne pa smo promijenili vrtic. no nisu tete bile jedini razlog.

ravnateljica je malo sirova, dio racunovodstva takodjer, odnenadvno je nova glavna sestra koja je otvorena za roditeljske sugestije i zasad se trudi...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, a ovaj privatni ne znam detaljno, samo sam cula da se tete cesto mijenjaju i da uglavnom sluzi za cekanje mjesta u drzavnom vrticu. poznam malo roditelja cija su djeca isla tamo i od tih koje znam nitko nije bio odusevljen, dapace.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ivana, hvala ti puno na odgovoru! :D
    svaka informacija, savjet, iskustvo mi jako puno znači.
    da li su tvoji klinci išli u centralni objekt u Aleji A.Augustinčića ili pak u područni na Ravnice? koji se tebi čini bolji?
    i da li uopće možeš birati gdje bi željela da ti djeca idu ili te oni stave gdje ima mjesta?
    na sto muka smo....
    što se Čigre tiče, na listi čekanja smo, za sada su puni za 9.-i mjesec ali kažu da se situacija može promijeniti.
    Prednost mi je definitivno manji broj djece u grupi-15-ak, ali moram priznati da mi se prostor nije svidio-jedna veeelika prostorija, podijeljena na 2,3 manje, a duž cijele te velike prostorije je staklo-čini mi se da čim počnu vrućine mora biti jako neugodno za boraviti unutra.

molim vas cure ako još netko ima bilo kakvo iskustvo, savjet vezano za ova dva vrtića......

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

E da Ivana, zaboravila sam te pitati da mi ukoliko možeš molim te napišeš sa čime to roditelji u Čigri nisu bili zadovoljni- čestim mijenjanjem teta koje si spomenula ili....
    thanks!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kazem ti da ne znam nista novijeg datuma, i ne znam detalje, ali bilo je prigovora da je hrana jako losa, i da djeca uopce ne izlaze na zrak... i da se tete cesto mijenjaju. tebi to mozda ne zvuci lose, ali vjeruj mi, mijenjanje teta je strasno taman se dijete navikne na jednu, pa stize nova, pa dok ta 'sjedne', ode ona prva, i tak....

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno čigra

moji su išli u Čigru,nismo bili baš zadovoljni s hranom,a i tete,svaki put druga,jedna mi nije znala reći dali će ostati raditi niti koja je funkcija njena tamo jer je još školi?! :shock: Tak da smo pobjegli

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Joj petraa pa to je fakat koma!!!
    koliko sam imala prilike vidjeti jelovnik ne čini mi se toliko loš, vjerojatno su to korigirali od perioda kad su tvoja djeca išla tamo.
    ali ovo sa tetama zvuči stvarno koma...
    vi ste bili u Radauševoj?kaj ti veliš na taj prostor?
    meni nikako nije "sjeo."

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa ne sviđa mi se baš,sve mi je nekako jedno na drugom,ne izgleda mi bajno,imam dojam da uopće nema zraka,to bi ja doživjela kao nužno zlo,ako se baš mora,a nema gdje i privremeno ,nikako trajna solucija.A koja je sad cijena?Nedavno sam s prijateljicom bila tamo a ona je odmah odustala pa nisam čula cijenu

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

E, baš to što kažeš-imam dojam da nema zraka i sve je nekako nagurano i stisnuto.
    cijena je sada 1400 kuna (u to su uključene aktivnosti tipa engleski, sport) što naravno nikako nije malo, ali sam spremna dati toliko ukoliko procijenim da su zadovoljeni neki moji kriteriji koje smatram bitnima da bi mi dijete negdje boravilo 8, 9 sati, a sve mi se više čini da to u ovom slučaju nažalost nije tako....

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj malac ide u centralni objekt DV Maksimir u običnu grupu, frendičin mali ide u mješovitu englesku, a frendova curica u onaj drugi objekt i svi smo ugl. zadovoljni.

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo zasad zadovoljni s Čigrom...

Nisam primijetila ništa od gore navedenog :?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

EJ itimita,

da li tvoje dijete ide u Radauševu?
    kako si zadovoljna sa onim prostorom?meni se čini dosta tijesno i načičkano...da li ih redovito vode van?
    moja curica će u 9-om mjesecu imati 2 god i 10 mj i koliko sam skužila bila bi u mješovitoj vrtićkoj grupi.
    molim te reci kakve su tete???kakav je generalno odnos/pristup prema djeci?to mi je najvažnije.
    i još nešto-mi smo na listi čekanja za 9-i mjesec, za sad je ta grupa puna.
    kakvo je tvoje iskustvo sa upisom-jeste i vi bili na čekanju ili su vas odmah primili?
    drago mi je čuti pozitivna iskustva i to iz prve ruke!!!

titimita avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Da, moje dijete ide u Radauševu, u jaslice. Prostor mi se čini dovoljno velik za 15 djece, dok sam bila s malom na prilagodbi, činilo mi se sasvim u redu, djeca se dobro snalaze iako se čini usko za nas velike.
    Vidjela sam da imaju klimu, tako da im neće biti ni vruće ni zagušljivo po ljeti.
    Idu van svaki dan ako nije kiša od 10 i 30 do 11 i 30 otprilike.
    Tete su super, bar ove s kojima ja imam posla. Pristup je, kako da kažem, baby friendly, dakle, nema ignoriranja djeteta i plača, sve se rješava razgovorom, djeca su zadovoljna.
    Eto toliko ukratko.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •