molim vas ako netko zna gdje se može sa uputnicom kod logopeda osim suvaga?tamo se čeka i čeka.
molim vas ako netko zna gdje se može sa uputnicom kod logopeda osim suvaga?tamo se čeka i čeka.
ja ne znam, ali mi se cini da spominjali neke pod temu 'Suvag'...pa ti preporucujem tamo pogledati
Mi smo išli na ERF kod Britanca, imaju prostorije u školi za gluhu i nagluhu djecu. Ne treba uputnica, samo ih nazoveš i dogovoriš pregled (50 kn), a svaka terapija se plaća 30 kn.
deva, jel mi možeš dati broj telefona.kaj je to privatno?
NIje privatno ali se plaća, ne znam koliko ćeš čekati logopeda ali ja dijagnostiku čekam već četiri mjeseca :/
Probaj nazvati 4596-870 pa će te uputiti dalje.
Deva, jesi mislila na ovo:
Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta
Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Ilica 83
Tel.: 01 3908 900, Faks: 01 3908 901
RADNO VRIJEME:
ponedjeljak i četvrtak od 15:00 do 19:00 sati
utorak, srijeda i petak od 09:00 do 13:00 sati
web stranica centra:
www.centar.erf.hr
Na stranicama ERF-a nalaze se i kontakt za druge ustanove http://www.erf.hr/Ustanove.html
da,zvali smo suvag i rekli su da je sve popunjeno i da se tek naručuje krajem 5 mjeseca za 9 mjesec.to mi je predugo čekati. hvala vam na pomoći.
Klaiceva, mi smo na prvi pregled cekali cca 3 tjedna.
To je zgrada iza glavne zgrade, tj. kada se dodje pred glavni ulaz onda se skrene na onu stazicu i ode iza te glavne zgrade.
Na samom kraju je niska zgradica, jako lijepo uredjen prostor, imaju logopede i defektologe, rade grupnu terapiju i individualnu, djecu s usporenim govorno jezicnim razvojem pripremaju za skolu itd.![]()
marsupilami, jel mi treba uputnica za klaićevu?
i još nešto,ako imaš direktni broj telefona.tnx
Nazalost nemam direktan broj, ja sam uvijek zvala preko centrale i trazila logopeda.
Uputnica ti treba, a najbolje ih je prvo nazvati i pitati sto i kako to kod njih ide.![]()
hvala ti marsupilami,naručeni smo za mjesec dana.
Da, to je to.Deva, jesi mislila na ovo:
Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta
Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Ilica 83
Tel.: 01 3908 900, Faks: 01 3908 901
RADNO VRIJEME:
ponedjeljak i četvrtak od 15:00 do 19:00 sati
utorak, srijeda i petak od 09:00 do 13:00 sati
Na dijagnostiku se čeka, ali terapija relativno brzo počne.
D je skoro gotova (još dva tri dolaska), ali H tek slijedi za godinu i kusur.![]()