-
carski rez i velika dioptrija
Prvo nadam se da sam to na dobro mjesto smjestila
Moja sestrična u Zagrebu spada pod Petrovu. Ima veliku dioptriju i nakon prvog poroda joj se odvojila zjenica (ablacio retina) i morala je na operaciju. Na jedno oko ništa ne vidi a na drugo jako malo. Krivi su doktori jer je trebala ići na carski ali oni nisu htjeli. To je bilo prije sedam godina. Ona nije znala koliko drastičan za nju može biti vaginalni porod.
Ove je godine opet ostala trudna i naoružala se svom mogućom dokumentacijom od svog oftalmologa da nikako nesmije roditi normalno već da mora na carski rez. Odgovor u petrovoj je bio da ne može kako bi ona htjela :shock: jer na carski se ide samo ako postoji opasnost za majku ili dijete. Mislim ne kužim, to što ona može ostati slijepa je valjda kao njen problem. :shock: Krenulo je traženje veze pa da možda tako dođe do carskog. Što je dosta teško išlo. Možda je trebala dati nekom nešto u koverti?
Uglavno vodenjak je puko nekih mjesec dana ranije i na sreću je preko veze sa zivkanjem u toj noći uspijela da ide na carski. I sve je dobro prošlo. :D Barem nije trebala koverta. Ali što sa brigom i nerviranjem kroz koje je prošla?
Što mislite o tome?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma