Na sto sam muka ljudi moji! U 9.mj. punimo 2,5.g. i morali bismo krenuti ili u jaslice ili u vrtić. Kako se skidamo pelena, jedemo sami i sl., a iznad svega se je lakše upisati u vrtić nego u jaslice nadala sam se da će nas primiti u vrtić. Danas sam zvala skoro sve vrtiće po Splitu i kažu djete koje ne napuni 3.g. do 01.10. mora u jaslice.... Moj se rodio u trećem i kažu "rodio" se u nezgodno vrijeme.... Meni se činilo da sam rodila baš u pravo vrijeme of course! Mislim da ni privatni ne primaju sa 2,5.g. u vrtić.. Ima li tko iskustva? PLEASE...

Odgovori s citatom

čak sam dobila dozvolu za obilazak i to s djetetom :shock: Ma sve ok! Ali stvarno je strašno kako za svakog vraga moraju raditi veze i poznanstva.... Ja se sramim
Zbilja nisam faca koja tako funkcionira malo sam stvari u životu, ali zbilja na prste jedne ruke(i još bi ostalo masu mista) mogu nabrojiti stvari koje sam rješila priko veze... Čak ni jedan posao, nedaj bože faks ili neke puno manje stvari........... I ovo mi je strašno. Zbilja ne mogu pret u uho i baš super moj se upisa... Ovo se treba promjeniti... Doduše neznam kako. Na Forumu kluba trudnica Split su pokrenuli nekakvu inicijativu!