-
Stav jaslica prema pp
Oporstite ako mi je negdje promaknuo topic na ovu temu.
Nas slijedi upis u jaslice,mi smo ppelenasi.Nije jos 100% ali izgleda da necemo moci koristiti pp u jaslicama.Na portalu postoji tekst na ovu temu, ali meni trebaju vasa iskustva.Zanima me kako ste reagirale ako ste se nasle u ovakvoj situaciji i kako ste mozda ipak dogovorile suradnju jaslice -pp.
Situacija nam je jos specifnija jer nam baka radi u tom vrticu.
Inace ja sam,barem do sad,mislila da cu jednostavno otici u drugi vrtic ako nas ne prime s pp,ali mislim da kuzite moju situaciju i sta bi takav moj postupak mogao pokrenuti.
Inace nama su pp zakon,nikad nikakvih problema,cak sam ih i sama sivala,uglavnom super iskustvo.Ne mogu si zamisliti da sad krenem mimo svojih uvjerenja.
Još uvijek se jako nadam uspjesnom dogovoru s jaslicama
Nisam sigurna da li bi bio prikladniji pdf izazovi roditeljstva?
-
tetama sam objasnila i pokazala korištenje pelena, rekla da mališa ima reakciju na jednokratne (tuo sam malo muljala) i da smije samo platnene.
nitko se nije bunio, naprotiv, jedna teta se oduševila i pokazivala ih okolo...
-
objasnila sam da mi se jednokratne nesviđaju i da mi smrde, te da sam se odlučila za prirodnu opciju. donosila sam samo pocketice ili aio za presvlačenje a ujutro sam znala obuć i fitted s coverom. zamolila sam da samo stolicu istresu u smeće ili wc i pelene si stavljale u vrećicu. nije bilo problema, ni kukanja, dapače. samo su me upozorile da moram paziti da svaki dan ima bar 3 pelene čiste.
-
Tete koje znam iz tog vrtica privat isto su bile odusevljene.
Ma ja sam spremna sve napravit,npr. kupiti kantu za cuvanje i sta god jos treba.
Da to je i meni adut u rukavu- zdravstveni razlog 8) .
-
e, da. kao i snoopy...
ujutro fitted s coverom, a za tete samo FB i HH. uvijek sam stavljala predložak/papirić da lakše skinu stolicu. imala sam i vrećicu za pelene u koju su stavljali prljave.
donosila sam 4 pelene, a koristili su 2-3, kako koji dan..
-
Hvala vam na savjetima,inace nemam puno aio pelena,ali nema frke nabavit cemo ih da tetama bude jednostavnije(ako bude pitanja kompliciranosti presvlacenja).
Da li postoji itko kome nisu dopustili koristenje pp?
-
-
Ma nabavim ja i papirice(kod kuce ih koristim ponekad,kad idemo van,a pokusavamo i bezpelenaske savjete barem za kakanje
).
-
-
Ovo predzadnje (topic)mi je trebalo ali mi je promaklo,hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma