Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: S vrticem na bazen (pripreme)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno S vrticem na bazen (pripreme)

Moja 4,5-godisnjakinja ide sutra sa vrtickom grupom na bazen. Pod uvjetom da sutra dodju svi u vrtic, na bazenu ce ih biti max. 20 + njihove dvije tete + 2 trenera plivanja.

E od proslog ljeta pliva bez pomagala, i bojim se da bi se mogla 'usudjivati' na izvadjanje raznih ludorija vise od ostale djece, a taj bazen ne pozna (to je gradski bazen, nama se inace ne svidja pa zimi radije plivamo u bazenu hotela gdje imamo i wellness i sl. komocije).

Odmah ispred djecjeg bazena (dubina 80 cm) su tribine, tamo se pustaju stvari, a WC-i i presvlacione su na drugom kraju, no posto ce bazen biti otvoren samo za njihovu grupu sutra ujutro, pretpostavljam da ce ih presvlaciti na tribinama i da ce se uglavnom zadrzavati bas oko tog djecjeg bazena.

Pitanje: da odem danas (dan ranije) s njom navecer na plivanje, da se upozna sa 'terenom'?
    Ili bi ju to moglo dodatno poticati na ludorije sutra, jer se nece osjecati u nepoznatom prostoru?

Znam, sve je od djeteta do djeteta, no moja je prilicno slobodna u vodi...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I odvedi je da se upozna s novim okruženjem, bit će sigurnija, a napomeni i voditeljici ili treneru na povećanu pažnju, nemože škoditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •