dobila nove grudi za 12.rođendan
estetske plastične operacije kod djece- za ili protiv?
postoji li "siva zona"?
dobila nove grudi za 12.rođendan
estetske plastične operacije kod djece- za ili protiv?
postoji li "siva zona"?
definitivno protiv pogotovo ovakve
jedino sto moze to su rekonstrukciske operacije tj ispravljanje urodenih malformacija
meni je to užasno, pa mala se još nije počela ni razvijati kako treba(mislim na grudi).
A i mama mi se čini sva umjetna :/
Ja sam definitivno protiv, osim kad je u pitanju npr.klempavo uho il slično ali ovo :shock:
potpisujem malog karla. pa dijete se još nije ni razvilo, a i mama izgleda kao blaža verzija one ludače žene-mačke.
Mama je imala preko 50 estetskih korekcija, od toga 12 samo na grudima. Izgooglaj njene fotke i sve će ti biti jasnomali karlo prvotno napisa
Ali za nju me je baš briga dokle god ne prenosi svoje komplekse na dete - a to upravo radi.
Inače, kaže da je mala od šeste godine manekenka. Eto zbog takvih situacija poludim kad čujem za agencije za male modele, izbore za missice i mistere u vrtićkom i školskom uzrastu i slične gluposti
da , čekat će do 16 godina , i onda ih operirati![]()
kako ona uopće zna kakve će joj grudi biti za 4 godine ?
Da sigurno postoji razlog za poboljsavanje grudi kod 16-godisnjakinje![]()
.
a možda je mama mudra i zna da se svašta može desiti u 4 godine
ma prestrašno, ali iskreno ne iznenađuje me to previše
danas stvarno ima na svijetu svakakvih ljudi![]()
od roditeljske gluposti me moze samo jos vise naljutiti glupost profesionalaca koji su spremni izvesti takvu operaciju, ako je rod. vec zabludio (a to nekako dodje u opis radnog mjesta) gdje je onda etika, profesionalnost, zdrav razum...pl.kirurga?
vjerojatno ju je odvela kod tog svog kirurga koji je i njoj samoj napravio već 50 operacija, a pritom ga sigurno nije vodila etika i profesionalnost.flower prvotno napisa
da se osvrnem na onaj topic o jabukama bježalicama,
ova malena očito nije pala daleko od roditeljskog stabla,
a mislite li da je kraj takvog utjecaja majke uopće postojala mogućnost da se desi suprotno?
Ja ne znam jel se o ovome uopce isplati gubit vrijeme i raspravljat :/
Jadna mala :/
majka je svojim primjerom pokazala da su joj takve operacije o.k. (makar je meni grozna), ne može se drugo niti očekivati od male
da , da... mudrost joj curi iz ušijuLutonjica prvotno napisa
kad je i u novine dala priču....