Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: šokirana sam

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno šokirana sam

jučer se mi vozimo zagrabačkom ulicom(mislim da se tako zove, tamo kod hotela viena) i idu kćer možda mala ima 4god, sigurno nema više i mama nekih 25-30godina i mala plače a mama je vuče za kosu :shock:
    i onda mamica stane uhvati malu za ramena i vjerovatno je nešto vikala, nisam u autu čula i ponovno je primi za kosu. Dijete je napravilo tako bolnu facu da je i mene zabolilo

Ja sam ostala :shock: , nisam mogla vjerovat šta vidim svojim očima, znam da se već pisalo o sličnim temama al morala sam ovo napisati...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i sto si poduzela?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    i sto si poduzela?
    Cuj, nevezano bas za ovu opisanu situaciju, ja razmisljam na ovaj nacin:
    Onaj tko moze fizicki i psihicki maltretirati svoje vlastito dijete, sta bi tek napravio ako se sukobi sa nepoznatom osobom??? Tako da mislim da se nije dobro osobno mijesati u scene na cesti, nikad ne znas...Bolje onda nazvati policiju, opisati situaciju...A sebe osobno ne izlagati. Nikad ne znas s kim imas posla.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da osobu koja je spremna na takvo nešto ništa ne bi moglo postidjeti, a da joj dijete otmem iz ruke i odvedem sa sobom - ne mogu, tako da...

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i sto si poduzela?
    ništa, bili smo u autu, ali da sam bila pokraj nje neznam bi li reagirala, možda još nemam hrabrosti za to :/ , ne znam
    Ali što mi se to sad sve više mota po glavi razmišljam šta joj doma radi kad se tako ponaša prema djetetu na ulici.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam od jedne mame dobila šamarčinu na igralištu jer mi je zasmetalo što je dva puta u roku od 10min udarila šamar svom dvogodišnjem sinu. Malac je otimao igračke deci u peščaniku dok je mama raspredala najnovije tračeve sa nekom drugom mamom uz cigaretu.

Otišla je sa igrališta vidno besna, verovatno je malac dobio još koji vaspitno-popravni do kuće jer je mamu izbacio iz takta baš kad je nameravala da se opusti uz trač partiju. Nisam ih više nikada videla na tom igralištu mada bih volela da jesam, čisto da je opet isprovociram. Takvih klinaca mi je neverovatno žao

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i sto si poduzela?
    što bi ti :?

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

od mm-a bratić svog 2-godišneg sina povuče za kosu iznad uha, njemu sam rekla da to nije u redu da s djecom treba razgovarati, da su prve 3 najvažnije...... pričala sam i pričam svaki put kad se nađemo, ali ništa ne pali, on kaže da ga treba kaznit da zna da to ne smije raditi :/

A mali im je 100 mirniji od mog

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možeš se pomiliti dragom Bogu
    i to je to

- prijaviti policiji, socijalnoj .. ne virujem u njihovu učinkovitost, to su "mala" zlostavljanja, nema preloma , fizičkog dokaza ....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

a da se takvu osobu snimi?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mali karlo prvotno napisa
    bila bi i ti mirna da ti osoba koju voliš više od Boga nanosi bol za svaku glupost

šta mu to vridi, govori malome da nije vrijedan, da zaslužuje nanošenje boli ...

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    Citiraj mali karlo prvotno napisa
    bila bi i ti mirna da ti osoba koju voliš više od Boga nanosi bol za svaku glupost

šta mu to vridi, govori malome da nije vrijedan, da zaslužuje nanošenje boli ...
    da znam , čak im je i mm rekao kako mu mogu to radit da mali u njima vidi sve, da su mu oni najveće veselje i sigurnost...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ovo možda nema veze sa ovom temom ali me podsjetilo na jedan događaj kojemu sam bila svjedok.

Ujutro, nešto prije 8 sati ispred jedne škole, ja sam išla nešto poslom a jedna starija gospođa (nisam sigurna da li mama ili baka) je dopratila djevojčicu od kojih 7-8 godina ispred škole. Bilo je jako zima i puhala je jaka bura i ona njoj govori: ajde idi u školu i gurka je, a djete se okrene prema njoj i želi je zagrliti i poljubiti. Ona se onako izmiče (upravo mi je to privuklo pažnju) i u jednom trenutku su obje završile na podu. Ja sam krenula prići i pomognuti im da se ustanu kad je ova žena počela vikati na djete: vidi što si napravila, sram te bilo, vidjet ćeš svog b... kad dođeš kući. Djete počelo plakati i otišlo uplakano u školu. Ja sam na pola puta skrenula jer da sam joj prišla vjerojatno bi joj svašta izdjelila. Satima sam bila u šoku i to nesretno lice djeteta mi bilo pred očima. Strašno.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

U takvim i sličnim situacijama, meni uvijek padne na pamet kako ima toliko puno ljudi koji ne mogu imati djecu iz ovih ili onih razloga,
    kako prolaze silne kontrole i provjere i ko zna šta sve ne da bi se dokazala "podobnost" ispunjavanja uloge roditelja,
    a kako toliki idioti imaju djecu i šta sve s njima rade i ne rade.
    Za plakat

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    i sto si poduzela?
    što bi ti :?
    Mislim da se ne radi o tome što bi tko poduzeo, već da temama nad kojima se netko zgraža i samo zgraža ili suosjeća i samo suosjeća bez da je nešto korisno ili konkretno poduzeo po tom pitanju, na forumu nema mjesta.

Molim ne ubiti glasnika.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ovo su teme-ventili

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mislim da se ne radi o tome što bi tko poduzeo, već da temama nad kojima se netko zgraža i samo zgraža ili suosjeća i samo suosjeća bez da je nešto korisno ili konkretno poduzeo po tom pitanju, na forumu nema mjesta.
    bravo! u sridu.

ja isto ne vidim svrhu topiku na kojima ce biti brdo tuznih i ljutih smajlica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •