Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: zasto ne cijepiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno zasto ne cijepiti

definitivno sam dosla do toga da vise necemo cijepiti sebastiana

kao prvo dobar dio bolestian je mutirao i cjepiva uopce ne stite od mutanata

drugi dio price je da su ti kokteli uzasan shock za organizam. natrcala sam na clanke di povezuju cjepivo za veliki kasalj sa smrti u koljevni

cak razmisljam o tome da pokrenemo privatnu tuzbu zbog toga
    http://www.inenten-bewustekeuze.nl/index.php?id=159
    http://www.vaccinatieschade.nl/
    http://www.nieuwetijd.com/01-informa...vaccineren.htm

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stray, ovi tvoji linkovi su svi na nizozemskom

nasla sam englesku inacicu onog o dr. Vieri Schneibner, autorici knjige Vaccinations, 100 Years of Orthodox Research i njenim istrazivanjima
    http://www.whale.to/vaccines/scheibner.html

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo danas bili na kontroli prije vrtića. Doktorica nas je podsjetila da jos nismo obavili cijepljenje sa 4 godine (ko da ne znam). DO sad nas je uvijek sestra podsjećala. Uglavnom, nije forsirala da to obavimo danas, nego je pitala kada hoćemo. Ja sam rekla: što kasnije to bolje, dokle god Vi nećete imati problema zbog nas, što se mene tiče, ja niti ne bi.
    I onda me šokirala. Dogovor je bio da cijepimo samo protiv tetanusa, jer se ona jako boji, pošto zna kakva je M i gdje se sve kreće, a ostala cjepiva ne moramo! :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi već više od pola godine kasnimo sa cjepivom i nekako nam se ne žuri.
    Ali su nam zadnji put rekli da bi to trebali obaviti.
    A tetanus smo u dogovoru s pedijatricom odgodili za poslije nove godine, pretpostavljajući da će ga maknuti s liste obaveznih cjepiva.
    I stvarno jesu :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

HA? Maknuli su ga sa liste? Zašto smo ga mi onda danas dobili?
    Uglavnom, Brunda sad znaš. Možeš odugovlačiti u nedogled, a probaj i otvoreno reci da ne želiš. Mi smo se izvukli barem od ditepera.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da se radi o BCG-u (protiv TBC) koji više nije obavezno docjepljivanje za svu djecu koja u cijepljena u rodilištu, a imaju ožiljak. Bilo je obavezno u 2. ili 3. godini, ne znam više, ali i mi smo izbjegli. Za tetanus ne znam da bi ga izbacili.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam krivo napisala. Mislila sam na tuberkulozu a napisala tetanus (sad mi fali smajlić sa mlotekom).

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    Mislim da se radi o BCG-u (protiv TBC) koji više nije obavezno docjepljivanje za svu djecu koja u cijepljena u rodilištu, a imaju ožiljak. Bilo je obavezno u 2. ili 3. godini, ne znam više, ali i mi smo izbjegli. Za tetanus ne znam da bi ga izbacili.
    Izbacili su provjeru na TBC za klince koji imaju ožiljak iz rodilišta, a kako se radi o cca 1% djece - kao da i nisu. (rekla mi nekidan pedijatrica)

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sven nema ožiljak iz rodilišta, a probu su mu radili jesenas i ništa se nije zacrvenilo.
    Trebali smo na cjepljenje, ali u dogovoru s pedijatricom (koja je btw. rekla da ona svoje dijete ne bi cijepila) smo odugovlačili do iza Nove godine.
    A rekla nam je da je to cjepljenje totalno nepotrebno jer se ionako docjepljuju još jednom do škole.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •