Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ureaplasma

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Ureaplasma

Pomagajte!!!!
    Kako sam već pisala, dijete mi je umrlo 5 dana prije termina poroda i sad smo na pretragama pred novu trudnoću.. Svi nalazi su super, osim da mi je pronađena bakterija ureaplasma urealyticum. Liječnik nam je propisao eritromicin ( i meni i MM) i on je optimističan. Sve je to ok, ali mene je strah da mi se bakterija ne vrati u trudnoći. Kolike su šanse da se to desi :? ?????

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

To je uobičajena trepija za ureaplasmu. Nakon terapije napraviš kontrolne briseve i ako bakterije nema, nema razloga ni za paniku. U krajnjoj linji može se lječiti i u trudnoći, iako ju je svakako bolje istrijebiti prije jer može uzrokovati spontane pobačaje.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam imala uucum u trudnoći. možeš zamsiliti koliko sam paničarila.
    pila sam ogavni eritromicin (i mm) i sve je bilo ok.
    ajde bolje ti je što si sad saznala za bakteriju pa ćeš se izlječiti prije trudnoće.
    držim fige!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Vodenjak, odradi antibiotik i ponovi nalaz. Zašto bi se vratila beštija? Bježat će ona od tebe ko od domestosa

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Zvrk prvotno napisa
    Bježat će ona od tebe ko od domestosa
    Joj, ja se naprosto nadam da će biti tako. Puno čitam o svemu, pa se isprepadam, ali kad vidim koliko ima dragih ljudi na ovom forumu koji ti pružaju potporu, odmah mi je lakše. Puno hvala svima....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •