Ovak,zvala sam u 19 sati pedijatricu i ona mi je rekla da malu tuširam i da joj u 20 sati mogu opet dati nešto za skidanje temp.
Do sada sam ju tuširala cijelo vrijeme,temperatura je konstantno 39.6.Mislim da je ovaj toplomjer ok,nikakav drugi ni nemam :/
Sad sam joj dala opet Eferalgan šumeću tbl.
Noćas se malena žalila da ju boli trbuh s desne strane,ujutro je imala jednom proljev,ali ne vodenasti.Nakon toga ju trbuh više nije bolio.Povratila je dva puta također ujutro,nakon toga nema više ni proljeva,ni povraćanja.
Doktorica mi je prek telefona rekla da joj se tijekom popodneva javilo puno djece sa sličnim simptomima i da ona sumnja na salmonelu,međutim moja Rea više nema probavnih tegoba,pa smo to odbacile.Mada,ja sam joj dala bočicu Prolife-a(probiotika),jel moguće da je ta jedna bočica riješila probavne tegobe?Prolife mi je preporučila pedijatrica da se malenoj oporavi sluznica crijeva,jer smo do prije tri dana bili na antibiotiku zbog angine i danas ovo.
Namjeravma joj Prolife davati i narednih dana dok ne potrošimo svih sedam bočica.Malena dosta pije,al od jučer niš nije jela.
Uglavnom,doktorica je rekla da kod malene nema straha od konvulzija i da joj nemre niš strašnoga biti,a ak ne srušimo temperaturu do jutra da dođemo k njoj prekontrolirati leukocite.
Alex šta ti kažeš na ovo sve,jel to ok?
E da,nisam joj davala Voltaren,jer ga se bojim,naime čula sam od nekih mama da je djeci znala temperatura pasti na 35,a to,čini mi se je gore nego 39.
Cure,hvala na savjetima